Jadziu przyłączam się do zachwytów nad frywolitkami.Jeśli to Twoje początki to wspaniale Ci wychodzi.
Moja familokowa oaza spokoju cz.7
Re: Moja familokowa oaza spokoju cz.7
Wando-piękne no i już mi żal,że wypuściłam je z ręki.Czy to jedna sadzonka?Jak wysoko rośnie?
Jadziu przyłączam się do zachwytów nad frywolitkami.Jeśli to Twoje początki to wspaniale Ci wychodzi.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu, to są dwie sadzonki obok siebie. Różyczki rosną do wysokości 50 centymetrów. No o mają tę wspaniałą zaletę, że jak już zaczną kwitnąć, to kwitną sobie do jesieni. U mnie rosną w półcieniu. Nie wiem, jak zachowywalyby się w pełnym słońcu.
Gdybym je spotkałą w sklepie, to na pewno bym dokupiła, żeby posadzić jeszcze w innym miejscu. Z patyczków nie chce mi się rozmnażać, ale jeśli byś chciała, to mogę patyczek ci przesłać.
Gdybym je spotkałą w sklepie, to na pewno bym dokupiła, żeby posadzić jeszcze w innym miejscu. Z patyczków nie chce mi się rozmnażać, ale jeśli byś chciała, to mogę patyczek ci przesłać.
I przy okazji wizyty u Jadzi, zobaczyłam, jakiego ładnego Tom Toma nabyłam 
Ładniejszy niż na opakowaniu!
Ładniejszy niż na opakowaniu!
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jadziu wiosna się i u Ciebie pokazała,a i kolorowych wspomnień sporo
Podglądałam do tej pory ,a dziś zostawiam ślady.Zaraz jednak zrobię przerwę,bo obiadek trzeba zrobić
Podglądałam do tej pory ,a dziś zostawiam ślady.Zaraz jednak zrobię przerwę,bo obiadek trzeba zrobić
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Też mam Tom Toma ,ale wydaje mi sie ,ze mój jest trochę inny mniej pełny . Może dlatego ,że to był 1 rok jego kwitnienia
. No nie wiem . Mojego przywiozłam sobie z Niemiec . Potem go wstawię
GOSIA masz rację na pewno ładniejszy niż na opakowaniu . Moj też rośnie w półcieniu zresztą zobaczę jak w tym roku zakwitnie
WANDZIU dziękuję zaraz porównam go z moim i cieszę sie ,ze zajrzałaś a czy warto
no nie wiem sama sie przekonasz . Jak długo masz tego Tom Toma . Szukałam ,ale niestety zdjęć całego krzaczka nie mam tylko pojedyncze fotki
ANIU no niestety ja taka początkująca chociaż parę lat temu próbowałam ,ale jakoś mi to tak nie wychodziło i rzuciłam to w kąt . Teraz pod wpływem frywolitek Ewy znów sie za nie zabrałam z większą werwa no i coś już stworzyłam . To również radocha dla mnie
BOŻENKO chciałam im zrobić dzisiaj fotki ,ale siadły baterie i nici z tego
TOSIA miejsce sie znalazło nie ma tak żle . Posiałam dziś pod folię rzodkiewki ,pietruszkę, buraczki niech sobie rosną . Pietruszka i tak dopiero za 4 tygodnie wzejdzie a moze i 6
. Wsadziłam też dymkę i wszystkie nowości ze Swiata Cebul no i te co przywiozłyśmy od Basi
ZYTKO no cóż złośliwość rzeczy martwych siadły baterie w aparacie ,więc musicie sie zdać tylko na ustną relację
LIDZIU i tak sie cieszę ,ze zajrzałaś

