Na parapetach masz las sadzonek, jeszcze troszkę muszą poczekać na przeprowadzkę do ogródka, niech przyjdzie w końcu to ciepełko
W ogrodzie cz.2 - Beata T
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: W ogrodzie cz.2 - Beata T
Beatko cudne te Twoje koronkowe koszyczki, pobuszowałam po blogu i popodziwiałam, zdolna kobietka z Ciebie
Na parapetach masz las sadzonek, jeszcze troszkę muszą poczekać na przeprowadzkę do ogródka, niech przyjdzie w końcu to ciepełko
Aga Dziękuję
Lubię sobie porobić to i owo ... na blogu się rozkręcam dopiero ,ale więcej moich prac można zobaczyć w albumie Moje prace różne zapraszam serdecznie
Niestety pogoda nas nie rozpieszcza i mi marzy już się ciepełko
Pograbiłam- drzewa sąsiada a kolki już moje chciał nie chciał trzeba sprzątać ....trawkę posypałam dolomitem czy mchu ubędzie pewnie nie ale witaminki jakieś w korzonki pójdą .Towarzystwo po przycinane i czekam aż bylinki powychodzą by wiedzieć gdzie ja to w zeszłym roku wszystko poupychałam
Dzisiaj złapałam tylko takie kwiatuszki :
cebulica chyba słabiej kwitnie niż w zeszłym roku, prymulka obsypana oj niebawem będzie ślicznotka i puszkina piorunem zaczyna wydostawać się spod ziemi

Miłego ciepłego dnia życzę
Lubię sobie porobić to i owo ... na blogu się rozkręcam dopiero ,ale więcej moich prac można zobaczyć w albumie Moje prace różne zapraszam serdecznie
Niestety pogoda nas nie rozpieszcza i mi marzy już się ciepełko
Pograbiłam- drzewa sąsiada a kolki już moje chciał nie chciał trzeba sprzątać ....trawkę posypałam dolomitem czy mchu ubędzie pewnie nie ale witaminki jakieś w korzonki pójdą .Towarzystwo po przycinane i czekam aż bylinki powychodzą by wiedzieć gdzie ja to w zeszłym roku wszystko poupychałam
Dzisiaj złapałam tylko takie kwiatuszki :
cebulica chyba słabiej kwitnie niż w zeszłym roku, prymulka obsypana oj niebawem będzie ślicznotka i puszkina piorunem zaczyna wydostawać się spod ziemi

Miłego ciepłego dnia życzę
- lemka77

- Od: 30 cze 2009, o 14:52
Śliczne wiosenne kwiatuszki.
Moje jakby się wstrzymały ze wzrostem przez to zimno.
Dzisiaj na działce nawet krokusy miały stulone płatki.
Właśnie bejrzałam Towje prace. Cuuuda po prostu. A te szydełkowe kurczaki są boskie. Czy można takiego u Ciebie zamówić?
Moje jakby się wstrzymały ze wzrostem przez to zimno.
Dzisiaj na działce nawet krokusy miały stulone płatki.
Właśnie bejrzałam Towje prace. Cuuuda po prostu. A te szydełkowe kurczaki są boskie. Czy można takiego u Ciebie zamówić?
Pozdrawiam Ida
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jak duzo cebulicy i puszkinii! A pierwiosnek będzie piekny, niech się tylko cieplej zrobi 
Beatko, robisz przepiękne rzeczy!
Podziwiam cierpliwość i kunszt
Szczególnie mi się podobają koszyczki , a prawdziwą zagadką jest dla mnie, jak są zrobione koronkowe jajka
Skąd czerpiesz wzory do swoich prac?
Beatko, robisz przepiękne rzeczy!
Szczególnie mi się podobają koszyczki , a prawdziwą zagadką jest dla mnie, jak są zrobione koronkowe jajka
Skąd czerpiesz wzory do swoich prac?
lemka77 Zimno oj zimno ja się wcale kwiatkom nie dziwię
Och jej już przed świętami nie dam rady nie dojdzie w środę wysłać bym musiała ...
chatte Kwiatuszki chcą się ładnie prezentować i nawet się nam starają tylko pogoda im szyki psuje
Dziękuję Izo ....
sekrety mam zdradzać, no dobrze uchylę rąbka inspiracje wiadomo internet to skarbnica wszystkiego .O jajkach to na pw....
chatte Kwiatuszki chcą się ładnie prezentować i nawet się nam starają tylko pogoda im szyki psuje
Dziękuję Izo ....
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Beatko moja cebulica nawet jeszcze nosków spod ziemi nie wystawiła ....a u Ciebie już tak pięknie i szafirowo 
- lemka77

