Ćmówki z PESTKĄ@

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 paź 2008, o 16:21

Post »

ooo rany ..bardzo przepraszam za to monstrum :cry:
Awatar użytkownika
ariel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 paź 2006, o 22:46
Kontakt:

Post »

Nie szkodzi ;) Można się bardzij przyjrzeć kłom i utwierdzić w przekonaniu, że koty to zło :twisted:
Awatar użytkownika
renata75
1000p
1000p
Od: 5 kwie 2008, o 16:10
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Pestko bardzo Ci dziękuję ,właśnie jego chciałam zobaczyć, bo te wcześniejsze już widziałam, ja jestem trochę szurnięta kociara,ale co zrobić bardzo je lubię, pomimo że lubią podgryzać nam kwiaty.

Pozdrawiam :P
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No to jestesmu już dwie szurnięte :wink: jak na razie.Arielkły jak kły ,ale wstyd mi za te jego uszy brudne :oops: Grymaselko ja też pare razy kombinowałam ze sprayem.Tez sie rozgladałam za farbami w castoramie,a teraz jest sezon przedświąteczny i ,,BOOM,,na złoto.Raczej jak będę kupowac , na pewno nie w castoramie,bo ceny sa zbyt wysokie jeśli chodzi o tego typu farby dekoracyjne.Te w puszkach do przecierek mają po 15 ml.Lepiej rozejrzec sie co w trawie piszczy i kupic w podrzędnym sklepie z farbami lub chemią.Z niecierpliwością czekam na Twoje osłonki.....
Grymasella
200p
200p
Od: 5 wrz 2008, o 23:37

Post »

To jeszcze niestety potrwa - nie mam ścian i podłóg i ogrzewaia więc do malowania osłonek daleko :(
Awatar użytkownika
Agnieszka_73
200p
200p
Od: 16 paź 2008, o 21:17

Post »

Kobitki a nie myślałyście o technice "Decoupage", w sumie ze zwykłych glinianych donic można zrobić świetne osłonki i to niezbyt dużym kosztem.
To ja typ niepokorny :)
Grymasella
200p
200p

Post »

w zasadzie o tym mówimy: tyle że decu bez wzorków by nie zaćmić urody kwiatów :D
Awatar użytkownika
Agnieszka_73
200p
200p

Post »

Można coś subtelnego wydumać.. Ja jak szukałam fajniejszych serwetek, to wynalazłam w hipermarkecie obok same pisankowe :D:D:D:D:D
Grymasella
200p
200p

Post »

Agnieszka, jeśli zechcesz to moge Ci parę serwetek przysłać - tylko musiałabyś choć troche sprecyzować jakie to mają być serwetki.
Pestka zaraz nas pogoni :twisted:
Awatar użytkownika
Agnieszka_73
200p
200p

Post »

Dziękuję :) Kupiłam w innym miejscu, nawet niezłe wzory mi wyszły :) Pestka dusza człowiek, nie wygoni :) Masz gdzieś swoje dekorowane donice, na fotkach? Z miłą chęcią bym pooglądała :)
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Nie wygonie...absolutnie nie i oby jak najwiecej takich temacików ciekawych było na moim topiku,bo decoupage nie jest mi obce.Kiedyś jak zaczelam twórczo zabijac czas(nie bylo kiedyś ani kompa a

ni neta) nawet nie wiedziałam ,ze to sie tak nazywa.Powiem szczerze ,ze do tego musza byc donice gładkie ,a ja mam wiklinowe plecione,wiec one sie do typowego decoupage nie nadają.Osoba ,która chciała by zacząc taką metodę stosowac toNIESTETYmusi troche grosza wylożyć na farbki ,zlotka,pozlotka,szablony i,pędzelki i roznego rodzaju kleje i dekory.Dobrze wiecie ,ze wiekszość z nas tu siedzacych jest z malych miasteczek i jedynym miejscem ,w ktorym można się obkupic to allegro.Co do cen nie będę sie rozpisywac.Jednym slowem należalo by dokupywac doniczki nowe do starych jeśli chcemy miec takie same na parapetach.Kazda zmiana wizażu na oknach jeśli ma się powyżej 30-stu storczyków wiaze sie z wyrzuceniem dosć sporej kasy. Osobiście nie lubię miec roznego rodzaju doniczek na jednym parapecie...
Awatar użytkownika
Agnieszka_73
200p
200p

Post »

To faktycznie masz małe pole do popisu, skoro to pleciona wiklina.. Pozostaje jakiś srebrol.. Kupiłam za całe 7zł. Jestem ciekawa Waszych ozdobnych doniczek :)
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lut 2008, o 19:31

Post »

jak ja bym chciała sobie dać osłonki to każdy mój storczyk miałby jednakową, żeby nie było za pstrokato na oknach. musiałyby być bardzo skromne i nowoczesne, nie lubię bardzo wzorzystych doniczek. nie ozdabiałabym ich sama, bo tylko bym je niepotrzebnie oszpeciła. ale jak się ma 50 storczyków i bardzo mało miejsca (jak ja) to kupowanie osłonek się nie opłaca...
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Czyli wyszlo ,ze mozliwości wiele ,ale male pole do popisu...i wracamy do punktu wyjścią :wink:
Awatar użytkownika
bobi
500p
500p
Od: 12 maja 2006, o 09:00

Post »

PESTKA@ pisze:Jednym slowem należalo by dokupywac doniczki nowe do starych jeśli chcemy miec takie same na parapetach.Kazda zmiana wizażu na oknach jeśli ma się powyżej 30-stu storczyków wiaze się z wyrzuceniem dosć sporej kasy. Osobiście nie lubię miec roznego rodzaju doniczek na jednym parapecie...
Dlatego wkładam swoje rośliny do ...

Obrazek

... mają różne kształty, lecz mimo to są z tej samej "rodziny", a kupione w pudle = 6 sztuk są tańsze.
Pozdrawiam, Baśka
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje storczyki !”