A czy Ty Iga ją wiosną przycinasz, czy pozwalasz swobodnie odrastaciga23 pisze:A moja taka sama kwitnie, blado niebiesko, bardziej na szaro.
Leśny ogród Eli -2009
- Ellaa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 6 lip 2008, o 23:59
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Fajnie Mario, że wpadłaś znów do mnie z wizytąmarpa pisze:Jestem z rewizytą Elżbietko! - miło mi było gościć Cię w moich progach - ale walnęłaś fotę.!!! ;:6 / a fotosik?/ przecudne te zdjęcia szałwii jaka urocza faktura tego liścia!Duże foto to jest to...No teraz to chyba będę musiała ją mieć!!!Wpadnę niebawem. pozdrawiam. Maria.

Z fotosikiem wzięłam 'rozwód'....
Lubię pokazywac rośliny na zdjęciach w większym wymiarze, są znacznie lepsze w odbiorze....
....dlatego raczej tylko takimi fotami 'daję po oczętach'.....
Nie lepiej tak podziwic kwiaty
Liliowiec 'Darla Anita'

Miło mi będzie gościc Cię ponownie
ależ tu jest różnorodność roślinek, fantastyczne i te begonie.. też je strasznie lubię
jestem pełna podziwu
jestem pełna podziwu
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
- Ellaa

- Kontakt:
Witaj Urszulko w moim leśnym ogrodzie, fajnie, że wpadłaś z wizytąUrszula B pisze:ależ tu jest różnorodność roślinek, fantastyczne i te begonie.. też je strasznie lubięjestem pełna podziwu

Różnorodnośc roślinek, to to, co....'tygryski (ogrodnicy
Dzięki za uznanie, mam nadzieję, że jeszcze mnie odwiedzisz, zapraszam
- Ellaa

- Kontakt:
To tak jak ja, tylko dlaczego mi ta 'Icterina' nie kwitnie....a inne takiga23 pisze:Elu ja moje szałwie dość mocno przycinam na wiosnę.Dotychczas rosły na szczycie skalniaka, który idzie do likwidacji, i na jesieni je przesadziłam Stare kilkuletnie rośliny, na wiosnę sprawdzimy czy się przyjęły.
Ja też przesadzałam starsze szałwie i wszystkie się przyjęły na nowym miejscu
- kubanki

- Od: 28 sie 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ellu, a wracając do fotosika, co postanowiłaś ze zdjęciami? My próbowaliśmy w sobotę przerzucić na picasa, ale się z niej nie ładowało na forum. Wczoraj zaczęliśmy przerzucać do imageshack i jakoś poszło. Już 10 ostatnich stron jest gotowe. Nawet sprawnie to idzie.
Ruch na fotosiku na luty na razie mam minimalny - 0,032GB.
- Ellaa

- Kontakt:
Teraz wszysko jasne, ja też wywaliłam sporo roślin żeby liliowcom zrobic miejsceGabriela pisze: Elu, po pierwsze - za bardzo się rozrastała w ciągu jednego sezonu
po drugie - była idealnym schronieniem dla ślimaków, i po trzecie -jej miejsce zajęły liliowce.
Tyle, że 'stare' rośliny były już rozrośnięte, a nowo posadzone liliowce wyglądają na razie jak smętne, samotne 'szczypiorki'
Taka już nasza dola, że co pewien czas coś chcemy zmienic w naszym ogrodzie ;:228
Co do ślimaków, to gdybym chciała pozbyc się wszystkich ich kryjówek, to bym miała 'łysy' ogród....
- Ellaa

- Kontakt:
Aniu na razie obserwuję sytuację. Muszę się zorientowac ile tego transferu miesięcznie 'zużywają ' moje foki powstawiane na różne fora. Nic nowego nie wgrywam na fotosika, ani nie wstawiam z niego nigdzie następnych fotek.kubanki pisze:Ellu, a wracając do fotosika, co postanowiłaś ze zdjęciami? My próbowaliśmy w sobotę przerzucić na picasa, ale się z niej nie ładowało na forum. Wczoraj zaczęliśmy przerzucać do imageshack i jakoś poszło. Już 10 ostatnich stron jest gotowe. Nawet sprawnie to idzie.
Okazało się, że fotosik w ubiegłym miesiącu tylko 'pogroził palcem' i nas nastraszył przekroczonym transferem (dla mnie aż na luty
Jak na razie mam jeszcze ponad 87 % do wykorzystania na ten miesiąc.
Na szczęście Fotosik nie jest monopolistą w Internecie i dopóki są serwisy oferujące darmowy hosting zdjęc, dopóty będę z nich korzystała.
Założyłam sobie konta na ImageShack i TynyPic i tam wstawiam fotki.
Nie zamierzam pracowac na Fotosika