Rozbiórka tego kurnika to nie łatwa sprawa ,bo on ma jeszcze strych,na którym są zbiory chyba paru pokoleń i już nie wiem gdzie to wszystko utylizować
Ogródek Lady-r
- Lady-r
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 lis 2006, o 12:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ewelinko,ale ty masz śliczny dom ogród zresztą też więc już lepiej nie rób "drastycznych modernizacji"
Rozbiórka tego kurnika to nie łatwa sprawa ,bo on ma jeszcze strych,na którym są zbiory chyba paru pokoleń i już nie wiem gdzie to wszystko utylizować
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
- Lady-r
- Przyjaciel Forum

Bardzo dziękuję wszystkim,którzy przysłali mi życzenia
Ostatnio trochę zaniedbuję Forum z powodu choroby męża
Medycyna konwencjonalna nic nie pomagała i przerzuciliśmy się na naturalną
,a to wymaga dużo czasu i nowej wiedzy szczególnie jeśli chodzi o zdrowe odżywianie tak więc fora pro zdrowotne pochłaniają mój czas tak,że ledwie zdążam z przeglądaniem Forum,a już nie ma czasu na pisanie..
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Mój ogródek cz.1
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lady-r
- Przyjaciel Forum

Dziękuję wam za dobre słowo :lol:To nie jest jakaś ciężka choroba ,mam nadzieję
,ale nie zdiagnozowana przez żadnego lekarza ,a chodzi o jakieś paskudne uczulenie na skórze na które nie działają skutecznie maści
a teraz serwuję dietkę i oczyszczanie organizmu mojemu M.
Mój ogródek cz.1
Mój ogródek cz.1
- Raczek

- Od: 31 mar 2007, o 21:26
Aniu a gdzie pracuje twój mąż?Lady-r pisze:Dziękuję wam za dobre słowo :lol:To nie jest jakaś ciężka choroba ,mam nadzieję,ale nie zdiagnozowana przez żadnego lekarza ,a chodzi o jakieś paskudne uczulenie na skórze na które nie działają skutecznie maści
a teraz serwuję dietkę i oczyszczanie organizmu mojemu M.
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7
- Lady-r
- Przyjaciel Forum

Jest rolnikiem,ale latem stosuje opryski chemiczne i boję się ,że to od tego zatruł sobie organizm,a teraz wychodzą toksyny przez skórę bo tylko w miejscach narażonych na kontakt ,a więc nie jest to typowa choroba skórna. 
Mój ogródek cz.1
Mój ogródek cz.1
- Raczek

- Od: 31 mar 2007, o 21:26
Tak podejrzewałam,że pracuje przy jakieś chemii.Ja pracuję w aptece i postaram się trochę popytam w moim środowisku farmaceutycznym.Może któraś z moich koleżanek spotkała się z takimi dolegliwościami po opryskach chemicznych.Lady-r pisze:Jest rolnikiem,ale latem stosuje opryski chemiczne i boję się ,że to od tego zatruł sobie organizm,a teraz wychodzą toksyny przez skórę bo tylko w miejscach narażonych na kontakt ,a więc nie jest to typowa choroba skórna.
Jeśli możesz napisz na PW ,jakie dokładnie są te odczyny skórne?
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7
- Lady-r
- Przyjaciel Forum

Ina był już u 4 różnych specjalności i żaden nie zlecił żadnych badań
tylko w ciemno strzelali maściami sterydowymi nawet do smarowania powiek,ą że to może przy dłuższym stosowaniu spowodować zaćmę no to cóż pan doktor rozłożył na to bezradnie ręce.Zszokowała mnie ta służba zdrowia
Mój mąż ma prawie 40 lat i nigdy żaden lekarz nie zlecił mu badania cholesterolu czy poziomu cukru czy na pasożyty bo po co ?lepiej dać zarobić koncernom farmaceutycznym
Przepraszam,że tak piszę,ale jestem rozgoryczona podejściem,jeśli masz coś wspólnego ze służbą zdrowia to sorki. 
Mój ogródek cz.1
Mój ogródek cz.1
- gucia
- Przyjaciel Forum

- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
Aneczko, trzymam kciuki, będzie dobrze!
Co do służby zdrowia to zgadzam si z Tobą w 100%, po tym co ostatnio doświadczyłam i zobaczyłam, to po prostu jakiś koszmar!
Co do służby zdrowia to zgadzam si z Tobą w 100%, po tym co ostatnio doświadczyłam i zobaczyłam, to po prostu jakiś koszmar!
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki