Ćmówki z PESTKĄ@
No to jestesmu już dwie szurnięte
jak na razie.Arielkły jak kły ,ale wstyd mi za te jego uszy brudne
Grymaselko ja też pare razy kombinowałam ze sprayem.Tez sie rozgladałam za farbami w castoramie,a teraz jest sezon przedświąteczny i ,,BOOM,,na złoto.Raczej jak będę kupowac , na pewno nie w castoramie,bo ceny sa zbyt wysokie jeśli chodzi o tego typu farby dekoracyjne.Te w puszkach do przecierek mają po 15 ml.Lepiej rozejrzec sie co w trawie piszczy i kupic w podrzędnym sklepie z farbami lub chemią.Z niecierpliwością czekam na Twoje osłonki.....
-
Grymasella
- 200p

- Od: 5 wrz 2008, o 23:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Agnieszka_73
- 200p

- Od: 16 paź 2008, o 21:17
-
Grymasella
- 200p

- Agnieszka_73
- 200p

-
Grymasella
- 200p

- Agnieszka_73
- 200p

Nie wygonie...absolutnie nie i oby jak najwiecej takich temacików ciekawych było na moim topiku,bo decoupage nie jest mi obce.Kiedyś jak zaczelam twórczo zabijac czas(nie bylo kiedyś ani kompa a
ni neta) nawet nie wiedziałam ,ze to sie tak nazywa.Powiem szczerze ,ze do tego musza byc donice gładkie ,a ja mam wiklinowe plecione,wiec one sie do typowego decoupage nie nadają.Osoba ,która chciała by zacząc taką metodę stosowac toNIESTETYmusi troche grosza wylożyć na farbki ,zlotka,pozlotka,szablony i,pędzelki i roznego rodzaju kleje i dekory.Dobrze wiecie ,ze wiekszość z nas tu siedzacych jest z malych miasteczek i jedynym miejscem ,w ktorym można się obkupic to allegro.Co do cen nie będę sie rozpisywac.Jednym slowem należalo by dokupywac doniczki nowe do starych jeśli chcemy miec takie same na parapetach.Kazda zmiana wizażu na oknach jeśli ma się powyżej 30-stu storczyków wiaze sie z wyrzuceniem dosć sporej kasy. Osobiście nie lubię miec roznego rodzaju doniczek na jednym parapecie...
ni neta) nawet nie wiedziałam ,ze to sie tak nazywa.Powiem szczerze ,ze do tego musza byc donice gładkie ,a ja mam wiklinowe plecione,wiec one sie do typowego decoupage nie nadają.Osoba ,która chciała by zacząc taką metodę stosowac toNIESTETYmusi troche grosza wylożyć na farbki ,zlotka,pozlotka,szablony i,pędzelki i roznego rodzaju kleje i dekory.Dobrze wiecie ,ze wiekszość z nas tu siedzacych jest z malych miasteczek i jedynym miejscem ,w ktorym można się obkupic to allegro.Co do cen nie będę sie rozpisywac.Jednym slowem należalo by dokupywac doniczki nowe do starych jeśli chcemy miec takie same na parapetach.Kazda zmiana wizażu na oknach jeśli ma się powyżej 30-stu storczyków wiaze sie z wyrzuceniem dosć sporej kasy. Osobiście nie lubię miec roznego rodzaju doniczek na jednym parapecie...
- Agnieszka_73
- 200p

- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lut 2008, o 19:31
jak ja bym chciała sobie dać osłonki to każdy mój storczyk miałby jednakową, żeby nie było za pstrokato na oknach. musiałyby być bardzo skromne i nowoczesne, nie lubię bardzo wzorzystych doniczek. nie ozdabiałabym ich sama, bo tylko bym je niepotrzebnie oszpeciła. ale jak się ma 50 storczyków i bardzo mało miejsca (jak ja) to kupowanie osłonek się nie opłaca...
Dlatego wkładam swoje rośliny do ...PESTKA@ pisze:Jednym slowem należalo by dokupywac doniczki nowe do starych jeśli chcemy miec takie same na parapetach.Kazda zmiana wizażu na oknach jeśli ma się powyżej 30-stu storczyków wiaze się z wyrzuceniem dosć sporej kasy. Osobiście nie lubię miec roznego rodzaju doniczek na jednym parapecie...

... mają różne kształty, lecz mimo to są z tej samej "rodziny", a kupione w pudle = 6 sztuk są tańsze.
Pozdrawiam, Baśka