Działka szafir 44
Re: Działka szafir 44
Adamie miło mi że mnie odwiedziłeś
co do rabat skalnych to masz rację jest to na wzór o którym piszesz lecz dużo im brakuje do oryginałów
Jeśli chodzi o sznaucerka to są to miłe psiaki i bardzo radosne choć pracy przy nich sporo nie tylko trzeba dbać o sierść, również o uszy mają bardzo wrażliwe ale o co nie należy dbać :!:dbać trzeba o wszystko. Do usłyszenia !
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
Wioletto piszesz o pracy która została w moją działkę włożona masz rację ale to nie tylko moja zasługa,ale całej mojej rodzinki
cieszy mnie że spędziłaś u mnie mile czas 
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
Aga nie wiem ile moja yuka ma lat kupiłam działkę w 2006 roku w kwietniu więc ja mam ją już czwarty rok i dwa razy kwitła.W pierwszym roku wyczyściłam ją ze suchych i połamanych liści nawoziłam,podlewałam i dbałam o nią i tak było również następny rok po dwóch latach odwdzięczyła się wieloma pięknymi kwiatami jednocześnie wypuszczając następne pędy młodych liści co w rezultacie dały kwiaty w następnym roku też.Między czasie ponieważ byłam ,,surowym"
działkowcem
dowiedziałam się że kwiaty po przekwitnięciu wraz z liśćmi należy usunąć tak też zrobię i w tym roku aby dać możliwość mojej yuce za rok wydać nowe kwiaty. Pozdrowionka dla Ciebie do następnego razu 
działkowcem
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
Kamia fajnie że mnie odwiedziłaś ;:49 tak jak pisałam wyżej nie wiem ile moja yuka ma lat ja mam ją 4lata i kwitła dwa razy. Piszesz że u Ciebie kwitła dopiero raz a ile Ty masz ją lat
Swoją doprowadzałam przez dwa lata po byłych właścicielach i się udało i teraz przez dwa lata z rzędu kwitła i myślę że będzie dalej kwitła.A czy Ty wycięłaś całą i usunęłaś po przekwitnięciu
bo ja pousuwałam wszystko tj. liście wraz z łodygą kwiatową czyli całą karę zrób to a na pewno zakwitnie Pa
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
Asiula dzięki że wleciałaś i zapraszam częściej po
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
Grażynko miło że po mimo braku czasu zajrzałaś do mnie jestem szczęśliwa
Dzięki za pochwały aż się czerwienię
wszyscy tacy mili dla mnie. Szczerze mówiąc to nie wiem skąd pomysły się lęgom w mojej głowie a i rodzinka podpowiada
Piszesz że podoba Ci się rabata z kamykami wiesz nie mogłam już znieść tej rabaty i tak z synem postanowiliśmy nic nowego nie tworzyć tylko przedłużyć skalniak który już jest a nie wydziwiać i zrobić ciągłość.Na razie pa lecę za chwilkę do Ciebie 
Dzięki za pochwały aż się czerwienię
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
- pyzia
- 200p

- Od: 18 maja 2009, o 11:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Gosiu dawno mnie u Ciebie nie było i widzę, ze nie próżnowałaś. Bardzo mi się podobają Twoje reformy ogrodnicze - gratuluję świetnego pomysłu i realizacji. Cudne widoki!
Moi Drodzy dawno nic nie pisałam bo nie miałam czasu tak wyszło, ale się za Wami stęskniłam
Pyziu dzięki za odwiedzinki :P jest mi bardzo i cieszę się jak do mnie zaglądacie
Na dworze szaro zimno więc może jeszcze trochę lata;

Pyziu dzięki za odwiedzinki :P jest mi bardzo i cieszę się jak do mnie zaglądacie
Na dworze szaro zimno więc może jeszcze trochę lata;

Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
- pestka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 gru 2008, o 21:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj przyszłam cię odwiedzić a ciebie nie ma już zakończyłaś sezon prawda bo ja już nie chodzę na działkę
szybko ciemno się robi pozdrawiam
szybko ciemno się robi pozdrawiam
Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam
- giga45

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
Witaj Małgoś.I mnie troche czasu nie było na forum dlatego gdzie zdążę tam choc slad zostawie na chwilke. Gosiaczku fotki letnie jak zwykle śliczne. Oj zeby juz ta zima sie skonczyła. Choć jeszcze na dobre sie nie zaczęła. Pozdrówka i buziaki
Pestko fajnie że do mnie zajrzałaś bardzo mnie cieszą wszyscy odwiedzający
piszesz że już sezon na działce zakończyłaś,ja byłam jeszcze 2 listopada i zrobiłam parę zdjęć ;

piszesz że już sezon na działce zakończyłaś,ja byłam jeszcze 2 listopada i zrobiłam parę zdjęć ;

Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
Giguś no
dłuuuuuuugo Cię nie było
ani u mnie ani u siebie myślę że dużo masz do
nadrabiania i do poodwiedzania i fajnie że o mnie nie zapomniałaś,i fajnie że już jesteś
a to zdjęcie dla Ciebie

nadrabiania i do poodwiedzania i fajnie że o mnie nie zapomniałaś,i fajnie że już jesteś
a to zdjęcie dla Ciebie

Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
- giga45

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
Małgosiu witaj.
ile mogłam to nadrobiłam ,nie da sie wszędzie zajrzeć, tym bardziej teraz przed świętami. Ale staram się. Dziekuje za piekna fotkę. sprawię sobie chyba takie kratki i na nich powojniki.
Małgoś zaglądasz czasem do off topic-dział o wszystkim-tam spotkania sie szykują-moze tak na wiosnę???
Zajrzyj tam i obejrzyj relacje z Poznania i wroclawski wątek(w tym odwiedziny u mnie
) -może coś wymyslimy na wiosnę??/Gosiu buziaki
ile mogłam to nadrobiłam ,nie da sie wszędzie zajrzeć, tym bardziej teraz przed świętami. Ale staram się. Dziekuje za piekna fotkę. sprawię sobie chyba takie kratki i na nich powojniki.
Małgoś zaglądasz czasem do off topic-dział o wszystkim-tam spotkania sie szykują-moze tak na wiosnę???
Zajrzyj tam i obejrzyj relacje z Poznania i wroclawski wątek(w tym odwiedziny u mnie
- trzynastka

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Giguś dzięki za wieści szczerze mówiąc nie zawsze zaglądam na off-topik ,ale na pewno tam
zawitam i myślę że coś wymyślimy pozdrowionka pa
zawitam i myślę że coś wymyślimy pozdrowionka pa
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.