Fiołki - Fiołka ;)
- koniczynka
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Gosiu, Agii,Walerio,Danusiu i Madziu Dzięki za odwiedziny. Cieszę sie że Wam sie podobał mój chaosik. Niestety teraz zostały po nim tylko haki w suficie  Tak naprawde uwielbiałam spedzać czas w pokoju wśród tej zieleni. Ale jak dłużej posiedze na forum to kto wie czy za jakiś czas znow nie zapełnie tych haków
 Tak naprawde uwielbiałam spedzać czas w pokoju wśród tej zieleni. Ale jak dłużej posiedze na forum to kto wie czy za jakiś czas znow nie zapełnie tych haków  

Tak naprawde uwielbiałam spedzać czas w pokoju wśród tej zieleni. Ale jak dłużej posiedze na forum to kto wie czy za jakiś czas znow nie zapełnie tych haków

Kaśka
Fiołki - Fiołka

Fiołki - Fiołka
Cytrusy hodowane od pestki ;) 
Jeden to na pewno cytrynka a drugi to nie wiem bo był mały balagan z pestkami :D:D
:D:D 

Mam jeszcze cytrynke skierniewicką ale wstyd pokazać jej aktualne zdjęcie, bo po zimie został badylek z 3 listkami 

Trzy lata temu wyglądała tak:

Jeden to na pewno cytrynka a drugi to nie wiem bo był mały balagan z pestkami

Mam jeszcze cytrynke skierniewicką ale wstyd pokazać jej aktualne zdjęcie, bo po zimie został badylek z 3 listkami

Trzy lata temu wyglądała tak:

Kaśka
Fiołki - Fiołka

Fiołki - Fiołka
- koniczynka
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- zabcia_paula
- 500p 
- Od: 24 sty 2009, o 10:34
Moniczko Jak hibek się pozbiera do życia to chętnie Cie obdaruje - tylko sie przypomnij ;)

Kaśka
Fiołki - Fiołka

Fiołki - Fiołka

Ja przez całe życie nie miałam tylke co Ty przy jednym oknie
 Ja przez całe życie nie miałam tylke co Ty przy jednym oknie  

Piękne kwiatuszki ,aż miło popatrzeć
 Piękne kwiatuszki ,aż miło popatrzeć 

Niezły gąszcz
 Niezły gąszcz

Jednak najbardziej spodobały mi się hibcie
 Jednak najbardziej spodobały mi się hibcie