W.o...Kotach - 3cz.(07.01-08.06)
- Agula76
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 3 sie 2007, o 10:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam !
Pozwólcie że przedstawię mojego "księcia" w kocim bractwie.
Mój kocur tak jak ja uwielbia rośliny. Dosłownie i w przenośni
Nie mam ogrodu, tylko balkon co nie przeszkadza nam traktować tego jako oazy spokoju i zieleni. Delektujemy się roślinkami, ja ich widokiem, mój kocur smakiem
.Zje praktycznie wszystko...
Poza roślinami jest fanem rybek.
Jeszcze raz serdecznie pozdrawiam

Pozwólcie że przedstawię mojego "księcia" w kocim bractwie.
Mój kocur tak jak ja uwielbia rośliny. Dosłownie i w przenośni

Poza roślinami jest fanem rybek.
Jeszcze raz serdecznie pozdrawiam

- alka
- 200p
- Od: 3 paź 2006, o 23:08
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Śliczne te maluszki. Oby znalazły kochających opiekunów.
Zaglądam często do tego wątku, bo też jestem kocią mamą.
Kiedyś kotów nie lubiłam. Potem zbudowałam dom, razem ze mną zamieszkały w nim myszki, no to potrzebny był kot na służbę. Kot zamieszkał "na salonach", a myszy wyłapałam łapką.
Dzisiaj mam trzy koty. Tak jakoś wyszło i muszę bardzo się pilnować, żeby nie było ich więcej. Myszy miewam - czasem któreś kocisko przyniesie w pysku. Żywą, żeby się pochwalić, a może podzielić? Kto wie co w kocim łebku mieszka... Mój Pan mawia, że w następnym życiu, chciałby być moim kotem...
Najstarszy, bo dziś już 10-letni Killer /to na pamiątkę premiery filmu/.

Zaglądam często do tego wątku, bo też jestem kocią mamą.
Kiedyś kotów nie lubiłam. Potem zbudowałam dom, razem ze mną zamieszkały w nim myszki, no to potrzebny był kot na służbę. Kot zamieszkał "na salonach", a myszy wyłapałam łapką.
Dzisiaj mam trzy koty. Tak jakoś wyszło i muszę bardzo się pilnować, żeby nie było ich więcej. Myszy miewam - czasem któreś kocisko przyniesie w pysku. Żywą, żeby się pochwalić, a może podzielić? Kto wie co w kocim łebku mieszka... Mój Pan mawia, że w następnym życiu, chciałby być moim kotem...
Najstarszy, bo dziś już 10-letni Killer /to na pamiątkę premiery filmu/.

Pozdrawiam, Ala
Mój ogród - Alka
Mój ogród - Alka
- alka
- 200p
- Od: 3 paź 2006, o 23:08
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Potem była Rysia. Ryszarda-Gabriela /też z filmu, żeby było do kompletu/. Ma 6 lat i maniery arystokratki. W przeciwieństwie do Killera nie lubi się przytulać, nie pcha się na kolana, ale gdziekolwiek bym nie była, czy w domu, czy w ogrodzie, Rysia jest zawsze obok mnie.

Pozdrawiam, Ala
Mój ogród - Alka
Mój ogród - Alka