Tulipanki Tarda posadziłam jesienią ale chyba za mało miejsca im dałam,piszesz ze one się dobrze rozrastają,ale martwić się będę jak już się rozrosną u mnie nornice panosza się po całym ogrodzie więc mogą nie mieć okazji...
Ogródek AGNESS cz.7
-
maryla73ab
- 1000p

- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS cz.7
Agnieszko znowu trafiłam na cudowną sesje z tulipanami w roli głównej,aż się uśmiech sam na twarz ciśnie...
Tulipanki Tarda posadziłam jesienią ale chyba za mało miejsca im dałam,piszesz ze one się dobrze rozrastają,ale martwić się będę jak już się rozrosną u mnie nornice panosza się po całym ogrodzie więc mogą nie mieć okazji...
-
elsi
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 17 sty 2009, o 17:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Zawsze podobały mi się drobne tulipanki, już je mam, jesienią też trochę dosadziłam,
nie tylko drobnych :P
Taka duża kępa - to dopiero widok
Ile na raz cebulek tulipanów Tarda posadziłaś? i jak dawno?
nie tylko drobnych :P
Taka duża kępa - to dopiero widok
Ile na raz cebulek tulipanów Tarda posadziłaś? i jak dawno?
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Ogród Elżbiety
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Jolu wiosna już niedługo, już do niej z górki
Dni coraz dłuższe, ani się nie spostrzeżemy, a będzie trzeba iść do ogródka robić wiosenne porządki
Marylu mam nadzieję, ze nornice nie dobiorą sie do Twoich tulipanków, one sa takie piękne, byłoby bardzo szkoda
Eluniu tulipanki rosną u mnie juz dosyć długo, nie pamiętam dokładnie, ale może 4, a nawet 5 lat. Posadziłam 1 opakowanie, ale ile ich tam było nie mam pojęcia, czy 10, czy 20 cebulek
naprawdę nie pamiętam, ale rozrastają się naprawdę pięknie, w tej chwili jest już ogromna gęsta kępa 
Marylu mam nadzieję, ze nornice nie dobiorą sie do Twoich tulipanków, one sa takie piękne, byłoby bardzo szkoda
Eluniu tulipanki rosną u mnie juz dosyć długo, nie pamiętam dokładnie, ale może 4, a nawet 5 lat. Posadziłam 1 opakowanie, ale ile ich tam było nie mam pojęcia, czy 10, czy 20 cebulek
-
dawidbanan
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
Pięknie wyglądają na drugiej fotce 
Wszystkie wyglądają pięknie, większość mam w takich samych kolorach. Podobają mi się na na tej fotce z pierwiosnkami i sasanką ładnie się komponują :P
-
gloriadei

- Od: 25 sty 2009, o 17:22
- Kontakt:
Agnieszko,
wpadam z noworocznymi życzeniami dla Ciebie i najbliżych
Tej wiosny bardzo nam trzeba, dzięki za tak ciepłe zdjęcia
Prognozy mówią ,że przyjdzie miesiąc wcześniej- i tego sie trzymajmy!!!
wpadam z noworocznymi życzeniami dla Ciebie i najbliżych
Tej wiosny bardzo nam trzeba, dzięki za tak ciepłe zdjęcia
Prognozy mówią ,że przyjdzie miesiąc wcześniej- i tego sie trzymajmy!!!
- lora

- Od: 25 maja 2010, o 13:43
...Agnieszko Twoje zdjęcia wiosny powinny znaleść się w przyszłym kalendarzu 
- AgaNet

- Od: 26 sie 2010, o 11:00
Fajnie że pokoazałś ujęcia tulipanów z większej perspektywy
Mi zwłaszcza w oko wpadła fotka 2 i 4
No tak, ja pokazałam tylko kolory, a u Ciebie całe pejzaże
Pięknie Agusiu, klimatycznie i to ciepło tez się czuje jak z monitora na twarz bije

wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
- ZENOBIUSZ

- Od: 2 sty 2008, o 07:00
Witaj Agnieszko miło jest spacerować po Twoim bajecznie kolorowym ogrodzie w czasie gdy za oknem panuje ponury i deszczowy dzień. Ilość różnobarwnych tulipanow jest imponująca , wyobrażam sobie Twój ogród w okresie ich intensywnego kwitnienia. 
Pozdrawiam Zenek
- Isia

