Moja działka - rydnor 2009
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Geniu;jeżeli Chcesz poczytać o czereśniach,to Wejdź na Stronę Główną - Drzewa i krzewy Owocowe i wątki 1.Robaczywe czereśnie 2.Czereśnia.Byłem dzisiaj na działce,pobieliłem drzewa.
Krzysiu;Dzisiaj też miałem gościa na działce,ale teraz miałem mleko i poczęstunek został skonsumowany.
Zobaczcie moją robotę,a było co robić.

Krzysiu;Dzisiaj też miałem gościa na działce,ale teraz miałem mleko i poczęstunek został skonsumowany.
Zobaczcie moją robotę,a było co robić.

- krzysiek86
- Kontakt:
Witaj Rysiu
Fajny ten Twój mruczący gość na działce a Ty masz dobre serce ,że poczęstowałeś go jedzonkiem
U mnie jeszcze drzewka nie pomalowane ale Zbyszek obiecał to zrobić jutro . Ja sama najchętniej bym to zrobiła ale o kulach to nie bardzo mogę
Masz super widok z okna ,piękne te kaczuszki .
Pozdrowienia dla Ciebie i Basi

Masz super widok z okna ,piękne te kaczuszki .
Pozdrowienia dla Ciebie i Basi

Jadziu; dzięki za odwiedziny.Teraz kto się pokaże na działce,to będzie miał towarzystwo i dobrze mieć coś na poczęstunek.Winogrona przyciąłem i drzewa pobieliłem,to jest początek, w tym roku.A Wasze drzewka Zbyszek zdąży jeszcze pobielić.Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia.Muszę wdepnąć do Ciebie.Pozdrawiam Ryszard.Kaczki spacerują na pasie zieleni między blokami. 

Re: Moja działka - rydnor 2009
Rysiu, na pewno byliscie na wieży katedry św. Jana Chrzciciela na Ostrowie Tumskim /taras na wys.60m/.rydnor pisze:Gabrysiu;dzięki za pozdrowienia,jak ten kościół na Ostrowie Tumskim się nazywa?,wjeżdża się windą na wieżę i podziwia piękną panoramę Wrocławia,byłem tam z żoną latem.Krzysiu też o tym wspomina,tak myślę.
Druga jest niedaleko, , kościół garnizonowy.
Kaczuchy przed oknami świetne

- krzysiek86
- Kontakt:
Ewuniu;dzięki,za życzenia,oczywiście takie same idą w Waszą stronę.Dobrze,że się Odezwałaś,bo miałem mieszane uczucia,czy Będziecie na Forum,czy na zimę Daliście sobie spokój,dość długo się nie Odzywaliście,parę razy zaglądałem,ale Waszych wpisów nie było.Myślę,że już jest OK i Wasz wątek będzie żył.
Gdy mróz zelżał,to pobieliłem drzewa,a gdy był duży mróz,to przyciąłem winogrono,bo to jest najbezpieczniejszy czas na cięcie,czy Krzysiu o tym wie?Zdjęcia robiłem wówczas gdy przycinałem winogrono,był mróz" szadziasty".Niedługo Was odwiedzę.
Gabrysiu;tak, to będzie ta katedra,widok z niej wspaniały.Co Ty robiłaś na ul.Długiej? wiem gdzie ona jest.
Krzysiu;niedaleko mnie są takie dwa jeziorka i tam siedzą te kaczki,ale teraz zamarznięte,to kaczuchy szukają jedzenia między blokami i ludzie dokarmiają.Muszę podejść i zrobić parę zdjęć,to Zobaczysz te jeziorka.
Wszystkich Serdecznie Pozdrawiam.Ryszard

1,2 3 Kot i na takie drzewko wejdzie. 4 Kot na dole, pogonił tego na górze.
Gdy mróz zelżał,to pobieliłem drzewa,a gdy był duży mróz,to przyciąłem winogrono,bo to jest najbezpieczniejszy czas na cięcie,czy Krzysiu o tym wie?Zdjęcia robiłem wówczas gdy przycinałem winogrono,był mróz" szadziasty".Niedługo Was odwiedzę.
Gabrysiu;tak, to będzie ta katedra,widok z niej wspaniały.Co Ty robiłaś na ul.Długiej? wiem gdzie ona jest.
Krzysiu;niedaleko mnie są takie dwa jeziorka i tam siedzą te kaczki,ale teraz zamarznięte,to kaczuchy szukają jedzenia między blokami i ludzie dokarmiają.Muszę podejść i zrobić parę zdjęć,to Zobaczysz te jeziorka.
Wszystkich Serdecznie Pozdrawiam.Ryszard

1,2 3 Kot i na takie drzewko wejdzie. 4 Kot na dole, pogonił tego na górze.

Rysiu,
Witamy
Czy Krzysiu wie o tym, że trzeba winogrono przyciąć? Oj nie wie, nie znamy się jeszcze tak bardzo- co kiedy przyciąć.Ale dobrze, że jest to forum bo można sie dowiedzieć albo sobie przypomnieć, co i kiedy należy robić na działce.
Dzięki bardzo za zaproszenie na kaczki
ale Krzysiu kaczki to tylko zjada
Pozdrawiamy bardzo serdecznie
Ewa i Krzysiek
PS. czekamy na odwiedziny
Witamy

Czy Krzysiu wie o tym, że trzeba winogrono przyciąć? Oj nie wie, nie znamy się jeszcze tak bardzo- co kiedy przyciąć.Ale dobrze, że jest to forum bo można sie dowiedzieć albo sobie przypomnieć, co i kiedy należy robić na działce.
Dzięki bardzo za zaproszenie na kaczki

Pozdrawiamy bardzo serdecznie
Ewa i Krzysiek
PS. czekamy na odwiedziny