Ogródek wśród lasów i pól

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Mons
100p
100p
Od: 19 sty 2009, o 10:34
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witam!!!! Jestem pod przeogromnym wrażeniem Twojego leśnego ogrodu. Przepiękne kwiaty ,lilie i dzwonki takie wdzięczne i urocze . W Twoim ogrodzie musi panowac nieprawdopodobny klimat i atmosfera.
Zapraszam do mojego , skromnego ogrodu.
POzdrawiam
babi52
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lis 2008, o 00:31
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Mons w moim ogrodzie panuje spokój, śpiew ptaków,aromat kwiatów.Te trzy rzeczy są dla mnie najważniejsze.
Pozdrawiam Kaśka
Awatar użytkownika
kubanki
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 sie 2008, o 16:34

Post »

babi52 pisze:Mons w moim ogrodzie panuje spokój, śpiew ptaków,aromat kwiatów.Te trzy rzeczy są dla mnie najważniejsze.
Pozdrawiam Kaśka
I to lubimy. Ja mogę siedzieć i siedzieć na tarasie i słuchać cykania świerszczy, rechotania żab z pobliskich stawów i oczywiście śpiewu ptaków.
Choć i ten może się podobno znudzić. Ponad 20 lat temu tata budował pierwszy domek/altankę letnią na tej ziemi, żebyśmy mogli spędzać tu wakacje. Codziennie pracował od rana do wieczora i wykończony spał w namiocie. To był maj, tata się spieszył, żebyśmy lato mogli tu spędzić. O 2 w nocy zaczynał swoje zaloty słowik. Tata mówi, że którejś nocy z rzędu nie wytrzymał i rzucał w krzaki, z których dochodziły trele kamieniami :roll: Oczywiście to nie na wiele się zdało, bo za chwilę wrócił. Chyba się do nas nie zniechęcił, bo nadal w maju nie da się spać przy otwartym oknie ;) Ale to piękna bezsenność...
Ania
Mój ogród cz. 1, cz. 2
babi52
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Anulko śliczna opowieść :lol: :lol: :lol: Rozumiem Twojego Tatę. Nie w głowie biednemu były rom ntyczne fluidy po dniu ciężkiej harówki. :lol: Pozdrowienia dla Taty
Kaśka
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Kasiu zaproszenie Twoje przyjęłam ,więc znowu przyszłam pospacerować o tak póżnej porze ,żeby mi nikt nie przeszkadzał . Pooddychałam świeżym powietrzem dotleniłam się i teraz prze ten upojny zapach lilii nie będę mogla zasnąć. Już sobie musiałam zapisać te piękności i będę ich szukać {i obym znalazła} . Naprawdę pięknie jest u Ciebie
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
babi52
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jadziu Dzięki za odwiedziny.Znajdziesz bez problemu, widziałam je na allegro sprzedawał je chyba Centrum Kosaniec. Powodzenia.
Kaśka
Awatar użytkownika
eukomis
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:31

Post »

Witaj Kasiu lilje masz przepiękne i cały ogród będe go częściej odwiedzać
pozdrawiam Halina

*spis wątków
babi52
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Halinko dzięki i zapraszam wpadaj kiedy tylko będziesz miała ochotę.
Kaśka
Awatar użytkownika
kubanki
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 sie 2008, o 16:34

Post »

Kasiu, przybiegłam od Geni, bo pisałaś, że byłaś w weekend na działce, a tu żadnej relacji, nie mówiąc o fotorelacji :(
A czy to już czas po tym paskudnym choróbsku na działkę się wybierać???
Ania
Mój ogród cz. 1, cz. 2
babi52
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Anulek przesunęłam się po działce jak szara mgła i rozwiałam.
Do samochodu i do domciu do ciepełka.
Kaśka
Awatar użytkownika
Ave
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2008, o 12:11

Post »

Kasia, ;:147 nie szalej, na działkę zdążysz jeszcze pojechać nie raz , zdrowko najważniejsze, teraz zima wróciła i nie masz tam czego szukać :)
babi52
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ewuś wiosny szukałam tylko nie bardzo znalazłam. Czas wrócić do żywych. Od czwartku wracam do pracy .Od dwóch dni siedzę nad firmowymi papierami w domu :lol:
Trzymaj się ciepło Kaśka
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42

Post »

Przebiegłam wszystko ledwie łapiąc oddech przy róży :) Eh, jeszcze będzie przepięknie, wiosna przyjdzie i znowu będzie kolorowo i pachnąco... i przestanie nas łamać w kościach :D a zaczną się naciągnięte mięśnie (od łopaty czy innych wideł) :lol:

Łączę się z tobą w grypie popijając syropek z kwiatów czarnego bzu, napar z majeranku i nacierając się maścią z eukaliptusem. Zdrówka!
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
babi52
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Nalewkodzięki za odwiedziny.Kuruj się miła i aby do wiosny. ;:18 syropkiem w tej grypowej niedoli.
Na grypę i na pogodę za oknem ;:64
Zdrowia życzę :lol: :lol: :lol: Kaśka
Urszula B
500p
500p
Od: 27 sty 2009, o 08:21

Post »

przepiękne miejsce i klimat leśniczówki zatopionej w kwiatach na skraju lasu to po prostu bajka, stworzyłaś mały raj na ziemi:)

pozdrawiam
Urszula B - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19821
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”