Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 22
- zuzanna2418
- 1000p

- Od: 15 maja 2013, o 09:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 22
Aga, ja się wtrącę w sprawie butów do NW: osobiście odradzam buty do joggingu, ponieważ one raczej profilowane są w taki sposób, aby amortyzować głównie nacisk śródstopia podczas biegu, natomiast w chodzeniu stopa opiera się najpierw na pięcie. Raczej polecałabym niskie buty turystyczne/trekkingowe
No i nie zapomnij o rozgrzewce
Powodzenia 
Zuzanna Ten, kto się śmieje, ten ma nadzieję
Nie porzucaj, nie rozmnażaj - sterylizuj
moje wątki miastowe i wiejskie
moje wątki miastowe i wiejskie
Dobry wieczór!
No i rozpoczyna nam się olimpiada zimowa - będzie spora dawka sportowych emocji z - miejmy nadzieję - medalowymi miejscami naszych olimpijczyków! Stoch był dziś najlepszy na treningach - to budzi apetyt na dobry wynik w konkursach!
Będziecie oglądać?
Zuziu, Januszu - dzięki za nordic'owe porady! Jutro się okaże, jakim sprzętem będę dysponować
Oby tylko minęły kolanowe dolegliwości, ale tak sobie myślę, że może nawet z tym będę mogła maszerować.
Małgolinko, dzięki - cieszę się, że Ci się podoba moja letnia odsłona. Udanego i słonecznego weekendu!
Esme, witam wieczorem! Bardzo bym chciała na stałe zyskać miano Dziewczyny z Kijkami - postaram się z nimi na długo nie rozstawać
Słońca nam życzę i przyjemnych temperatur powodujących roztopy!
Ewo, Ty wiesz, że wszystko jest kwestią chęci!
Musisz coś sobie postanowić.
Hortensje, moja miłość:

No i rozpoczyna nam się olimpiada zimowa - będzie spora dawka sportowych emocji z - miejmy nadzieję - medalowymi miejscami naszych olimpijczyków! Stoch był dziś najlepszy na treningach - to budzi apetyt na dobry wynik w konkursach!
Będziecie oglądać?
Zuziu, Januszu - dzięki za nordic'owe porady! Jutro się okaże, jakim sprzętem będę dysponować
Małgolinko, dzięki - cieszę się, że Ci się podoba moja letnia odsłona. Udanego i słonecznego weekendu!
Esme, witam wieczorem! Bardzo bym chciała na stałe zyskać miano Dziewczyny z Kijkami - postaram się z nimi na długo nie rozstawać
Słońca nam życzę i przyjemnych temperatur powodujących roztopy!
Ewo, Ty wiesz, że wszystko jest kwestią chęci!
Hortensje, moja miłość:

- cyganka77
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 sie 2012, o 14:52
Aguniu, ja bym chętnie pooglądała, ale czy znajdę czas, może dopiero w ferie.
Asiu, czyli już za tydzień
Skoki są w niedzielę - dasz radę?
- cyganka77
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 sie 2012, o 14:52
No tak, ferie za tydzień. W niedzielę chętnie.
-
Esmeralda
- 500p

- Od: 12 maja 2008, o 14:56
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witam wieczorową porą
(tylko bruneta brakuje...)
Nie dziwię się Twojej miłości, ja już jestem pod urokiem, a za chwilę to już będzie zakochanie...
To bukietowe, tak? Te z alejki z 19strony? Ile mają lat?
Trzymam kciuki za kijki
i przyjemnego oglądania 
Nie dziwię się Twojej miłości, ja już jestem pod urokiem, a za chwilę to już będzie zakochanie...
To bukietowe, tak? Te z alejki z 19strony? Ile mają lat?
Trzymam kciuki za kijki
- usa1276
- 1000p