- Od: 30 cze 2009, o 14:52
Beatko i w dodatku ta pogoda wcale nie odpuszcza.
Niby po południu było słonecznie ale zimnica straszna.
Ale, ale na mieście forsycje szykują się do kwitnięcia - będzie chyba żółto na święta.
Niby po południu było słonecznie ale zimnica straszna.
Ale, ale na mieście forsycje szykują się do kwitnięcia - będzie chyba żółto na święta.
Pozdrawiam Ida
- nemezja

- Od: 18 kwie 2007, o 10:59
Witaj. Przybyłam podziwiać Twoją cebulice, którą nie wiem czy pamiętasz ale mnie zauroczyłaś:). Śliczna jak rok temu. Posadziłam małą kępkę i kilka w trawniku wsród krokusów, ale to był błąd bo giną:). Przepiękny koszyczek i papierowe róże. I azalia. Nieśmiało zapytam- z dyskontu o nazwie owada
? Bo tez kupiłam jakiś miesiąc temu i ciągle piękna( odpukać) . Pozdrawiam wiosennie:).
AGNESS Kwiatuszki śliczne i chyba im to miejsce odpowiada w innym to tak jak u Ciebie dopiero łepki wystawiają
lemka77 Zimno i na dodatek leje, tak jest dziś u mnie ....
Oj fajny był by taki żółty widoczek - u mnie w okolicy forsycji nie widać hmmm czemu ja jej jeszcze nie mam pewnie za krótko kwitnie
nemezja Ja sobie cebulice przesadzałam i może stąd to moje wrażenie że mało kwitnie że w zeszłym roku było ładniej
Musisz poczekać za rok może w tej trawie się zadomowi i będzie ładnie ....w telewizji jak pokazywali gdzieś w lesie to był widok niesamowity hmmm albo trzeba dużo -dużo ich nasadzić
Azalie mają teraz pełnie kwitnienia , chociaż one niech nas cieszą swym urokiem.... owad co za owad się mi wkradł ale zagadkę mi dałaś czy to nie moja psinka 
lemka77 Zimno i na dodatek leje, tak jest dziś u mnie ....
nemezja Ja sobie cebulice przesadzałam i może stąd to moje wrażenie że mało kwitnie że w zeszłym roku było ładniej
Musisz poczekać za rok może w tej trawie się zadomowi i będzie ładnie ....w telewizji jak pokazywali gdzieś w lesie to był widok niesamowity hmmm albo trzeba dużo -dużo ich nasadzić
- nemezja

- Od: 18 kwie 2007, o 10:59
Pytałam skąd masz azalię:). Bo ja z Biedronki i jak mówie szalenie kwitnie i pobija rekordy. A myślałam, że tydzień i będzie po niej. A ta nie daje za wygraną. A właśnie takie jak Twoja też były tzn na nóżce:).
- Wisienka
- Przyjaciel Forum

- Od: 9 lis 2006, o 11:45
Sadzonki pelargonii również podzieliłam - jedne trafiły do wody, drugie do kubków.
Ale w tym roku jakoś niespecjalnie się ukorzeniają te w wodzie. Może za zimno?
Beatko - pierwiosnki mam takie same.
Ale w tym roku jakoś niespecjalnie się ukorzeniają te w wodzie. Może za zimno?
Beatko - pierwiosnki mam takie same.
Pozdrawiam serdecznie
nemezja
ja dostałam ją na imieninki , ale ślicznie kwitnie już miesiąc i mam nadzieję że jeszcze troszeczkę będzie cieszyć me oczęta ...Tobie również życzę jak najdłuższego jej podziwiania
Wisienka Jadziu moje szczepki też stoją w chłodniejszym pomieszczeniu - a może Ty chcesz za szybko je mieć
Tak myślałam bo te pierwiosnki są popularne ....
Pozdrawiam serdecznie ....nic nie chce wyłazić to i nie ma co pokazać...
Wisienka Jadziu moje szczepki też stoją w chłodniejszym pomieszczeniu - a może Ty chcesz za szybko je mieć
Tak myślałam bo te pierwiosnki są popularne ....
Pozdrawiam serdecznie ....nic nie chce wyłazić to i nie ma co pokazać...
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Jeszcze chwila i będziemy cieszyć się kwiatkami.
Ja też nie sieję za dużo, bo nie mam do tego ręki, a to mimo wszystko najtańszy sposób na zapełnienie dziur
Ja też nie sieję za dużo, bo nie mam do tego ręki, a to mimo wszystko najtańszy sposób na zapełnienie dziur
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Beatko, po świętach na pewno już zacznie się pokazywać więcej kwiatków!