o to moż etu pies pogrzebany moje też w cieniuAGNESS pisze:Muszę koniecznie przesadzić je na słoneczko, wtedy mam nadzieję ruszą..
Ogródek AGNESS cz. 8
- trzynastka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS cz. 8
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Celinko i to pewnie jest przyczyna, więc po kwitnieniu obie łapmy za łopatki i przeprowadzka

- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Piękne te tulipany, nie mam takich.Teraz jak patrzę na twoje wrzośćce,dochodzę do wniosku,że mam dwa,ale obcinając wrzosy ciachnęłam i je, więc muszę pożegnać się z widokiem kwitnących.
- katik
- 1000p

- Od: 2 sty 2011, o 16:14
Piękne te zdjęcia ciemierników , tulipany to u mnie jeszcze nie w takim stadium
przeczytałam u Wandzi że jeszcze wszystkie róże nie wsadzone , dlaczego tak się ociągasz
przeczytałam u Wandzi że jeszcze wszystkie róże nie wsadzone , dlaczego tak się ociągasz
- AGNESS

Małgosiu z rozpędu poszłaś za daleko z tymi wrzoścami, ale nie przejmuj sie ładnie sie rozrosną i przyszłej wiosny pięknie zakwitną
Kasiu bo niestety sadzę na raty, na szczęście zostały mi jeszcze tylko 3 krzaczki do wysadzenia, a w weekend mają jeszcze dotrzeć kolejne
Kasiu bo niestety sadzę na raty, na szczęście zostały mi jeszcze tylko 3 krzaczki do wysadzenia, a w weekend mają jeszcze dotrzeć kolejne
- FRAGOLA
- 1000p

- Od: 4 cze 2010, o 09:34
U Ciebie chociaż 4 irysy zakwitły,moje już kolejny rok strajkują...kwitły tylko w pierwszym roku
i więcej już nie...dlaczego
i więcej już nie...dlaczego
Już ja widzę jak Ty bys leżała na leżaku.
A te pierwiosnki hihihi dobrze że jestem daleko bo przydałoby mi się z 6 kwiatków hihihi
A te pierwiosnki hihihi dobrze że jestem daleko bo przydałoby mi się z 6 kwiatków hihihi
No właśnie moje iryski też w tym roku nie zaszalały ...wykiełkowały ale nie zakwitły.
-
x-d-a
Agnieszko, u Ciebie jak zwykle piękne, artystyczne fotki, które świadczą o wielkiej miłości autorki do natury
Wrzośce o tej porze ślicznie kwitną i rozjaśniają ogród razem z prymulkami i pierwszymi tulipankami :P
Wrzośce o tej porze ślicznie kwitną i rozjaśniają ogród razem z prymulkami i pierwszymi tulipankami :P
- AGNESS

Grażynko ja myślę, ze kłopot z kwitnieniem irysków to może być zbyt mało słońca, a może zbyt głęboko posadzone cebulki. U mnie na pewno mają za ciemno, ja chcę je przesadzić w bardziej słoneczne miejsce....może Ty też spróbuj przesadzić
Uluś no poznałaś mnie
ja nawet jak siądę na huśtawce czy tarasie to co chwilę biegam a to zielko wyrwę a to jakiegoś kwiatka przytną....ale to chyba większość z nas tak ma
A prymulki.....są bardzo podzielne
Witaj Sylwio w moim ogródku
...może spróbuj przesadzić swoje iryski na bardziej słoneczne stanowisko....może zadziała
Daluś dziękuję
Moje wrzośce dosyć skromne w tym roku, sporo pączuszków przemarzło, ale i tak nie jest źle, na przyszłą zimę przykryję je gałązkami iglaczków...może będzie lepiej
Maryniu dziękuję
A teraz jeszcze krokusiki .....póki są

Uluś no poznałaś mnie
A prymulki.....są bardzo podzielne
Witaj Sylwio w moim ogródku
Daluś dziękuję
Maryniu dziękuję
A teraz jeszcze krokusiki .....póki są

- Tajka

- Od: 23 sty 2010, o 17:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Agniesiu jeszcze mnustwo krokusów Ci kwitnie, a zdjęcia piękne jak zawsze. 
Agusiu
ale u ciebie pięknie, tyle różnych kwiatów kwitnie, wszystkie wspaniałe. Ciemierniki cudne, tulipanki jak marzenie o innych już nie wspomnę, same piękności a fotki i ujęcia perfekcyjne
.
- takasobie

- Od: 1 mar 2009, o 22:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Teraz już jestem pewna, ze musze mieć te w paski!
Moje krokusy się skończyły, zostały te duże, które najpóżniej zakwitły.
Bardzo mi się podobaja Twoje tulipany botaniczne. Ja też cosik posadziłam jesienią, ale muszę jeszcze troszkę poczekać. I w ogóle wszystkie kwiatki faaajne masz!
Bardzo mi się podobaja Twoje tulipany botaniczne. Ja też cosik posadziłam jesienią, ale muszę jeszcze troszkę poczekać. I w ogóle wszystkie kwiatki faaajne masz!
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Cudowne te krokusiki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja tez takie chcę........