Ogródek Lady-r

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 lis 2006, o 12:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ewelinko,ale ty masz śliczny dom ogród zresztą też więc już lepiej nie rób "drastycznych modernizacji" :wink: :lol:
Rozbiórka tego kurnika to nie łatwa sprawa ,bo on ma jeszcze strych,na którym są zbiory chyba paru pokoleń i już nie wiem gdzie to wszystko utylizować :roll:
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Awatar użytkownika
grazyna56
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 10 lut 2007, o 20:28

Post »

Wszystkiego najlepszego w Nowym 2008 Roku :D Obrazek
cudze błędy mamy przed oczyma ,własne za plecami
Pozdrawiam Grazyna
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Bardzo dziękuję wszystkim,którzy przysłali mi życzenia :lol: Ostatnio trochę zaniedbuję Forum z powodu choroby męża :( Medycyna konwencjonalna nic nie pomagała i przerzuciliśmy się na naturalną :? ,a to wymaga dużo czasu i nowej wiedzy szczególnie jeśli chodzi o zdrowe odżywianie tak więc fora pro zdrowotne pochłaniają mój czas tak,że ledwie zdążam z przeglądaniem Forum,a już nie ma czasu na pisanie..
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52

Post »

Aniu, współczuję Ci, ale równocześnie życzę, zeby Twoje wysiłki przyniosły rezultaty lepsze od oczekiwanych! Nowy Rok niech przyniesie zdrowie Twojemu mężowi , a Tobie dużo radości i szczęścia! ;:168
Awatar użytkownika
Karo
-Administrator Forum-.
-Administrator Forum-.
Od: 16 sie 2006, o 14:39
Kontakt:

Post »

Aniu - szczególe więc życzenia ślę

ZDROWIA ,ZDROWIA i ZDROWIA dla Męża i Ciebie.
Wytrwałości w walce z chorobą i szybkiego powrotu do normalności.
Awatar użytkownika
inag1
500p
500p
Od: 1 lis 2007, o 14:42

Post »

Aniu,życzę Ci wytrwałości w walce z chorobą a jak już ją pokonacie ,to zdrowia ,zdrowia ,zdrowia i jeszcze raz .......pięknych kwiatów w ogrodzie ;:113
Awatar użytkownika
Babopielka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 wrz 2007, o 19:28
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ja też życzę zdrowia dla męża i wytrwałości dla Ciebie :D
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Dziękuję wam za dobre słowo :lol:To nie jest jakaś ciężka choroba ,mam nadzieję :wink: ,ale nie zdiagnozowana przez żadnego lekarza ,a chodzi o jakieś paskudne uczulenie na skórze na które nie działają skutecznie maści :? a teraz serwuję dietkę i oczyszczanie organizmu mojemu M.
Mój ogródek cz.1
Awatar użytkownika
Raczek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2007, o 21:26

Post »

Lady-r pisze:Dziękuję wam za dobre słowo :lol:To nie jest jakaś ciężka choroba ,mam nadzieję :wink: ,ale nie zdiagnozowana przez żadnego lekarza ,a chodzi o jakieś paskudne uczulenie na skórze na które nie działają skutecznie maści :? a teraz serwuję dietkę i oczyszczanie organizmu mojemu M.
Aniu a gdzie pracuje twój mąż?
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Jest rolnikiem,ale latem stosuje opryski chemiczne i boję się ,że to od tego zatruł sobie organizm,a teraz wychodzą toksyny przez skórę bo tylko w miejscach narażonych na kontakt ,a więc nie jest to typowa choroba skórna. :roll:
Mój ogródek cz.1
Awatar użytkownika
Raczek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2007, o 21:26

Post »

Lady-r pisze:Jest rolnikiem,ale latem stosuje opryski chemiczne i boję się ,że to od tego zatruł sobie organizm,a teraz wychodzą toksyny przez skórę bo tylko w miejscach narażonych na kontakt ,a więc nie jest to typowa choroba skórna. :roll:
Tak podejrzewałam,że pracuje przy jakieś chemii.Ja pracuję w aptece i postaram się trochę popytam w moim środowisku farmaceutycznym.Może któraś z moich koleżanek spotkała się z takimi dolegliwościami po opryskach chemicznych.
Jeśli możesz napisz na PW ,jakie dokładnie są te odczyny skórne?
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Awatar użytkownika
inag1
500p
500p
Od: 1 lis 2007, o 14:42

Post »

Aniu a nie prościej iść do lekarza? :wink:
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Ina był już u 4 różnych specjalności i żaden nie zlecił żadnych badań :shock: tylko w ciemno strzelali maściami sterydowymi nawet do smarowania powiek,ą że to może przy dłuższym stosowaniu spowodować zaćmę no to cóż pan doktor rozłożył na to bezradnie ręce.Zszokowała mnie ta służba zdrowia :!: :evil: Mój mąż ma prawie 40 lat i nigdy żaden lekarz nie zlecił mu badania cholesterolu czy poziomu cukru czy na pasożyty bo po co ?lepiej dać zarobić koncernom farmaceutycznym :cry: Przepraszam,że tak piszę,ale jestem rozgoryczona podejściem,jeśli masz coś wspólnego ze służbą zdrowia to sorki. :oops:
Mój ogródek cz.1
Awatar użytkownika
gucia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 27 wrz 2007, o 18:27

Post »

Aneczko, trzymam kciuki, będzie dobrze!
Co do służby zdrowia to zgadzam si z Tobą w 100%, po tym co ostatnio doświadczyłam i zobaczyłam, to po prostu jakiś koszmar!
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Awatar użytkownika
iwo-1
100p
100p
Od: 22 sty 2008, o 20:07

Post »

Super jest bardzo ładnie zwłaszcza ta wiosenna rabatka.Obrzeza domu też ładnie będa wyglądały.

iwo
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”