Iwonko, witaj

Dziękuję za odwiedziny i za miłe słowa, zapraszam częściej
Marzenko 
, cieszę się bardzo, że zaglądnęłaś i mam nadzieję, że będziesz wpadać częściej

M zaskocz koniecznie i daj cynka jaka była reakcja
Sirrah, witaj! Dzięki

Ależ się cieszę, że Cię widzę
Zimową porą buszuję po kuchni, na wiosnę planuję całkowity remanent w ogrodzie, to będę dokumentować w wątku ogrodowym ? mam nadzieję
Aldonko, karkówka z kapustą przepisu
Iwonki pyyyyycha!
Iwonko, zrobiłam wczoraj na obiad, udusiła się super w bulionie, zrobił się pyszny sosik, podałam z kluskami śląskimi. A najfajniejsze jest to, że od momentu wyjęcia mięsa z lodówki do chwili wstawienia dania do piekarnika mija może ze 3 minuty

Superekspresowe i pyszne danie, jeszcze raz dzięki wielkie za przepis
Olu, witaj

Cieszę się, że Ci przepisy przypadły do gustu

Pasiaste w sumie są tylko trochę bardziej pracochłonne niż zwykłe pierożki, z pierwszym plackiem mi trochę zlazło, zanim załapałam, że najważniejsze jest nie przesadzić z ilością wody smarując ciasto, równo pociąć i ściśle poukładać kolorowe paski na jasnym placku

Drugi płat poszedł już ekspresowo

Mięso można zastąpić farszem serowo-szpinakowym np., a w arancini np. pieczarkami
Danusiu witam

i zapraszam

Pomysł na siekane gołąbki świetny Czasem trzeba się wyżyć i odstresować
Ja też nerwus, że hej 