Storczyki Lidki
Re: Storczyki Lidki
Hurrsa, Corka kupila mi pieknego bielusieńkiego falka o bardzo duzych kwiatach. Jutro go pokażę. Zbiory niepokojaco rosna odwrotnie proporcjonalnie do parapetu. Ae to nic.
Marzy mi sie żólta Vanda....ech....marzenie. Bardzo lubie żólte kwiaty.
- justus27
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Lidka...chyba mamy podobne upodobania. Uwielbiam kwiaty o mocnych barwach. A zółty to jeden z moich ulubionych kolorów, nie tylko kwiatów...
To fajnie, ja wszystko lubie w kolorze żoltym a kwiaty szczegolnie. pozdrawiam cieplutko Lidia
- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jest cudny, bardzo takie lubię. Dzisiaj było sporo takich w LM, ale były strasznie wielkie.
- Jorgosova
- 50p
- Od: 27 wrz 2009, o 23:33
ooo... ja też chcę taką córcię!
Lidko, masz piękne storczyki. Czy Twój śliczny zbiór nie wprowadza przypadkiem sąsiadki w zazdrość? ;) Gdybym to ja zobaczyła taki parapet, to wiesz... hmmm... nie dość, że przychodziłabym częściej, to jeszcze ciągle bym wzdychała...

Lidko, masz piękne storczyki. Czy Twój śliczny zbiór nie wprowadza przypadkiem sąsiadki w zazdrość? ;) Gdybym to ja zobaczyła taki parapet, to wiesz... hmmm... nie dość, że przychodziłabym częściej, to jeszcze ciągle bym wzdychała...
Dzięki za mile słowa pod adresem storczyków. Córcie rzeczywiscie mam udaną.
I na dodatek bardzo skromna!!!!
- Jorgosova
- 50p
buahaha! :P
Lidko, jak wy się dzielicie storczykami? Ja z moją córką podchodzimy niemal drapieżniczo i fochowo do sprawy podziału storczyków. Foch u niej przeważa ;) U córci na oknie oczywiście lądują najładniejsze okazy. Chociaż... ostatnio uparłam się, że żółty Phal. będzie u mnie! I basta! No i postawiłam na swoim ;)
Lidko, jak wy się dzielicie storczykami? Ja z moją córką podchodzimy niemal drapieżniczo i fochowo do sprawy podziału storczyków. Foch u niej przeważa ;) U córci na oknie oczywiście lądują najładniejsze okazy. Chociaż... ostatnio uparłam się, że żółty Phal. będzie u mnie! I basta! No i postawiłam na swoim ;)
- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
A ja prawie wszystkie storczyki trzymam u siebie, gdybym miała na tyle miejsca, to trzymałabym wszystkie. Ale w końcu to ja zbieram storczyki, a nie moja M.
Na poczatku bylo tak, ze jak ja kupilam sobie storczyka to kupowalam corce takiego samego. Pózniej jak sie okazalo ze storczykow przybywa a w portfelu ubywa, to doszlysmy do wniosku że kazda kupuje sobie sama bez ogladania sie na druga osobe No i teraz tak sie dzieje.( Czasem bywaja wyjatki) A tak swoja drogą to w zyciu nie przypuszczalam że ta storczykomania nas tak dopadnie.Serdeczne pozdrowienia dla Ciebie i Corki . pozdrawiam Lidia
- Jorgosova
- 50p
czytałam, że marzy Ci się żółta Vanda
i że w ogóle lubisz żółte kwiaty... No muszę przyznać, że również planuję zakup takiego koloru. Marzy mi się żółta, ew. biała/kremowa. No... ewentuaaalnie czerwona
Ale primo to żółta! Jesteś z Poznania -czy będziesz miała ochotę jechać na wystawę do Berlina, albo Drezna na wiosnę?
Jeśli tak, to mam nadzieję, że uda Ci się wybrać tam. Ja mam plany dojechać tam, zakupić właśnie kilka ;) żółtych i białych storczyków
Zobaczymy, czy uda mi się ten plan zrealizować. Fajnie by było, gdybyś się z córcią wybrała 

Jeśli tak, to mam nadzieję, że uda Ci się wybrać tam. Ja mam plany dojechać tam, zakupić właśnie kilka ;) żółtych i białych storczyków

Wyslalam odpowiedz na priva. pozdrawiam