Moniko, moge kiedyś sie usmechnąc o kawałek tej hosty o wąziutkich lisciach?
Moja działka - Monika76
- Comcia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 9 maja 2008, o 14:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jak widzę to złomiarze jednak coś pozostawili bo pięknie i kolorowo w twoim ogrodize :P
W takich momentach doceniam to że moja działka jest w centrum miasta i że wieczorem oświetla ją bilboard.... dzięki temi mniejsze prawdopodobieństwo napotkania złomiarza..... Słyszłam o nich ale żeby takie małpy tratowały wszystko bez opamiętania....? Zgroza.
W takich momentach doceniam to że moja działka jest w centrum miasta i że wieczorem oświetla ją bilboard.... dzięki temi mniejsze prawdopodobieństwo napotkania złomiarza..... Słyszłam o nich ale żeby takie małpy tratowały wszystko bez opamiętania....? Zgroza.
- Monika76

- Od: 10 wrz 2007, o 17:50
Gizo, ok
Coma, witaj w moich skromnych progach
Mam nadzieję i życzę Ci tego, żeby nigdy na Twoją działkę nie wpadła banda złodziei.
Jak dzisiaj rano przeczytałam co spotkało Jolę to mieszały się we mnie różne uczucia.
Wściekłość, złość na przemian z żalem, że to spotkało taką fajną, serdeczną i życzliwą babkę jak Jola.
Coma, witaj w moich skromnych progach
Mam nadzieję i życzę Ci tego, żeby nigdy na Twoją działkę nie wpadła banda złodziei.
Jak dzisiaj rano przeczytałam co spotkało Jolę to mieszały się we mnie różne uczucia.
Wściekłość, złość na przemian z żalem, że to spotkało taką fajną, serdeczną i życzliwą babkę jak Jola.
-
przemek1136

- Od: 10 mar 2008, o 18:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
-
przemek1136

- Od: 10 mar 2008, o 18:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No Ty to masz szczęście Monisiu. Zygmunt na tydzień wyniósł się do swoich pozostałych szkółek i w sprawie roślinek nie było nawet z kim rozmawiać. Ale Twoje tarczownice wzięłem na krechę. A parzydło przywiozę moje a dla siebie dokupię po powrocie. I tak przed wyjazdem bym go nie posadził. Z ostróżkami i innymi cudeńkami będzie trzeba odczekać do sierpnia.
- Monika76

Małgosiu, posadziłam to prawda.Jednak wcześniej musiałam przygotowac pod nie miejsce, stoczyłam częściową walkę z konwaliami...kopnęłam znowu trochę trawnika pod żylistka...i powiem Ci, że tych kilka dni rycia czuję najbardziej w kręgosłupie.
Teraz przez jakiś czas zamierzam odpoczywać na działce...może się uda
Nie ma dużo zdjęć, te robiłam wczoraj.

[/img]http://img179.imageshack.us/img179/6823 ... d0.jpg[img]

Teraz przez jakiś czas zamierzam odpoczywać na działce...może się uda
Nie ma dużo zdjęć, te robiłam wczoraj.

[/img]http://img179.imageshack.us/img179/6823 ... d0.jpg[img]

- Monika76

Konwalii chcę się pozbyć częściowo.Te moje zostały posadzone przez poprzedniego właściciela i rozpanoszyły się, że hej.Teraz miejsce gdzie rosły aż przejaśniało...no i znalazło się miejsce pod nowe cuda
Lilie są śliczne, z tych kwitnących teraz najbardziej podobają mi się te żółte...lubię siedzieć przy altanie i patrzeć się na nie...jesienią z pewnością dokupię kilka kolejnych
Na razie nie zamawiam białej firletki, dam Ci znać kiedy będę zamawiać
Lilie są śliczne, z tych kwitnących teraz najbardziej podobają mi się te żółte...lubię siedzieć przy altanie i patrzeć się na nie...jesienią z pewnością dokupię kilka kolejnych
Na razie nie zamawiam białej firletki, dam Ci znać kiedy będę zamawiać