GOSIA masz rację na pewno ładniejszy niż na opakowaniu . Moj też rośnie w półcieniu zresztą zobaczę jak w tym roku zakwitnie
WANDZIU dziękuję zaraz porównam go z moim i cieszę sie ,ze zajrzałaś a czy warto
ANIU no niestety ja taka początkująca chociaż parę lat temu próbowałam ,ale jakoś mi to tak nie wychodziło i rzuciłam to w kąt . Teraz pod wpływem frywolitek Ewy znów sie za nie zabrałam z większą werwa no i coś już stworzyłam . To również radocha dla mnie
BOŻENKO chciałam im zrobić dzisiaj fotki ,ale siadły baterie i nici z tego
TOSIA miejsce sie znalazło nie ma tak żle . Posiałam dziś pod folię rzodkiewki ,pietruszkę, buraczki niech sobie rosną . Pietruszka i tak dopiero za 4 tygodnie wzejdzie a moze i 6
ZYTKO no cóż złośliwość rzeczy martwych siadły baterie w aparacie ,więc musicie sie zdać tylko na ustną relację
LIDZIU i tak sie cieszę ,ze zajrzałaś

- bodzia3012

- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
To zostało nam czekanie na fotki

- marzanka

- Od: 21 lut 2010, o 22:01
Albo mnie długo nie było albo się pogubiłam nie wiem czy już sobie zaklepałam nowy wątek czy nie ale skoro nie mogłam Cię znaleźć to znaczy ,ze pędzisz jak wiosna 
-
edulkot

- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Ale miałaś pracowity dzień, tyle siewu i sadzenia, teraz tylko czekać na kwiaty i warzywka. 
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
WITAM WEEKENDOWO . Byłam już w ogrodku i porobiłam obiecane fotki . Niestety wietrzysko ogromniaste ,ale mój inspekt jeszcze sie trzyma
Nareszcie będę mogła sobie jutro dłużej pospać ,ale kto to wie chyba ,że będzie lało Zrobiłam przegląd zdjęć i to zdjęcie anemonka bardzo niewyrażne za blisko cykłam
MAJKA czasem trzeba popracować
a nie tylko balować
MARZANKO ważne ,że znalazłaś . Przecież ciągle jesteś zapracowana
BOŻENKO niestety tej na którą czekasz nie ma a reszta będzie póżniej
to mój inspekt

MAJKA czasem trzeba popracować
MARZANKO ważne ,że znalazłaś . Przecież ciągle jesteś zapracowana
BOŻENKO niestety tej na którą czekasz nie ma a reszta będzie póżniej
to mój inspekt

- AAleksandra

- Od: 5 wrz 2009, o 10:19
Ja wszystko widzę
Irysiki super.
Irysiki super.
Pozdrawiam serdecznie,
moje wątki
moje wątki
- bodzia3012

- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jadziu ,ale dużo Ci już kwitnie
sasanki,iryski chyba jakieś bardzo wczesne.
Ciemiernik mi też zaczął kwitnąć ,ale biały .Różowy w tym roku kupiłam i jeszcze mam go w domu.
Jadziu to
poczekam na te niebieskie zawilce

Ciemiernik mi też zaczął kwitnąć ,ale biały .Różowy w tym roku kupiłam i jeszcze mam go w domu.
Jadziu to
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Jadziu tak jak obiecałam, zwiedziłam twój wąteczek i widzę, że zdecydowanie należysz do "ogrodniczek różanych", bo róż jest u ciebie najwięcej. Ja dopiero zaczynam z nimi przygodę na dobre, bo do tej pory miałam tylko kika, a chcę mieć o wiele, wiele więcej. Podziwiam cię, że rozmnażasz je z patyczków, ja nie mam na to cierpliwoći i boję się, że takie ledwo ukorzenione patyczki mogłyby zimą wymarznąć.
Pytałaś o mojego Tom Toma. Mam go z pięć lat, nie sprawia żadnych kłopotów.
Miłego wieczoru życzę
i wspaniałych różyc w nowym sezonie
Pytałaś o mojego Tom Toma. Mam go z pięć lat, nie sprawia żadnych kłopotów.
Miłego wieczoru życzę
- Tosia1

- Od: 13 mar 2010, o 16:48
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.