Tara - oaza marzeń cz.2
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Taruś widzę ,że masz nie wesoło ze zwierzątkami ,które zrobiły sobie mieszkanko w Twoim ogródku . Kiedyś też miałam z gryzoniami do czynienia . Kopały dziury ,ale nie niszczyły sadzonek . Potem jakoś same się wyniosły . Może to nawet były szczury ale nie było nic nachomikowane . Dziury były tak duże ,że taki 1l. słoik się zmieścił w środku . mIŁEJ NIEDZIELI
- tara

- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Lisko - ja też ciagle widzę, marzę ale kto by nie chciał ogródka swoich marzeń?
Mariolka - dzięki wpadłam do Judyty, zobaczymy ale widzę ze jest to samo,
Hanuś - dzięki, jutro będę buszować po sklepach, dziś nie bylo nowych kopców chyba przeniosły się do sąsiada bo złapał następnego jest to karczownik.
Cyntia - artysta nie artysta niech lepiej bierze sie do dalszych prac ogródkowych
w donicy posadziłam gozdziki, pelargonie, begonię, aksamitki bo co teraz tam można wsadzić, ale planuje cebulowe a potem dodatkowo wiosna chyba begonie, ale to jeszcze w głowie się przewróci taka moja i chyba nasza uroda
a tak to wygląda teraz:

Lidziu, mnie też się podoba
Jadziu - to jednak chyba karczownik, będziemy walczyć trudno
Agnieszko a co za przepis z cytryną, można coś więcej?
Jolu - M zrobił ale ile podań, znaczków , audiencji, pieczątek, zdjęć łlowa mała -
Mariolka - dzięki wpadłam do Judyty, zobaczymy ale widzę ze jest to samo,
Hanuś - dzięki, jutro będę buszować po sklepach, dziś nie bylo nowych kopców chyba przeniosły się do sąsiada bo złapał następnego jest to karczownik.
Cyntia - artysta nie artysta niech lepiej bierze sie do dalszych prac ogródkowych
w donicy posadziłam gozdziki, pelargonie, begonię, aksamitki bo co teraz tam można wsadzić, ale planuje cebulowe a potem dodatkowo wiosna chyba begonie, ale to jeszcze w głowie się przewróci taka moja i chyba nasza uroda
a tak to wygląda teraz:

Lidziu, mnie też się podoba
Jadziu - to jednak chyba karczownik, będziemy walczyć trudno
Agnieszko a co za przepis z cytryną, można coś więcej?
Jolu - M zrobił ale ile podań, znaczków , audiencji, pieczątek, zdjęć łlowa mała -
- tara

- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu DS jutro zobaczę jutro z ta róża bo nie pamiętam, a mój pupil leży i patrzy w monitor cały czyli uczestniczy w tym forum to niech już będzie widoczny, pozdrawiam
Jadziu polatałam przed południem u Ciebie masz naprawdę pięknie, a
teraz już wiele roślin przekwita zbliża się jesień oby była Złota,
Jadziu polatałam przed południem u Ciebie masz naprawdę pięknie, a
teraz już wiele roślin przekwita zbliża się jesień oby była Złota,