Agus ta lawenda mnie urzeka i zbiorę sobię nasionek-zobaczymy może w przyszłym roku będzie jej jeszcze więcej
 i tak jak mówiłaś do Bo0niki różowej bym ją dosadziła
 i tak jak mówiłaś do Bo0niki różowej bym ją dosadziłaa co do różyczek to moja Nostalgia cała w pąkach-alez będzie widok jak rozkwitnie

Działeczko witaj słoneczko z tak daleka i przybyłaś?!!cieszę się że jesteś-praca wre i zmiany sa pomalutku
 zaglądaj
  zaglądaj  ku mojej pociesze
  ku mojej pociesze   
 Ulciu
 i ja zaczynam szaleć z różami bardzo mi się podoba chopin i chyba na jesieni zrobię mu miejsce u mnie w ogrodzie a piwniczka to tylko nazwa bo to takie miejsce na wypicie kawki w otoczeniu roślinek tam ma być mini stoliczek i ławeczki-teraz często służy za domek zabaw dla dzieciaków a jak urośnie ten klonik to zacieni troćkę to miejsce i bedzie już wyjątkowo zaciszne(ja widzę wszystko a inni nie widzą mnie wcale jak tam sobie siedzę i popijam kawkę a i zacisznie jest bez wiatru zawsze chciałam zrobić takie miejsce szczególnie dla siebie
 i ja zaczynam szaleć z różami bardzo mi się podoba chopin i chyba na jesieni zrobię mu miejsce u mnie w ogrodzie a piwniczka to tylko nazwa bo to takie miejsce na wypicie kawki w otoczeniu roślinek tam ma być mini stoliczek i ławeczki-teraz często służy za domek zabaw dla dzieciaków a jak urośnie ten klonik to zacieni troćkę to miejsce i bedzie już wyjątkowo zaciszne(ja widzę wszystko a inni nie widzą mnie wcale jak tam sobie siedzę i popijam kawkę a i zacisznie jest bez wiatru zawsze chciałam zrobić takie miejsce szczególnie dla siebie  )
 )Jagusiu ja też tak zaczełam od postrzegania klonów u innych i tak dostrzegałam że kupiłam dla siebie
 jest śliczny więc już sie zarażasz   ;:78
 jest śliczny więc już sie zarażasz   ;:78 Danusiu to dla mnie zaszczyt że tu zaglądasz
 uwielbiam bywać u ciebie -te brzozy za mną chodzą odkąd zobaczyłam twoje miejsce na ziemi
 uwielbiam bywać u ciebie -te brzozy za mną chodzą odkąd zobaczyłam twoje miejsce na ziemi

Klonik cudny!!
 Klonik cudny!!

lato rzeczywiście w pełni kręgosłup też to poczuł
 lato rzeczywiście w pełni kręgosłup też to poczuł  

Pozdrawiam i nie mogę się doczekać
 Pozdrawiam i nie mogę się doczekać 

U Ciebie są ślicznie wkomponowane w inne kwiatuszki i wyglądają pięknie
  U Ciebie są ślicznie wkomponowane w inne kwiatuszki i wyglądają pięknie