Działka szafir 44

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
szafir44
500p
500p
Od: 28 paź 2008, o 19:21

Re: Działka szafir 44

Post »

Adamie miło mi że mnie odwiedziłeś :!: co do rabat skalnych to masz rację jest to na wzór o którym piszesz lecz dużo im brakuje do oryginałów :wink: Jeśli chodzi o sznaucerka to są to miłe psiaki i bardzo radosne choć pracy przy nich sporo nie tylko trzeba dbać o sierść, również o uszy mają bardzo wrażliwe ale o co nie należy dbać :!:dbać trzeba o wszystko. Do usłyszenia !
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Awatar użytkownika
szafir44
500p
500p

Post »

Wioletto piszesz o pracy która została w moją działkę włożona masz rację ale to nie tylko moja zasługa,ale całej mojej rodzinki :D ;:4 cieszy mnie że spędziłaś u mnie mile czas :!:
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Awatar użytkownika
szafir44
500p
500p

Post »

Aga nie wiem ile moja yuka ma lat kupiłam działkę w 2006 roku w kwietniu więc ja mam ją już czwarty rok i dwa razy kwitła.W pierwszym roku wyczyściłam ją ze suchych i połamanych liści nawoziłam,podlewałam i dbałam o nią i tak było również następny rok po dwóch latach odwdzięczyła się wieloma pięknymi kwiatami jednocześnie wypuszczając następne pędy młodych liści co w rezultacie dały kwiaty w następnym roku też.Między czasie ponieważ byłam ,,surowym"
działkowcem :oops: dowiedziałam się że kwiaty po przekwitnięciu wraz z liśćmi należy usunąć tak też zrobię i w tym roku aby dać możliwość mojej yuce za rok wydać nowe kwiaty. Pozdrowionka dla Ciebie do następnego razu :!:
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Awatar użytkownika
szafir44
500p
500p

Post »

Kamia fajnie że mnie odwiedziłaś ;:49 tak jak pisałam wyżej nie wiem ile moja yuka ma lat ja mam ją 4lata i kwitła dwa razy. Piszesz że u Ciebie kwitła dopiero raz a ile Ty masz ją lat :?: Swoją doprowadzałam przez dwa lata po byłych właścicielach i się udało i teraz przez dwa lata z rzędu kwitła i myślę że będzie dalej kwitła.A czy Ty wycięłaś całą i usunęłaś po przekwitnięciu :?: bo ja pousuwałam wszystko tj. liście wraz z łodygą kwiatową czyli całą karę zrób to a na pewno zakwitnie Pa
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Awatar użytkownika
szafir44
500p
500p

Post »

Asiula dzięki że wleciałaś i zapraszam częściej po
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Awatar użytkownika
szafir44
500p
500p

Post »

Grażynko miło że po mimo braku czasu zajrzałaś do mnie jestem szczęśliwa :heja
Dzięki za pochwały aż się czerwienię :oops: wszyscy tacy mili dla mnie. Szczerze mówiąc to nie wiem skąd pomysły się lęgom w mojej głowie a i rodzinka podpowiada :wink: Piszesz że podoba Ci się rabata z kamykami wiesz nie mogłam już znieść tej rabaty i tak z synem postanowiliśmy nic nowego nie tworzyć tylko przedłużyć skalniak który już jest a nie wydziwiać i zrobić ciągłość.Na razie pa lecę za chwilkę do Ciebie :wink:
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Awatar użytkownika
pyzia
200p
200p
Od: 18 maja 2009, o 11:00
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Gosiu dawno mnie u Ciebie nie było i widzę, ze nie próżnowałaś. Bardzo mi się podobają Twoje reformy ogrodnicze - gratuluję świetnego pomysłu i realizacji. Cudne widoki!
Awatar użytkownika
szafir44
500p
500p

Post »

Moi Drodzy dawno nic nie pisałam bo nie miałam czasu tak wyszło, ale się za Wami stęskniłam :!:

Pyziu dzięki za odwiedzinki :P jest mi bardzo i cieszę się jak do mnie zaglądacie :heja

Na dworze szaro zimno więc może jeszcze trochę lata; ;:3

Obrazek Obrazek Obrazek
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Awatar użytkownika
pestka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 gru 2008, o 21:09
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj przyszłam cię odwiedzić a ciebie nie ma już zakończyłaś sezon prawda bo ja już nie chodzę na działkę
szybko ciemno się robi pozdrawiam :D
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55

Post »

Witaj Małgoś.I mnie troche czasu nie było na forum dlatego gdzie zdążę tam choc slad zostawie na chwilke. Gosiaczku fotki letnie jak zwykle śliczne. Oj zeby juz ta zima sie skonczyła. Choć jeszcze na dobre sie nie zaczęła. Pozdrówka i buziaki
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Awatar użytkownika
szafir44
500p
500p

Post »

Pestko fajnie że do mnie zajrzałaś bardzo mnie cieszą wszyscy odwiedzający :D
piszesz że już sezon na działce zakończyłaś,ja byłam jeszcze 2 listopada i zrobiłam parę zdjęć ;

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Awatar użytkownika
szafir44
500p
500p

Post »

Giguś no :!: dłuuuuuuugo Cię nie było :D ani u mnie ani u siebie myślę że dużo masz do
nadrabiania i do poodwiedzania i fajnie że o mnie nie zapomniałaś,i fajnie że już jesteś :tan :tan
a to zdjęcie dla Ciebie

Obrazek
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55

Post »

Małgosiu witaj.
ile mogłam to nadrobiłam ,nie da sie wszędzie zajrzeć, tym bardziej teraz przed świętami. Ale staram się. Dziekuje za piekna fotkę. sprawię sobie chyba takie kratki i na nich powojniki.
Małgoś zaglądasz czasem do off topic-dział o wszystkim-tam spotkania sie szykują-moze tak na wiosnę???
Zajrzyj tam i obejrzyj relacje z Poznania i wroclawski wątek(w tym odwiedziny u mnie :heja ) -może coś wymyslimy na wiosnę??/Gosiu buziaki
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Awatar użytkownika
trzynastka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 paź 2009, o 18:42
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Jaki cudny winobluszcz :)
Awatar użytkownika
szafir44
500p
500p

Post »

Giguś dzięki za wieści szczerze mówiąc nie zawsze zaglądam na off-topik ,ale na pewno tam
zawitam i myślę że coś wymyślimy pozdrowionka pa
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”