- Od: 22 sty 2012, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Aguniu
widać że hortensje bardzo cie lubią widać to po rabatce która robiłaś wiosną ubiegłego roku
A Soczi po komentarzach mojej córki (ona tylko jedna w domu pasjonuję się sportem )jest ciekawe
widać że hortensje bardzo cie lubią widać to po rabatce która robiłaś wiosną ubiegłego roku
A Soczi po komentarzach mojej córki (ona tylko jedna w domu pasjonuję się sportem )jest ciekawe
Asiu, super!
Esme, bruneta może i brakuje, ale jest brunetka w pogotowiu (do usług
)
Hortensje bukietowe i ogrodowe również (choć nie w tej serii fotek) rosną w różnych miejscach w ogrodzie.
Na przedostatniej fotce jest fragment szpaleru Limelight (rabata powstała w kwietniu 2013, zatem widzisz, że efekt jest od razu), a pozostałe są i z frontu i z rabaty hortensjowo-różano-trawiastej (tej przy palenisku).
Kocham je miłością wielką, zwłaszcza że są bezproblemowe (bukietowe), a kwitnienie tak spektakularne...
Cieszę się, że i Ciebie łapią za serce!
Stukam się z Tobą Paulanerem
Ula, w Soczi jest bardzo ciekawie
Dużo się dzieje!
Jedno z kółek olimpijskich nie otworzyło się na początku (najpierw były to olbrzymie płatki śniegu), więc tu była wpadka, ale poza tym, fajnie się ogląda.
Hortensje chyba rzeczywiście mi się odwzajemniają i lubią mój ogród
Miłego wieczoru!
Esme, bruneta może i brakuje, ale jest brunetka w pogotowiu (do usług
Hortensje bukietowe i ogrodowe również (choć nie w tej serii fotek) rosną w różnych miejscach w ogrodzie.
Na przedostatniej fotce jest fragment szpaleru Limelight (rabata powstała w kwietniu 2013, zatem widzisz, że efekt jest od razu), a pozostałe są i z frontu i z rabaty hortensjowo-różano-trawiastej (tej przy palenisku).
Kocham je miłością wielką, zwłaszcza że są bezproblemowe (bukietowe), a kwitnienie tak spektakularne...
Cieszę się, że i Ciebie łapią za serce!
Stukam się z Tobą Paulanerem
Ula, w Soczi jest bardzo ciekawie
Jedno z kółek olimpijskich nie otworzyło się na początku (najpierw były to olbrzymie płatki śniegu), więc tu była wpadka, ale poza tym, fajnie się ogląda.
Hortensje chyba rzeczywiście mi się odwzajemniają i lubią mój ogród
Miłego wieczoru!
- Lukrecja
- 1000p

- Od: 31 maja 2009, o 07:38
Hej Aguś, wpadam się przywitać i podziękować za cudne widoki! Oj "napasłam" oczęta! Humor od razu lepszy, wizyta w Twoim ogrodzie działa lepiej niż prozac
Hortensja w naszyjniku z diamentów, mmmm...
marzenie!
Pozdrawiam cieplutko i wracam do Twoich poprzednich części, bo zanim wiosna na dobre zagości muszę się jeszcze sporo nauczyć...
a jak się uczyć, to tylko od najlepszych!
Pozdrawiam cieplutko i wracam do Twoich poprzednich części, bo zanim wiosna na dobre zagości muszę się jeszcze sporo nauczyć...
a ja slepota i gamoń jeden dopiero teraz zobaczyłam, że jest kolejny wątek otwarty i mi głupio
jak to dzieci małe mówią.....pszeplasiam
no skoki zapowiadają się bombowo.......
zaś co do ogrodu i hortensji.....nic tylko

jak to dzieci małe mówią.....pszeplasiam
no skoki zapowiadają się bombowo.......
zaś co do ogrodu i hortensji.....nic tylko
Martusiu, witam i pozdrawiam gorąco!
Jaka pogoda w Wielkopolsce? Można już wyjść do ogrodu?
Ja także używam słowa 'psieplasiam' plus oczy Shreka
I robię to teraz, bo dawno u Ciebie nie byłam
Nelu, tak bardzo się cieszę, że pokazałaś się znowu na FO!
Kochana, mój ogród jest po prostu zielony, nie ma w nim żadnych wodotrysków, jak wiesz, ale ogromnie mi miło, że pozytywnie go odbierasz!
Dla mnie to całe życie i absolutna pasja - kocham go bezwarunkowo
Dziękuję za tyle miłych słów i zapraszam częściej licząc na aktywację Twojego fantastycznego ogrodowego wątku!
Asieńko, dzięki!
Jaka pogoda w Wielkopolsce? Można już wyjść do ogrodu?
Ja także używam słowa 'psieplasiam' plus oczy Shreka
Nelu, tak bardzo się cieszę, że pokazałaś się znowu na FO!
Kochana, mój ogród jest po prostu zielony, nie ma w nim żadnych wodotrysków, jak wiesz, ale ogromnie mi miło, że pozytywnie go odbierasz!
Dla mnie to całe życie i absolutna pasja - kocham go bezwarunkowo
Dziękuję za tyle miłych słów i zapraszam częściej licząc na aktywację Twojego fantastycznego ogrodowego wątku!
Asieńko, dzięki!
ooooo....no to
a oczy Kota ze Shreka to znam, oj znam......sama ich używam, ale i tak uważam, że mistrzynią w tym jest ......mama
pogoda ładna....słoneczko i ciepełko
a żeby się dostać na działkę to musiałabym kupić kajak bo tam jezioro teraz mam.......Warta przybiera a pod działkami mamy dreny odwadniające to zalewa wejście i działki...jak co roku
a oczy Kota ze Shreka to znam, oj znam......sama ich używam, ale i tak uważam, że mistrzynią w tym jest ......mama
pogoda ładna....słoneczko i ciepełko
a żeby się dostać na działkę to musiałabym kupić kajak bo tam jezioro teraz mam.......Warta przybiera a pod działkami mamy dreny odwadniające to zalewa wejście i działki...jak co roku