o to moż etu pies pogrzebany moje też w cieniuAGNESS pisze:Muszę koniecznie przesadzić je na słoneczko, wtedy mam nadzieję ruszą..

o to moż etu pies pogrzebany moje też w cieniuAGNESS pisze:Muszę koniecznie przesadzić je na słoneczko, wtedy mam nadzieję ruszą..

ja nawet jak siądę na huśtawce czy tarasie to co chwilę biegam a to zielko wyrwę a to jakiegoś kwiatka przytną....ale to chyba większość z nas tak ma
 ja nawet jak siądę na huśtawce czy tarasie to co chwilę biegam a to zielko wyrwę a to jakiegoś kwiatka przytną....ale to chyba większość z nas tak ma   

...może spróbuj przesadzić swoje iryski na bardziej słoneczne stanowisko....może zadziała
  ...może spróbuj przesadzić swoje iryski na bardziej słoneczne stanowisko....może zadziała   
  Moje wrzośce dosyć skromne w tym roku, sporo pączuszków przemarzło, ale i tak nie jest źle, na przyszłą zimę przykryję je gałązkami iglaczków...może będzie lepiej
 Moje wrzośce dosyć skromne w tym roku, sporo pączuszków przemarzło, ale i tak nie jest źle, na przyszłą zimę przykryję je gałązkami iglaczków...może będzie lepiej   

ale u ciebie pięknie, tyle różnych kwiatów kwitnie, wszystkie wspaniałe. Ciemierniki cudne, tulipanki jak marzenie o innych już nie wspomnę, same piękności a fotki i ujęcia perfekcyjne
 ale u ciebie pięknie, tyle różnych kwiatów kwitnie, wszystkie wspaniałe. Ciemierniki cudne, tulipanki jak marzenie o innych już nie wspomnę, same piękności a fotki i ujęcia perfekcyjne   .
.
 Moje krokusy się skończyły, zostały te duże, które najpóżniej zakwitły.
 Moje krokusy się skończyły, zostały te duże, które najpóżniej zakwitły.