Ogródek EdytyB - początki amatora

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
HannaCS
500p
500p
Od: 18 cze 2008, o 11:45
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

u nas nei ma na nic blokad i każdy robi co chce :) :)
hura
ale moja koleżanka mówi, że nie może pojąć tego jak zamiast ciuchami i kosmetykami to krzakami sie można interesować :) :)
jak jej mówię, że znów za dużo wydała - bo kredytów milion ma- to ona się broni - Ale na ciuchy a nie na krzaczory :)
wszystko kwestia upodobań ...
ja nie żałuję, że na rosliny wydaję więcej niż na siebie - dzieci tylko czasem coś mrukną...
Owoce dojrzewają w słońcu, Ludzie w świetle miłości!!

zielony ogród w lesie
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2009, o 12:19
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

HannaCS pisze:u nas nei ma na nic blokad i każdy robi co chce :) :)
hura
ale moja koleżanka mówi, że nie może pojąć tego jak zamiast ciuchami i kosmetykami to krzakami się można interesować :) :)
jak jej mówię, że znów za dużo wydała - bo kredytów milion ma- to ona się broni - Ale na ciuchy a nie na krzaczory :)
wszystko kwestia upodobań ...
ja nie żałuję, że na rosliny wydaję więcej niż na siebie - dzieci tylko czasem coś mrukną...
to tak jak u mnie, M też ma swoje upodobania, na które kasa idzie, dziecko też nie jest pokrzywdzone - bo tak naprawdę co to życie było by warte. Wszystko z głową ale trzeba fundować sobie przyjemności bo inaczej zgłupieć by można było.
Mnie bardzo relaksuje praca w ogrodzie, dla mnie to inny świat, po trosze odrywa mnie od rzeczywistości, stanowi ucieczkę i chyba nieszkodliwy to nałóg :wink:
Ogródek EdytyB

zapraszam
Awatar użytkownika
Ania Kropelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2009, o 08:11

Post »

Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ania Kropelka pisze:Ciasto dla Ciebie :-)
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 718#813718
Już wydrukowane - zrobię :)
A moje odchudzanie przełoże na "po cieście" :;230
Ogródek EdytyB

zapraszam
Awatar użytkownika
zanna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 maja 2008, o 22:37
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

EdytaB pisze:... bo tak naprawdę co to życie było by warte. Wszystko z głową ale trzeba fundować sobie przyjemności bo inaczej zgłupieć by można było.
Mnie bardzo relaksuje praca w ogrodzie, dla mnie to inny świat, po trosze odrywa mnie od rzeczywistości, stanowi ucieczkę i chyba nieszkodliwy to nałóg :wink:
Święte słowa, aczkolwiek jak człowiek policzy ile wydał.... to już chyba ...hm... lepiej znowu zacząć palić :roll:
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

zanna pisze:
EdytaB pisze:... bo tak naprawdę co to życie było by warte. Wszystko z głową ale trzeba fundować sobie przyjemności bo inaczej zgłupieć by można było.
Święte słowa, aczkolwiek jak człowiek policzy ile wydał.... to już chyba ...hm... lepiej znowu zacząć palić :roll:
Jesssu Zanka co Ty wygadujesz, jakby co to M mnie przystopuje, a kasa z dymem nie idzie tylko, w kolor, zapach i piękny widok:)
Ogródek EdytyB

zapraszam
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
snowflake
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lut 2009, o 17:12

Post »

Heh ja dzisiaj byłam na zakupach i co wsadzałam do koszyka... przeszłam kawałek i mówię do siebie "nie to nie jest Ci potrzebne... bo co Ci tyle, to już nie pasuje" i odkładałam.. ale coś innego mi się spodobało i wzięłam i znów to samo... w końcu wyszłam bez niczego i stwierdzałam ,że jak pomyślę ze na prawdę muszę to mieć do pojadę jutro :lol:
Awatar użytkownika
mag
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2008, o 09:41

Post »

Witaj Edytko, przebiegłam kurzgalopkiem po Twoim ogrodzie, bo zaległości na forum mam masakryczne. Będę z ciekawością śledziła dalsze Twoje wiosenne poczynania :D
Pozdrawiam cieplutko. Magda
Spis treści.Wizytówka.
Awatar użytkownika
HannaCS
500p
500p

Post »

snowflake pisze:Heh ja dzisiaj byłam na zakupach i co wsadzałam do koszyka... przeszłam kawałek i mówię do siebie "nie to nie jest Ci potrzebne... bo co Ci tyle, to już nie pasuje" i odkładałam.. ale coś innego mi się spodobało i wzięłam i znów to samo... w końcu wyszłam bez niczego i stwierdzałam ,że jak pomyślę ze na prawdę muszę to mieć do pojadę jutro :lol:
I to sie nazywa zdroworozsądkowe zachowanie
;:63 ;:63
też tak mam - ale tylko czasami :) :)

zielony ogród w lesie
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

snowflake pisze:Heh ja dzisiaj byłam na zakupach i co wsadzałam do koszyka... przeszłam kawałek i mówię do siebie "nie to nie jest Ci potrzebne... bo co Ci tyle, to już nie pasuje" i odkładałam.. ale coś innego mi się spodobało i wzięłam i znów to samo... w końcu wyszłam bez niczego i stwierdzałam ,że jak pomyślę ze na prawdę muszę to mieć do pojadę jutro :lol:
Ja tak jak HaniaCS mam tak tylko czasami,
choć dostałm prikaz od M, mało kasy to mają być małe zakupy :?
A tak naprawdę to przydała by się kasa na ziemię i korę - no cóż chyba do jesieni poczekam z tym zakupem, kiatek czy krzak łatwiej przemycić:)
Ogródek EdytyB

zapraszam
Awatar użytkownika
HannaCS
500p
500p

Post »

Edziu dobra strategia to podstawa :)
niech M kupi to co widac i kosztuje a Ty powolutku przemycisz resztę - potem jakby co to powiesz: Kochanie przecież to rosło tu już dawno - nie wiedziałeś??
hehe
moja bratowa tak ciuchy przemyca, tylko jej sie juz z szaf wysypują :)

zielony ogród w lesie
Awatar użytkownika
roslynn
1000p
1000p
Od: 15 lut 2008, o 12:12

Post »

Widzę Edytko, że u Ciebie mąż podobnie podchodzi do zakupów jak mój :D
Sama wiem, że nie mogę przesadzać ale czasami wcale nie jest tak drogo. Ja tam mówię, że sadzonki od koleżanek czasami dostanę.
Hosty wsadziłam w sobotę . W poniedziałek było minus 3 stopnie ale jakoś przeżyły. n ic im sie nie stało a nawet zapomniałam nakryć.
Teraz już chyba będzie dobrze, nie zapowiadali zimna u nas a wręcz odwrotnie idzie coraz cieplej:))
Sabina

Moje linki
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ogródek EdytyB

zapraszam
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

HannaCS pisze:Edziu dobra strategia to podstawa :)
niech M kupi to co widac i kosztuje a Ty powolutku przemycisz resztę - potem jakby co to powiesz: Kochanie przecież to rosło tu już dawno - nie wiedziałeś??
hehe
moja bratowa tak ciuchy przemyca, tylko jej się już z szaf wysypują :)
Co do ciuchów ma tak moja teściowa" to stare nie pamiętasz"? itp:), a teść się śmieje z niej bo dobrze wie, ze to nowy nabytek.
Ja jeszcze mogę mówić, ze od mamy albo z forum hi hi hi
Ale generalnie on tak jak teść przymknie oko bo sam lubi jak zielono ikolorowo:) Tylko chyba ma więcej rozsądku niż ja.
Ogródek EdytyB

zapraszam
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

roslynn pisze:Widzę Edytko, że u Ciebie mąż podobnie podchodzi do zakupów jak mój :D
Sama wiem, że nie mogę przesadzać ale czasami wcale nie jest tak drogo. Ja tam mówię, że sadzonki od koleżanek czasami dostanę.
Hosty wsadziłam w sobotę . W poniedziałek było minus 3 stopnie ale jakoś przeżyły. n ic im się nie stało a nawet zapomniałam nakryć.
Teraz już chyba będzie dobrze, nie zapowiadali zimna u nas a wręcz odwrotnie idzie coraz cieplej:))
Biegałam wczoraj po ogrodzie, z hosta nie będzie tak żle ale kilka pierwszych listków lili Regale mi padło:(
Ogródek EdytyB

zapraszam
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”