Nic dodać nic ująć.Mioooooodzioootreissi pisze:Przecudne te fiołeczkiRewelacja
Różności doniczkowe -Agii
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- Agii

- Od: 2 lip 2008, o 20:59
Edyta 74, fiołek13 miło was gościć
Jagódko to super
Zrobiłam dziś rundę po kwiaciarniach. Nic nie było ciekawego(oczywiście z fiołków
)Dotarłam do kwiaciarni, w której ostatnio Pani obdarowała mnie fiołkami NN. Zapytałam czy bywają u niej Hibiskusy. Bywaja ale teraz nie ma kwitnącego ale bach, przynosi mi z zaplecza hibka NN.
Normalnie szczęka mi do ziemi opadła
Jestem na etapie tworzenia albumu ze zdjęciami moich fiołków dla tej pani.Zaproponowała ,żebym jej taki zrobiła to będzie wiedziała co już mam i będzie mi szukała na giedłach i u dostawców innych. Normalnie jestem w niebie.
Oto mój hibek

Jagódko to super
Zrobiłam dziś rundę po kwiaciarniach. Nic nie było ciekawego(oczywiście z fiołków
Jestem na etapie tworzenia albumu ze zdjęciami moich fiołków dla tej pani.Zaproponowała ,żebym jej taki zrobiła to będzie wiedziała co już mam i będzie mi szukała na giedłach i u dostawców innych. Normalnie jestem w niebie.
Oto mój hibek

- anoli

- Od: 3 lis 2007, o 16:26
No taki hibek to powód do dumy! Teraz tylko musi się u Ciebie zadomowić, latem to straszne pijaki i nie lubią przesuszenia ziemi. Fajnie, że trafiłaś na tak sympatyczną kobietę, to niestety nie częste. Ja w naszej pobliskiej kwiaciarni chciałam kupić mocno zniszczon anturium i przekwitniętego fiołka, które kwiaciarka wrzucała właśnie do kartonu z odpadami. Zgodziła się, ale po normalnej cenie 20 fiołek i 40 anturium - a za rośliny w tak opłakanym stanie nie byłam gotowa dać tyle, i za zdrowe to nie mało. Więc stwierdziła, że woli je wyrzucić.
Cieszę się, więc, że są kwiaciarki, którym zależy i na kliencie i na roślinach
Ciekawa jestem tego Twojego katalogu, to pewnie będzie raj dla oka
Jak tylko hibek NN się przedstawi wrzuć zdjęcia - strasznie jestem go ciekawa
Cieszę się, więc, że są kwiaciarki, którym zależy i na kliencie i na roślinach
Jak tylko hibek NN się przedstawi wrzuć zdjęcia - strasznie jestem go ciekawa
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- Agii

- Od: 2 lip 2008, o 20:59
Właśnie nie potrafię zrozumieć takich zachowań. Lepiej wyrzucić niż oddać po kosztach albo za free.
Taka niestety jest nasza polska mentalność. Sam nie skorzystam ale drugiemu też nie dam.
Kobietka z mojej kwiaciarni jest inną osobą. Juz mi jest nawet głupio od niej te rośliny brać. Chciałam jej za hibka zapłacić chociaż cenę za jaką ona go kupiła. Nie chciała.
Zaproponowałam ,że fiołki które od niej dostałam doprowadzę do normalnego kwitnienia i kolory które mi sie powtórzą oddam jej.A pewnie się powtórzą bo chyba były takie zwykłe. Niech sprzeda kobieta. Jak się nie uda to znów wezmę i tak w kółko.
Hibka na pewno przedstawię
Muszę go jeszcze raz obejrzeć, może jakiś pączek się przede mną schował
treissi dziękuję
Kobietka z mojej kwiaciarni jest inną osobą. Juz mi jest nawet głupio od niej te rośliny brać. Chciałam jej za hibka zapłacić chociaż cenę za jaką ona go kupiła. Nie chciała.
Zaproponowałam ,że fiołki które od niej dostałam doprowadzę do normalnego kwitnienia i kolory które mi sie powtórzą oddam jej.A pewnie się powtórzą bo chyba były takie zwykłe. Niech sprzeda kobieta. Jak się nie uda to znów wezmę i tak w kółko.
Hibka na pewno przedstawię
treissi dziękuję
Fajny hibek - ciekawe jaki kolorek
Taka Pani z kwiaciarni to prawdziwy skarb. Mało jest takich ludzi. Widać że nie jest to zwykła osoba nastawiona tylko na zyski.
Taka Pani z kwiaciarni to prawdziwy skarb. Mało jest takich ludzi. Widać że nie jest to zwykła osoba nastawiona tylko na zyski.Kaśka
Fiołki - Fiołka
Fiołki - Fiołka