Co do gymno - jak mam to hoduję, ale nie czuję do nich aż tak dużego pociągu ;). Za to ostatnio poczułem nowe uczucie (

Patrzę na lokalizację - niestety za daleko.A gdybys nie miał miejsca na epihyllum w zimie ja mogę Ci przetrzymać
nawet nie pytaj są urocze , wspaniałe i takie dorodne, a hoja sp. Tam-Dao to moje marzenie na wiosnęhen_s pisze:. Może się komuś i tutaj spodobają?
Jakże by inaczej wytrzymać ze sobą kilkadziesiąt latpodziwiam takie osoby jak Ty i Twoja żona, które dogadują się i potrafią znaleźć złoty środek
Przepraszam że pytam: skąd ją zamierzasz sprowadzać? Hm...hoja sp. Tam-Dao to moje marzenie na wiosnę
Qurde, wiesz, że nigdy nikt nie interesował się moimi hojami? Stąd ja im fotek prawie nie robiłem. Nie mam.H. laxiflora - masz może fotki całości roślinki
W donicach teżTo ja jestem Ciekawa jaki to balkon,że upychasz tam tyle roslin,ja mam jedno duże epi i zajmuje mi tyle miejsca,z tego co wiem rosną one dość szybko.Myślę ,że wiszą u Ciebie w donicach
50 sztukhen_s pisze: Mam pewnie ok. 50-55 sztuk epies (nigdy nie liczę ile czego mam) więc chociaż one jeszcze stosunkowo niewielkie to zajmują dużo miejsca w mojej ubogiej i niewielkiej szklarerence balkonowej
Kaktusy to też sukulentytija pisze:Kiedyś miałam bzika na punkcie kaktusów nawet nie pamiętam jak i kiedy minął , wolę sukulenty ale...........od jakiegoś czasu jestem częstym bywalcem w wątkach kaktusowych i mam pewne obawy co do początków kolejnej nieuleczalnej choroby