Zieloni współmieszkańcy Ani
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- myszorek
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 cze 2007, o 16:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bardzo ładne maluszki Ci weszły do koszyka
a i "przyklejona"calatea też jest ładniusia 
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Dziękuję bardzo
Aż się zaczerwieniłam od tych zachwytów
Treissi ja bym chętnie się podzieliła kalatejką, ale ona jest mojego męża i nie wiem czy ta pazerota na kwiaty odstąpi choć kawalątek. Już mi awanturę zrobił jak powiedziałam, że ładnie by u mnie w kąciku wyglądała. Bo my mamy podzielone mieszkanie na strefy, ja to co wypatrzę to tzrymam w sypialni, a M ma do dyspozycji salon.
Tylko kaktusy mamy wspólne na balkonie 
Treissi ja bym chętnie się podzieliła kalatejką, ale ona jest mojego męża i nie wiem czy ta pazerota na kwiaty odstąpi choć kawalątek. Już mi awanturę zrobił jak powiedziałam, że ładnie by u mnie w kąciku wyglądała. Bo my mamy podzielone mieszkanie na strefy, ja to co wypatrzę to tzrymam w sypialni, a M ma do dyspozycji salon.
Ufffffffff... wreszcie mam chwilkę czasu dla siebie, no i oczywiście dorwałam się do kompa
Zaległości nadrobione, wątki obejrzane, tylko wpisów nie mam czasu zostawiać, ale roślinki moi mili macie wszyscy cudowne
A co się uśmiałam to moje
Przybyło mi trochę nowości, trochę staruszków obfotografowałam i dzisiaj się troszkę moją zieleniną z Wami podzielę, czy tego chcecie czy nie
Tylko zdjęcia sobię uporządkuję. 
Zaległości nadrobione, wątki obejrzane, tylko wpisów nie mam czasu zostawiać, ale roślinki moi mili macie wszyscy cudowne
Przybyło mi trochę nowości, trochę staruszków obfotografowałam i dzisiaj się troszkę moją zieleniną z Wami podzielę, czy tego chcecie czy nie