Roślinki piękne. Jak nazywa się ten niebieski kwiatek?
Ogród Gosi "moje miejsce na ziemi"
- renzal
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 maja 2011, o 12:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Gosi "moje miejsce na ziemi"
Gosiu! Widzę, że dużo pracy wkładasz w ogród, bo wszystko takie zadbane i kwitnące. Może zaczerpnę trochę siły od Ciebie.
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja
)Nadzieja umiera ostatnia...
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja
- gosia79z
- 200p

- Od: 19 sty 2011, o 18:36
Witajcie kochani.
Czasu malutko i dlatego prawie nie zaglądam.Rodzina, praca, ogród, dom...doba zbyt krótka
Niebieskie kwiatki, to chabry ogrodowe.
susza u nas okrutna, zienia mi spękała i w wielu miejscach wygląda jak popękana pustynia...
Podlewamy wszystkie rabaty systematycznie, warzywniak, doniczki oczywiście też.Cieżki start w tym roku mają rośliny.

Czasu malutko i dlatego prawie nie zaglądam.Rodzina, praca, ogród, dom...doba zbyt krótka
Niebieskie kwiatki, to chabry ogrodowe.
susza u nas okrutna, zienia mi spękała i w wielu miejscach wygląda jak popękana pustynia...
Podlewamy wszystkie rabaty systematycznie, warzywniak, doniczki oczywiście też.Cieżki start w tym roku mają rośliny.

- renzal

- Od: 13 maja 2011, o 12:33
To zgadłam! Super! Wpisałam je sobie na listę zakupów!
Mam nadzieję, że popadało u Ciebie i to nie troszkę, bo u nas przechodzą szarugi, ale i zimno okrutne.
Obiecywali ciepłe lato, ale jakoś tego nie widzę...
Mam nadzieję, że popadało u Ciebie i to nie troszkę, bo u nas przechodzą szarugi, ale i zimno okrutne.
Obiecywali ciepłe lato, ale jakoś tego nie widzę...
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
)Nadzieja umiera ostatnia...
- gosia79z
- 200p

Mamy czerwiec, a zimno u nas, jak w kwietniu...no i nie pada deszcz.To ostatnie najbardziej doskwiera.Praktycznie co dzień trzeba rabaty podlewać, od czasu do czasu trawnik.Wczoraj padało moze 5 minut i tyle.Akurat wtedy, gdy na kolacją zaplanowany był grill...
Pewnie całkiem celnie domyślam się, że większość z nas siedzi w ogrodach, czy na działkach, a nie prze komputerem.Będę dodawać co jakiś czas trochę zdjęć, bo kiedy nadejdą jesienne szarugi, fajnie się ogląda takie letnie klimaty, u siebie i u innych oczywiście.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

Pewnie całkiem celnie domyślam się, że większość z nas siedzi w ogrodach, czy na działkach, a nie prze komputerem.Będę dodawać co jakiś czas trochę zdjęć, bo kiedy nadejdą jesienne szarugi, fajnie się ogląda takie letnie klimaty, u siebie i u innych oczywiście.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

-
Dysia4
- 50p

- Od: 2 sty 2012, o 16:12
Witam, Gosiu udało się
.Na jesień uśmiechnę się do ciebie po jakieś sadzonki na sprzedaż bo moja działeczka jest pusta
.Pozdrowionka i miłego dzionka.Edyta
- gosia79z
- 200p

Cieszę się razem z Tobą.Zobaczysz jak szybko utoniesz w ogrodowym szaleństwie.
- tara

- Od: 16 mar 2008, o 22:01
Gosiu podglądam Twoje super kompozycje, sprytnie bawisz się z doniczkami i kamieniem ja mam do nich,
słabość, czy ten cudowny krzaczor to wiciodrzew? jeśli tak to naprawdę super okaz u mnie łapie mszycę i eksmitowałam go.
słabość, czy ten cudowny krzaczor to wiciodrzew? jeśli tak to naprawdę super okaz u mnie łapie mszycę i eksmitowałam go.
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gosieńko a co tam ogrodowo słychać?
fajny pomysł z malowaniem donic, a malowałaś już kiedyś, zastanawiam się czy nie odchodzi z czasem farba? nie blaknie na słońcu?
Pięknie Ci wszystko rośnie, cudne kępy... a straty..cóż, w tym roku każdy ich chyba doświadczył.. a hosty odzyskałaś? Przynamniej kto uczciwy..bo z tymi wysyłkami to średnio bywa ;/
Pięknie Ci wszystko rośnie, cudne kępy... a straty..cóż, w tym roku każdy ich chyba doświadczył.. a hosty odzyskałaś? Przynamniej kto uczciwy..bo z tymi wysyłkami to średnio bywa ;/
- gosia79z
- 200p

Witam
Co tam ogrodowo...leje.Maj i czerwiec suchy, a cały lipiec pada, chłodno i ponuro.Miałam nalot "bezdomnych" ślimaków, było ich tak wiele, że pierwszy raz poratowałam się trucizną.
Pomalowane donice trzymają się świetnie, tylko z jednej lekko odpadła farba.
Postaram się dodać trochę zdjęć, wtedy zobaczysz.
sprzedawca host, to firma posiadająca największą ilość odmian w Polsce.Pewnie dbają o reputacje.
Co tam ogrodowo...leje.Maj i czerwiec suchy, a cały lipiec pada, chłodno i ponuro.Miałam nalot "bezdomnych" ślimaków, było ich tak wiele, że pierwszy raz poratowałam się trucizną.
Pomalowane donice trzymają się świetnie, tylko z jednej lekko odpadła farba.
Postaram się dodać trochę zdjęć, wtedy zobaczysz.
sprzedawca host, to firma posiadająca największą ilość odmian w Polsce.Pewnie dbają o reputacje.
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Gosiu Twoje lipcowe rabaty bujne, ukwiecone i piękne
Skrzynie ślicznie wyglądaja, marzą się i mi takie drewniane donice....może w przyszłym roku uda mi sie je dostac....
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Ile Ty masz doniczek
Jak dajesz radę z podlewaniem w takie upały?
Sierpień ma być suchszy.
Jak dajesz radę z podlewaniem w takie upały?
Sierpień ma być suchszy.