Leśny ogród Moni68 cz.2
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wpadłam się przywitać, a u Ciebie Moniu zimowo. Myślę jednak, że śnieg szybciutko stopnieje i do Ciebie też wreszcie zawita wiosna. We Wrocławiu wczoraj było wstrętnie, zimno. W nocy deszcz popadał, wiec o wyjeździe na działkę nie było mowy. Po południu również była wstrętna mżawka. Jeszcze te kłopoty z forum, gdy nie wiedziałam co się dzieje. Przychodziły powiadomienia, że ktoś coś napisał a mnie się tylko otwierała strona Marolexu. Myślałam, że zmieniono funkcję wejścia na forum, a ja nie umiem z niej korzystać. Denerwowało mnie to strasznie. Ale dobrze, że już chyba po kłopotach forumowych. Życzę miłego świątecznego dnia.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
-
x-d-a
Witaj, Moniko, z wiosennej Sobótki. U mnie dzisiaj pięknie, a u Ciebie chyba na chwile wróciła zima. No, ale cóż, mieszkasz kilkaset kilometrów na północny wschód od Wrocławia, więc -siłą rzeczy- klimat u Ciebie bardziej surowy.
Ja specjalnie Dnia Kobiet nie świętuję, ale nie mam nic przeciwko tym, którzy je lubią. W końcu jest to jeszcze jedna okazja, żeby być dla siebie szczególnie miłym.
Mam nadzieję, że za to bezpowrotnie minęły czasy, kiedy najlepiej tego dnia bawili się panowie, najczęściej sami ze sobą i kufelkiem piwa
Podobnie jak Ty jestem zbulwersowana sprawą Rivendel i jeszcze nie mogę uwierzyć, że ją straciliśmy z forum.
Miłej niedzieli
Ja specjalnie Dnia Kobiet nie świętuję, ale nie mam nic przeciwko tym, którzy je lubią. W końcu jest to jeszcze jedna okazja, żeby być dla siebie szczególnie miłym.
Mam nadzieję, że za to bezpowrotnie minęły czasy, kiedy najlepiej tego dnia bawili się panowie, najczęściej sami ze sobą i kufelkiem piwa
Podobnie jak Ty jestem zbulwersowana sprawą Rivendel i jeszcze nie mogę uwierzyć, że ją straciliśmy z forum.
Miłej niedzieli
.....nie będzie jej na forum?????? :x co się stało ?dala pisze:
Podobnie jak Ty jestem zbulwersowana sprawą Rivendel i jeszcze nie mogę uwierzyć, że ją straciliśmy z forum.:
Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Moniu. Dzięki za piękny bukiet. Kilkukrotnie próbowałam się wpisać u Ciebie, lecz forum mi nie pozwalało. Życzę również miłej wiosennej niedzieli.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Biedna Monia bez oznak wiosny!
Nie martw się, u mnie raz dwa było po śniegu i na plusie.
Nie martw się, u mnie raz dwa było po śniegu i na plusie.
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę