A ja chyba zacznę kibicować Turcji po tym, jak Czechów wyrywających najpierw 2:0 rozwałkowali na 2:3. W ostatnich minutach meczu i jeszcze bez bramkarza na koniec .
Tak się powinno walczyć na boisku Ambitnie, do końca, z honorem
Na szczęście poza naszymi piłkarzami mamy jeszcze innych trzymających poziom. Kubica, Gollob, siatkarki i siatkarze. Tu sie dzieje coś dobrego....
Pozdrawiam,
Aha, P.S. Polska - Chorwacja 2:0. W cuda nie wierzę ale nadzieję zawsze mam ;).
Mysza
'Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi.' Albert Einstein
No nie da się ukryć że Turcy wymiatają. Aż nie dowierzałem że tak można - mimo że Czesi są naszymi sąsiadami to ja od 1 minuty byłem za Turkami i jak się okazało słusznie im kibicowałem
Wracając do Polski to wydaje mi się że za wszelką cenę będą chcieli wygrać więc stawiam na 2:0 lub 3:1 (jeżeli Chorwaci wypuszczą drugi skład- a na to liczę). Oby Austria wygrała z Niemcami!! Chociaż 1:0
Szkoda że Portugalia wczoraj przegrała Znowu tym Niemcom sie udało. Dzisiaj nie mam dokładnego typu ale bardziej chyba kibicuję Chorwacji chociaż jak ostatnio Turcy "wysadzili z siodła" Czechów to oni tez mogą nieźle zagrać Wydaje mi się ze będzie ładna gra z karnymi.
Też mi szkoda, bo rozsądek mówi, że to oni mieliby większą szansę wygrać z Niemcami.....
Ale z drugiej strony, to Turcja dostarcza sporo emocji swoją grą i potwierdza, że sport jest nieprzewidywalny, i to jest właśnie piękne w futbolu.
Tyle, że mogłoby nie być dogrywek . Zwykle strata czasu. Karne od razu po nierozstrzygniętym meczu to byłoby to .
Mysza
'Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi.' Albert Einstein