Moje trudne początki...
- Storczykowa
 - Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lut 2008, o 19:31
 - Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

- Beatrice

- Od: 24 maja 2009, o 21:34
 - Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Spokojnie, na pewno dasz sobie z nimi radę. ja swoje dwa pierwsze z niewiedzy usmierciłam, a Ty bardzo dobrze zaczęłaś od informacji.
Moje już mają soje kwitnienia, mam szpital- zresztą nie z mojej winy- i dodatkowo dbam o dwa mojej siostry i jeden mojej mamy, czekają na mnie i nie maja prawa nic przy nich robić bez konsultacji ze mną.
Wychodzi na to, ze człowiek nie musi się uczyć na własnych błędach- internet mam od lat, komp też opanowany a jakoś przy tamtych dwóch nie przyszło mi na myśl poszukać w necie co i jak z nimi robić.
Życzę powodzenia, dasz sobie radę z opieką na tym forum

Moje już mają soje kwitnienia, mam szpital- zresztą nie z mojej winy- i dodatkowo dbam o dwa mojej siostry i jeden mojej mamy, czekają na mnie i nie maja prawa nic przy nich robić bez konsultacji ze mną.
Wychodzi na to, ze człowiek nie musi się uczyć na własnych błędach- internet mam od lat, komp też opanowany a jakoś przy tamtych dwóch nie przyszło mi na myśl poszukać w necie co i jak z nimi robić.
Życzę powodzenia, dasz sobie radę z opieką na tym forum
- socurek

- Od: 5 kwie 2009, o 02:10
 - Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Beatrice, ja zaczęłam od przelania. Bidny faluś kwitł ze dwa tygodnie, taki basen mu urządziłam ;) oto i on... coś tam sobie wypuszcza. Mam nadzieję, że to keiki o którym mówiła Storczykowa, że jest mu niezbędne do przetrwania...

A teraz przedstawiam mój nowy nabytek:

Kupiłam jako Phal jednopędowy. Ale...

Drżę, by tego nie zepsuć...

A teraz przedstawiam mój nowy nabytek:

Kupiłam jako Phal jednopędowy. Ale...

Drżę, by tego nie zepsuć...
- Storczykowa

- grazka2211

- Od: 14 paź 2008, o 11:15
 - Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Nie przejmuj się tylko ciesz sie tym że nie padają chcą rosnąć i kwitnąć.A tak w ogóle to witam.

doniczkowe , prace mojej córki  ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .

Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
I nie dziwota, że się zakochałaś, gratulacje, piękny faluś. Białe chętnie i długo kwitną.
Pisałaś wcześniej, że chcesz obciąć pęd (ten z listkiem), jeśli jeszcze tego nie zrobiłaś to dobrze, możesz przyciąć tylko ten kawałek od góry na którym rosły kwiaty, resztę zostaw bo na tej samej łodydze, z któregoś oczka, może przedłużyć pędzik i ponownie zakwitnąć lub wypuści keiki.

Pisałaś wcześniej, że chcesz obciąć pęd (ten z listkiem), jeśli jeszcze tego nie zrobiłaś to dobrze, możesz przyciąć tylko ten kawałek od góry na którym rosły kwiaty, resztę zostaw bo na tej samej łodydze, z któregoś oczka, może przedłużyć pędzik i ponownie zakwitnąć lub wypuści keiki.
- Storczykowa