Ogródek AGNESS cz.7

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
maryla73ab
1000p
1000p
Od: 26 sie 2008, o 19:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek AGNESS cz.7

Post »

Agnieszko znowu trafiłam na cudowną sesje z tulipanami w roli głównej,aż się uśmiech sam na twarz ciśnie... :wink:
Tulipanki Tarda posadziłam jesienią ale chyba za mało miejsca im dałam,piszesz ze one się dobrze rozrastają,ale martwić się będę jak już się rozrosną u mnie nornice panosza się po całym ogrodzie więc mogą nie mieć okazji... :D
pozdrawiam Maryla...

Moje wątki
elsi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sty 2009, o 17:26
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Zawsze podobały mi się drobne tulipanki, już je mam, jesienią też trochę dosadziłam,
nie tylko drobnych :P
Taka duża kępa - to dopiero widok :wink:
Ile na raz cebulek tulipanów Tarda posadziłaś? i jak dawno?
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Jolu wiosna już niedługo, już do niej z górki 8-) :lol: Dni coraz dłuższe, ani się nie spostrzeżemy, a będzie trzeba iść do ogródka robić wiosenne porządki :D

Marylu mam nadzieję, ze nornice nie dobiorą sie do Twoich tulipanków, one sa takie piękne, byłoby bardzo szkoda :(

Eluniu tulipanki rosną u mnie juz dosyć długo, nie pamiętam dokładnie, ale może 4, a nawet 5 lat. Posadziłam 1 opakowanie, ale ile ich tam było nie mam pojęcia, czy 10, czy 20 cebulek :?: naprawdę nie pamiętam, ale rozrastają się naprawdę pięknie, w tej chwili jest już ogromna gęsta kępa :D
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Pokażę teraz troszkę widoczków wiosennych z tulipankami w roli głównej, z większej perspektywy , :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
dawidbanan
---
Od: 29 cze 2009, o 13:22

Post »

Pięknie wyglądają na drugiej fotce :shock:
Awatar użytkownika
Anna11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2009, o 17:24

Post »

Wszystkie wyglądają pięknie, większość mam w takich samych kolorach. Podobają mi się na na tej fotce z pierwiosnkami i sasanką ładnie się komponują :P
gloriadei
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 sty 2009, o 17:22
Kontakt:

Post »

Agnieszko,
wpadam z noworocznymi życzeniami dla Ciebie i najbliżych ;:196
Tej wiosny bardzo nam trzeba, dzięki za tak ciepłe zdjęcia :D
Prognozy mówią ,że przyjdzie miesiąc wcześniej- i tego sie trzymajmy!!! ;:138
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

...Agnieszko Twoje zdjęcia wiosny powinny znaleść się w przyszłym kalendarzu :)
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
AgaNet
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 sie 2010, o 11:00

Post »

:wit

Fajnie że pokoazałś ujęcia tulipanów z większej perspektywy ;:138 Piękne kompozycje ;:138
Mi zwłaszcza w oko wpadła fotka 2 i 4 ;:138 ;:138 ;:138
Awatar użytkownika
maribat
1000p
1000p
Od: 4 mar 2010, o 12:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

No tak, ja pokazałam tylko kolory, a u Ciebie całe pejzaże ;:224 Pięknie Agusiu, klimatycznie i to ciepło tez się czuje jak z monitora na twarz bije ;:3 ;:3
;:196
wszystko moje jest tu:
zapraszam
Awatar użytkownika
ZENOBIUSZ
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2008, o 07:00

Post »

Witaj Agnieszko miło jest spacerować po Twoim bajecznie kolorowym ogrodzie w czasie gdy za oknem panuje ponury i deszczowy dzień. Ilość różnobarwnych tulipanow jest imponująca , wyobrażam sobie Twój ogród w okresie ich intensywnego kwitnienia. ;:138
Pozdrawiam Zenek
Awatar użytkownika
Isia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 maja 2007, o 17:55

Post »

Agniesiu u Ciebie tęcza tulipankowa ależ kolorowo i wiosennie po takim szaro biało burym krajobrazie takie widoki to przyspieszenie bicia serca :D :D
x-d-a

Post »

Agnieszko, a mnie bardzo podoba sie kompozycja kwitnących tulipanków z kwitnącymi bergeniami ;:138 Świetnie udało Ci sie dobrać kolorki tych obu kwiatów - są prawie identyczne!
Ja natomiast, oprócz oglądania wiosennych fotek, na porawę nastroju kupiłam sobie dzisiaj w B. już kiełkujące cebule hiacyntów. Oj, pięknie, pachnąco i wiosennie będzie w domku :!:
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dawidku cieszę, się , że podoba Ci się :D :wit

Aniu dziękuję, ja dopiero teraz przeglądając fotki widzę, ze najwięcej odmian mam w różnych odcieniach pomarańczu, widać od razu, że kocham ten kolor :roll: :lol:

Ewuniu dziękuję i dla Ciebie i Twojej rodzinki też najserdeczniejsze noworoczne życzenia ;:196
Oby prognozy się sprawdziły, bo w zeszłym roku wiosna długo nie chciała do nas przyjść, teraz mogłoby być inaczej :D

Misiu kochana jesteś, dziękuję ;:196

Aguś, ja jakoś tak zajęłam się portretami roślinek, że nie mam zbyt dużo widoczków z większej perspektywy, ale na szczęście coś tam sie znajdzie :D

Martynko, tulipanowe krajobraziki rozpoczęły i zakończyły prezentację tulipanków które rosną w moim ogródku :D

Zenku, mój ogród najbarwniejszy jest chyba właśnie w czasie kwitnienia tulipanów i różaneczników, później już znacznie mniej kolorków :D

Isiu faktycznie, za oknami dziś nieciekawie, szaro, ponuro, pada deszcz :roll: Ależ będzie ślizgawka jak nocą ściśnie mróz :roll: Fajnie, że mamy chociaż co wspominać i możemy cieszyć się wiosennymi kolorami :D

Daluś gdy tak oglądam fotki, to i mnie bardzo ta kompozycja przypadła do gustu.....ale niestety już jej nie ma :( Bergenie przewędrowały w inne miejsca, bo szkoda mi było eksponowanego miejsca na (praktycznie przez cały sezon) same liscie. Ich miejsce zajęły różyczki The Fairy i niskie fioletowe iryski :D
Daluś jak zakwitną Twoje hiacynty to w domku będziesz miała zapach jak na łące, cudowny :tan
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

Aga chcesz powiedzieć ze nawet trawą kusisz?

Obrazek

:wit
z uśmiechami Iza
u liski
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”