- Od: 27 maja 2007, o 17:55
Agniesiu u Ciebie tęcza tulipankowa ależ kolorowo i wiosennie po takim szaro biało burym krajobrazie takie widoki to przyspieszenie bicia serca

-
x-d-a
Agnieszko, a mnie bardzo podoba sie kompozycja kwitnących tulipanków z kwitnącymi bergeniami
Świetnie udało Ci sie dobrać kolorki tych obu kwiatów - są prawie identyczne!
Ja natomiast, oprócz oglądania wiosennych fotek, na porawę nastroju kupiłam sobie dzisiaj w B. już kiełkujące cebule hiacyntów. Oj, pięknie, pachnąco i wiosennie będzie w domku
Ja natomiast, oprócz oglądania wiosennych fotek, na porawę nastroju kupiłam sobie dzisiaj w B. już kiełkujące cebule hiacyntów. Oj, pięknie, pachnąco i wiosennie będzie w domku
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Dawidku cieszę, się , że podoba Ci się
Aniu dziękuję, ja dopiero teraz przeglądając fotki widzę, ze najwięcej odmian mam w różnych odcieniach pomarańczu, widać od razu, że kocham ten kolor
Ewuniu dziękuję i dla Ciebie i Twojej rodzinki też najserdeczniejsze noworoczne życzenia
Oby prognozy się sprawdziły, bo w zeszłym roku wiosna długo nie chciała do nas przyjść, teraz mogłoby być inaczej
Misiu kochana jesteś, dziękuję
Aguś, ja jakoś tak zajęłam się portretami roślinek, że nie mam zbyt dużo widoczków z większej perspektywy, ale na szczęście coś tam sie znajdzie
Martynko, tulipanowe krajobraziki rozpoczęły i zakończyły prezentację tulipanków które rosną w moim ogródku
Zenku, mój ogród najbarwniejszy jest chyba właśnie w czasie kwitnienia tulipanów i różaneczników, później już znacznie mniej kolorków
Isiu faktycznie, za oknami dziś nieciekawie, szaro, ponuro, pada deszcz
Ależ będzie ślizgawka jak nocą ściśnie mróz
Fajnie, że mamy chociaż co wspominać i możemy cieszyć się wiosennymi kolorami
Daluś gdy tak oglądam fotki, to i mnie bardzo ta kompozycja przypadła do gustu.....ale niestety już jej nie ma
Bergenie przewędrowały w inne miejsca, bo szkoda mi było eksponowanego miejsca na (praktycznie przez cały sezon) same liscie. Ich miejsce zajęły różyczki The Fairy i niskie fioletowe iryski
Daluś jak zakwitną Twoje hiacynty to w domku będziesz miała zapach jak na łące, cudowny
Aniu dziękuję, ja dopiero teraz przeglądając fotki widzę, ze najwięcej odmian mam w różnych odcieniach pomarańczu, widać od razu, że kocham ten kolor
Ewuniu dziękuję i dla Ciebie i Twojej rodzinki też najserdeczniejsze noworoczne życzenia
Oby prognozy się sprawdziły, bo w zeszłym roku wiosna długo nie chciała do nas przyjść, teraz mogłoby być inaczej
Misiu kochana jesteś, dziękuję
Aguś, ja jakoś tak zajęłam się portretami roślinek, że nie mam zbyt dużo widoczków z większej perspektywy, ale na szczęście coś tam sie znajdzie
Martynko, tulipanowe krajobraziki rozpoczęły i zakończyły prezentację tulipanków które rosną w moim ogródku
Zenku, mój ogród najbarwniejszy jest chyba właśnie w czasie kwitnienia tulipanów i różaneczników, później już znacznie mniej kolorków
Isiu faktycznie, za oknami dziś nieciekawie, szaro, ponuro, pada deszcz
Daluś gdy tak oglądam fotki, to i mnie bardzo ta kompozycja przypadła do gustu.....ale niestety już jej nie ma
Daluś jak zakwitną Twoje hiacynty to w domku będziesz miała zapach jak na łące, cudowny