Też mam Tom Toma ,ale wydaje mi sie ,ze mój jest trochę inny mniej pełny . Może dlatego ,że to był 1 rok jego kwitnienia

. No nie wiem . Mojego przywiozłam sobie z Niemiec . Potem go wstawię
GOSIA masz rację na pewno ładniejszy niż na opakowaniu . Moj też rośnie w półcieniu zresztą zobaczę jak w tym roku zakwitnie
WANDZIU dziękuję zaraz porównam go z moim i cieszę sie ,ze zajrzałaś a czy warto

no nie wiem sama sie przekonasz . Jak długo masz tego Tom Toma . Szukałam ,ale niestety zdjęć całego krzaczka nie mam tylko pojedyncze fotki
ANIU no niestety ja taka początkująca chociaż parę lat temu próbowałam ,ale jakoś mi to tak nie wychodziło i rzuciłam to w kąt . Teraz pod wpływem frywolitek Ewy znów sie za nie zabrałam z większą werwa no i coś już stworzyłam . To również radocha dla mnie
BOŻENKO chciałam im zrobić dzisiaj fotki ,ale siadły baterie i nici z tego
TOSIA miejsce sie znalazło nie ma tak żle . Posiałam dziś pod folię rzodkiewki ,pietruszkę, buraczki niech sobie rosną . Pietruszka i tak dopiero za 4 tygodnie wzejdzie a moze i 6

. Wsadziłam też dymkę i wszystkie nowości ze Swiata Cebul no i te co przywiozłyśmy od Basi
ZYTKO no cóż złośliwość rzeczy martwych siadły baterie w aparacie ,więc musicie sie zdać tylko na ustną relację
LIDZIU i tak sie cieszę ,ze zajrzałaś