tak ,podlewam miksturą wszystkie kwiaty-doniczkowe,balkonowe i ogrodowe.Pięknie po niej rosną i kwitną lilie.To od nich sie zaczęło.Wuj przyjechał i był zaskoczony naszymi liliami .Spytał czy podlewamy je drożdżami,bo on swoje podlewa i ma większe niż nasze.Ale nie chciał powiedzieć jakie stosuje proporcje
Moje kwiatuszki cz.2
-
marzena 63
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 lip 2008, o 06:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Danusiu
tak ,podlewam miksturą wszystkie kwiaty-doniczkowe,balkonowe i ogrodowe.Pięknie po niej rosną i kwitną lilie.To od nich sie zaczęło.Wuj przyjechał i był zaskoczony naszymi liliami .Spytał czy podlewamy je drożdżami,bo on swoje podlewa i ma większe niż nasze.Ale nie chciał powiedzieć jakie stosuje proporcje
Więc same z siostrą zaczęłyśmy eksperymentować i w tamtym roku miałyśmy lilie ładniejsze niż wuja. 
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
-
marzena 63

Zuziu
pomaga.Wszystko rośnie jak na drożdżach
Ewa ma rację.A to przykład-sadzonka passiflory od Ciebie.Mała sadzoneczka i już ma pączki kwiatowe.Drożdże też dostawała :P

pomaga.Wszystko rośnie jak na drożdżach

pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
- Andziax007

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
- zabcia_paula
- 500p

- Od: 24 sty 2009, o 10:34
-
kwiato_maniaczka
- 1000p

- Od: 6 lip 2008, o 17:55
-
marzena 63

Ewo
roślinki po tych drożdżach mogą śpiewać
nie mam nic przeciwko temu,ale niech też i szybciej rosną.
Passiflorę wsadziłam do ziemi kwiatowej torfowej.
Paulinko
ja jak zdobędę nawóz naturalny to też go używam,ale na razie chyba krówki nie chodzą po łąkach bo nie widać "placków".
A to mój nowy kwiatek.Dostałam od koleżanek z pracy.Wiedziały że mam białe i różowe anturium(bo dostały młodziutkie sadzonki :P ) więc do kolekcji kupiły mi czerwone :P

roślinki po tych drożdżach mogą śpiewać
Passiflorę wsadziłam do ziemi kwiatowej torfowej.
Paulinko
ja jak zdobędę nawóz naturalny to też go używam,ale na razie chyba krówki nie chodzą po łąkach bo nie widać "placków".
A to mój nowy kwiatek.Dostałam od koleżanek z pracy.Wiedziały że mam białe i różowe anturium(bo dostały młodziutkie sadzonki :P ) więc do kolekcji kupiły mi czerwone :P

pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
- Leśny Duch
- 1000p

- Od: 10 lut 2009, o 12:40
śliczny kwiatuszek, niech zdrowo rośnie
Pozdrawiam Sylwia
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... +domownicy
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... +domownicy