Wiejski ogród - kamixsa
Witajcie
Gabi
Izo
Andrzeju
Nalewko
Na pierwszym zdjęciu pokazałam tygrysówkę mam ją po raz pierwszy ,kupiłam dziesięć cebulek ponoć jest to bylina tylko trzeba przykryć na zimę .kwiat kwitnie tylko jeden dzień
ale są jeszcze pąki
mają być jeszcze inne kolory zobaczymy
Izo szczawika wszędzie upchałam ponieważ go uwielbiam
miło mi że jeszcze komuś się podoba 
Gabi
Izo
Andrzeju
Nalewko
Na pierwszym zdjęciu pokazałam tygrysówkę mam ją po raz pierwszy ,kupiłam dziesięć cebulek ponoć jest to bylina tylko trzeba przykryć na zimę .kwiat kwitnie tylko jeden dzień
Izo szczawika wszędzie upchałam ponieważ go uwielbiam
Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Wiejski ogród - kamixsa
Tak myślałam, że to tygrysówka - kwiat jednego dnia ale nie byłam pewna więc wolałam się nie odzywaćkamixsa pisze:Witajcie![]()
Gabi
Izo
Andrzeju
Nalewko
Na pierwszym zdjęciu pokazałam tygrysówkę mam ją po raz pierwszy ,kupiłam dziesięć cebulek ponoć jest to bylina tylko trzeba przykryć na zimę .kwiat kwitnie tylko jeden dzień![]()
ale są jeszcze pąki
![]()
mają być jeszcze inne kolory zobaczymy
![]()
![]()
Izo szczawika wszędzie upchałam ponieważ go uwielbiam![]()
miło mi że jeszcze komuś się podoba
a szczawik Krysiu podoba??? Ja jestem nim zachwycona... już kilka miesięcy go ( i zielonego) szukam w sklepach ale u nas go nie ma...
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Izo miałam kiedyś zielonego szczawika ale nie był za ciekawy wiec go nie wykopywałam i tak zmarzł

Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Wiejski ogród - kamixsa
a ja nigdy ni miałam więc chcę mieć:) a filetowego miałam... dawno dawno temu i dlatego za nim teskniękamixsa pisze:Izo miałam kiedyś zielonego szczawika ale nie był za ciekawy wiec go nie wykopywałam i tak zmarzł![]()
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Pomocy co można zrobić z dyni jadalnej posiałam po raz pierwszy
jest już gotowa do zbioru

Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Wiejski ogród - kamixsa
- aanula
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 cze 2007, o 10:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Krysiu
wpadłam z rewizytą i jestem oszołomiona Twoim ogrodem ;:84
Pięknie!! I jeszcze raz pięknie!!
Nawet męża zawołałam żeby pokazać Twój kącik wypoczynkowy
Mistrzostwo świata dla męża i syna za taką piękną pergolę
Roślin masz tak dużo, że trudno wszystkie zapamiętać ... kolorowo i bajecznie
Co to za kwiatuszek na zdjęciu za tygrysówką? Mam też taki i nie wiem co to jest...
Może to jakiś floks...??
Pięknie!! I jeszcze raz pięknie!!
Nawet męża zawołałam żeby pokazać Twój kącik wypoczynkowy
Mistrzostwo świata dla męża i syna za taką piękną pergolę
Roślin masz tak dużo, że trudno wszystkie zapamiętać ... kolorowo i bajecznie
Co to za kwiatuszek na zdjęciu za tygrysówką? Mam też taki i nie wiem co to jest...
Dziękuję za odwiedziny
Anulko to są floksy tak pisało na opakowaniu jest kilka kolorów ,sprobuję zebrać nasiona bardzo mi się podobają

Anulko to są floksy tak pisało na opakowaniu jest kilka kolorów ,sprobuję zebrać nasiona bardzo mi się podobają
Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Wiejski ogród - kamixsa
- Ave
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
a ja mam w tym roku sporo szczawików i tak mi się podobają, że będę wykopywać, chociaż nie znoszę tegokamixsa pisze:Izo miałam kiedyś zielonego szczawika ale nie był za ciekawy wiec go nie wykopywałam i tak zmarzł![]()

a na takiego szczawika - bordowego - jakiego masz to własnie zachorowałam i jest już na liście chciejstw
Krysieńko, zajrzyj na PW, bo mam przesyłke dla Ciebie, a jutro ostatni dzień przed moim urlopem i ... brakiem dostępu do netu
Ewo dziękuję za przesyłkę
Wiolu tygrysówka jest wspaniała szkoda że tak krótko kwitnie ale wypuszcza nowe pąki

Wiolu tygrysówka jest wspaniała szkoda że tak krótko kwitnie ale wypuszcza nowe pąki
Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Wiejski ogród - kamixsa