A tak poważnie, to nie leży całym ciężarem na kocie, a łapką, albo mordką, albo dwiema łapkami. Taki więcej delikatny jest.

Iwonko1 - a wiesz, że nasz króliczek to taki numerant, że gdy M wypuścił go z klatki, by sobie po działce pohasał, to on w ciągu kilku chwil zdążył odwiedzić kilka sąsiednich działek i wrócił, a my nawet byśmy o tym nie wiedzieli, gdyby nie info sąsiada z ostatniej działki w naszej alejce.

Czekam też na ciepły wiatr. Czytałam w necie, że od strony Słowacji i Czech płyną do nas ciepłe podmuchy. Niestety, burzowe i z dużymi ulewami.

Miśka w domu jest kochana, gdy śpi.
 Ostatnio zrobiła się strasznie (nie będę się wyrażać)... Siada pod drzwiami wyjściowymi i przeraźliwie miauczy.
  Ostatnio zrobiła się strasznie (nie będę się wyrażać)... Siada pod drzwiami wyjściowymi i przeraźliwie miauczy.  Aż uszy puchną.
  Aż uszy puchną.  
 Iwciu - dziękuję.
 Już te zimne ozory ze mnie zlazły.
 Już te zimne ozory ze mnie zlazły.  
 Przyznaję bez bicia, że nie sprawdzałam prognozy na jutro w moim mieście, żeby sobie niepotrzebnie humoru nie psuć.

Liczę na pogodny dzień, ale nie nastawiam się tak na 100%. Na wszelki wypadek.
Oby Twoje życzenie się spełniło, a Tobie też niech się ta głupia prognoza nie sprawdzi.

Aguniu [witch] - trafiłaś w dziesiątkę.
 Zaiste, śpiąca kicia to słodziutkie stworzonko.
 Zaiste, śpiąca kicia to słodziutkie stworzonko.  
 Zdaje się, że już się wykurowałam.
 Przyznaję, że trochę tej słodkiej naleweczki wlałam w siebie, to może tak dokładnej diagnozy postawić nie jestem w stanie... Się okaże rano.
  Przyznaję, że trochę tej słodkiej naleweczki wlałam w siebie, to może tak dokładnej diagnozy postawić nie jestem w stanie... Się okaże rano.Beatko - łał, może nie trzymaj za mocno, choć jestem na dobrej drodze.

Tak, to kuklik. Dopiero zaczyna rozwijać pierwsze kwiatki. Spóźnialski, ale i tak pierwszy, bo pozostałe jeszcze śpią w pączkach.

Dziękuję i Tobie również
 życzę.
 życzę.  
 Iwonko [00..] - cieszę się razem z Tobą,
 bo wiem, jakie to dla Ciebie ważne.
  bo wiem, jakie to dla Ciebie ważne. 

Dobrej nocy. Do jutra.

Co do Miśki kiedyś taką miałam, bardzo ją kochaliśmy ale gdy zaczęła miauczeć.
 Co do Miśki kiedyś taką miałam, bardzo ją kochaliśmy ale gdy zaczęła miauczeć.   . Szybko znalazła się u weterynarza i nareszcie mogliśmy odetchnąć.
 . Szybko znalazła się u weterynarza i nareszcie mogliśmy odetchnąć.   Czyż może być inne przy takiej pogodzie.
 Czyż może być inne przy takiej pogodzie.  

kolorów na ogrodzie sporo, wiosna choc uparta w temperatury wyższe to i tak śliczna i kolorowa.
 kolorów na ogrodzie sporo, wiosna choc uparta w temperatury wyższe to i tak śliczna i kolorowa. 

. U mnie pierwiosnków niewiele ale coś tam zakwitło . Może tulipany Ci pogniły albo nornice zrobił sobie obiad ?? Czy wylazły w ogóle z ziemi ?? Ja mam część takich co ma tylko liście i nie miały kwiatów. Nie wiem dlaczego tak się stało ale muszę je wykopać jak zaschną liście i może posadzę jesienią ponownie. Słoneczka Ci życzę i pozdrawiam
 . U mnie pierwiosnków niewiele ale coś tam zakwitło . Może tulipany Ci pogniły albo nornice zrobił sobie obiad ?? Czy wylazły w ogóle z ziemi ?? Ja mam część takich co ma tylko liście i nie miały kwiatów. Nie wiem dlaczego tak się stało ale muszę je wykopać jak zaschną liście i może posadzę jesienią ponownie. Słoneczka Ci życzę i pozdrawiam  

Kto wie...
  Kto wie...

Potrafią przyciągać wzrok.
  Potrafią przyciągać wzrok.