Dięki kochani za słowa uznania i za to, że mnie odwiedzacie. W tym cały urok, że mogę się z wami podzielić swoją radością. A na huśtawce na pewno będę się bujać.
Witam Krzysiu! Mam nadzieję, że będzie tak jak mówisz - nigdy nie skończymy. Z roku na rok z pewnością gusta nam się zmieniają podpatrujemy u innych nowe coraz to piękniejsze roślinki i mamy ochotę dosadzać, dosadzać i dosadzać i TO JEST PIĘKNE! Pozdrawiam serdecznie Krzysiu!
Rozkwita u mnie już kilka roślin ale mam problem z nazwaniem ich. W tamtym roku sadziłam tylko niewielkie sadzonki, które otrzymałam od znajomej a teraz zaczynają pokazywać swoje "oblicze". Jeśli ktoś jest chętny mi pomóc to z góry dziękuję.
Piękna pogoda dziś u mnie a u was? Miłego dnia Wam życzę
ładny psi ząb ci wychodzi i ładne początki ogrodu wspominam sobie jak to było u mnie .radzę ci dobrze zastanawiaj się jak sadzisz żebyś potem nie goniła jak większość z nas . masz okazje podpatrywać i nie popełniać błędów.
Dzięki Alinko! Wiem już jak się ten kwiat nazywa i wszystko to zmienia. Podpatrzyłam sobie już jak wygląda ale za bardzo nie pamiętam żebym taką roślinkę kupowała (cebulkę oczywiście). A co do popełniania błędów to chyba nawet lubimy je popełniać prawda Krzysiu? To wtedy możemy oglądać zmiany w naszym królestwie i efekt tych zmian (oby tylko bez uszczerbku na "zdrowiu" roślinek ) Mam nadzieję, że pogoda nam dzisiaj dopisze. Pozdrawiam.
Wczoraj pogoda na ogrodzie dopisała. Kolejne roślinki pokazały się na skalniaczku
mini tulipanki
i jeszcze takie co nie znam nazw
a z tego to zupełnie nie wiem co będzie
A to co mi wyszło z pękniętego po zimie garnka
i miejsce z ogniskiem
no i jeszcze skalniak w kilku odsłonach
Przesyłam wam uśmiechy na każdy następny dzień! ;:91
Monia dziekuje za zdjecia storczykow...piekne,zwlaszcza trzeci jest ciekawy.
I kolejny ciekawy pomysl ...ognisko.Ja tez na poczatku sie zapieralam ze tylko iglaki a teraz...konca nie ma z tymi kwiatami,krzewami itd....