ah ta lubelszczyzna ;]]]]]]]] ale pewnie z niej wyjadę po liceum gdzieś w świat na studia ;] w sumie jutro chyba biedronę zaliczę może będą mieli coś ciekawego ;] ostatnio z tydzień temu byłem jak nie więcej, lalka nie taka zła pod warunkiem że nie czytasz 500 stron na dzień i nie myślisz co chwilę czy się wyrobisz ;]
Lalka jest fajna, ale wszystko co się czyta z przymusu jest straszne wiem coś o tym - studiuję polonistykę. Kończę, przeżyłam - lektury szkolne to przy tym pikuś :P
Tą menczennicą w biedronce3 narobiliście mi apetytu - ciekawe czy moje kochanie da się nakłonić na zminę zakazu kwiatowego :P
ano lalka nie najgorsza ale właśnie najgorszy jest ten przymus :P jedyne co mi teraz zostało z takich trudniejszych to Chłopi :P Potop też już za mną :)ciekawy jestem czy do mojej prowincji równięż męczennica dotrze, na jakie okno się ona nadaje>?
No to teraz wszyscy wyczekujemy czwartku i do biedronyyy !!! a ja dzisiaj w bibliotece byłam w wypożyczyłam sobie 3 książki o kwiatkach i już 1 przeczytałam strasznie ciekawe są, oderwać się nie mogłam