Ogród dewuka
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Oj, pięknie i wiosennie!
U mnie śniegu przybyło, od rana nieźle sypało, ale jest cieplej i to cieszy ogromnie!
U mnie śniegu przybyło, od rana nieźle sypało, ale jest cieplej i to cieszy ogromnie!
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- dewuka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 sty 2008, o 13:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Chatte i Karolciu - dziękuję za odwiedziny.
Ten teren jest rzeczywiście duży chociaż już trochę działałam. Wcześniej miałam w Poznaniu ogródek działkowy więc starałam się jak najwięcej roślin przenieść. Co nie było takie proste.
Zrobiłam zdjęcie przylaszczki i pochwalę się bambusem, którego dostałam w prezencie. Posadzę go przy tarasie.

Ten teren jest rzeczywiście duży chociaż już trochę działałam. Wcześniej miałam w Poznaniu ogródek działkowy więc starałam się jak najwięcej roślin przenieść. Co nie było takie proste.

Zrobiłam zdjęcie przylaszczki i pochwalę się bambusem, którego dostałam w prezencie. Posadzę go przy tarasie.

Witaj Dorotko
Piękne, urocze miejsce. Co to się dzieje, że wszyscy uciekamy w ciszę i spokój, byle bliżej przyrody
Bardzo ładny domek, śliczne roślinki no i pole do popisu. Życzę powodzenia.
Pozdrawiam

Pozdrawiam
Maria
Mój ogród: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=7504
Mój ogród: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=7504
- dewuka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 sty 2008, o 13:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziękuję za odwiedziny Marysiu i Jolu.
Leszczyna - szczególnie ta czerwona jest dekoracyjna cały rok. Wiosną ma różowe kotki, potem bordowe liście, które latem trochę się rozjaśniają a jesienią podłużne,też czerwone i smaczne
orzechy.
Przylaszczki kwitną tylko w jednym miejscu ale potem będzie i duuuużo.
Leszczyna - szczególnie ta czerwona jest dekoracyjna cały rok. Wiosną ma różowe kotki, potem bordowe liście, które latem trochę się rozjaśniają a jesienią podłużne,też czerwone i smaczne

Przylaszczki kwitną tylko w jednym miejscu ale potem będzie i duuuużo.

- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Kontakt:
Witam Cię , Dorotko 
Masz uroczy dom w cieniu wielkiego drzewa. Super musi to wyglądać zwłaszcza wiosną , latem i jesienią , gdy na orzechu są liście. Bardzo dobrze zrobiłaś walcząc o każde drzewo na działce- na duże drzewa czeka się przecież ...latami, a pięknie wygląda ogród , gdy ma choć kilka starych / dużych drzew. 0,5 ha- to spore pole do popisu ! Czy masz już plany , jak ten teren zagospodarować?Pokazałaś pierwsze zwiastuny wiosny - będę do Ciebie zaglądać , ciekawa jestem co będzie dalej?
Pozdrawiam , E.

Masz uroczy dom w cieniu wielkiego drzewa. Super musi to wyglądać zwłaszcza wiosną , latem i jesienią , gdy na orzechu są liście. Bardzo dobrze zrobiłaś walcząc o każde drzewo na działce- na duże drzewa czeka się przecież ...latami, a pięknie wygląda ogród , gdy ma choć kilka starych / dużych drzew. 0,5 ha- to spore pole do popisu ! Czy masz już plany , jak ten teren zagospodarować?Pokazałaś pierwsze zwiastuny wiosny - będę do Ciebie zaglądać , ciekawa jestem co będzie dalej?
Pozdrawiam , E.
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
Dorotko, chyba u Ciebie jakiś rewelacyjny klimat panuje! Moje przylaszczki ani myślą kwitnąć, zupełnie nic!
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki