Wow!!!!   hipperastra  po prostu cudowne w sezonie świątecznym; gratuluję i życzę najserdeczniej takiego całego nowego sezonu!!
 Wow!!!!   hipperastra  po prostu cudowne w sezonie świątecznym; gratuluję i życzę najserdeczniej takiego całego nowego sezonu!!"Krasnolud" to skarb!!
 Grafika storczykowa cudna, z AI?
 Wow!!!!   hipperastra  po prostu cudowne w sezonie świątecznym; gratuluję i życzę najserdeczniej takiego całego nowego sezonu!!
 Wow!!!!   hipperastra  po prostu cudowne w sezonie świątecznym; gratuluję i życzę najserdeczniej takiego całego nowego sezonu!! Grafika storczykowa cudna, z AI?

Mile mnie zaskoczyłaś bo myślałem,że jak szereg Forumowiczów tak i Ty spoczęłaś już na laurach i ani myślisz o powrocie na łamy naszego forum.Tym większa radość,że mogę Cię znów u siebie gościć a ja odwiedzać Twój wątek.
 Mile mnie zaskoczyłaś bo myślałem,że jak szereg Forumowiczów tak i Ty spoczęłaś już na laurach i ani myślisz o powrocie na łamy naszego forum.Tym większa radość,że mogę Cię znów u siebie gościć a ja odwiedzać Twój wątek.

Takiego "krasnoluda", jak go nazwałeś, miałam jeszcze dwa lata temu, ale nie tylko że się nie rozmnożył, ale stopniowo kurczył się, kurczył, aż wykopyrstnął się na bok i ostatecznie wyzionął ducha. Ja nie mam ręki do doniczkowych. W przeciwieństwie do Ciebie, bo każdy Twój okaz jest po prostu wzorcowy, niezależnie od gatunku i odmiany.
  Takiego "krasnoluda", jak go nazwałeś, miałam jeszcze dwa lata temu, ale nie tylko że się nie rozmnożył, ale stopniowo kurczył się, kurczył, aż wykopyrstnął się na bok i ostatecznie wyzionął ducha. Ja nie mam ręki do doniczkowych. W przeciwieństwie do Ciebie, bo każdy Twój okaz jest po prostu wzorcowy, niezależnie od gatunku i odmiany.  

, mimo widniejącej strzałki kierującej do części IV-tej w ostatnim poście części III-ciej/ tu ukłony dla Moderator Iwonki
, mimo widniejącej strzałki kierującej do części IV-tej w ostatnim poście części III-ciej/ tu ukłony dla Moderator Iwonki   Stopka aktualna. Iwona
  Stopka aktualna. Iwona 

; a miałeś ich sporo?  Jak z nimi postępujesz gdy skończą kwitnienie? Mnie zwykle po prostu padały
 ; a miałeś ich sporo?  Jak z nimi postępujesz gdy skończą kwitnienie? Mnie zwykle po prostu padały   i dlatego już ich nie kupuje.
  i dlatego już ich nie kupuje.

Jak je widzę w sklepach to bardzo mam na nie chrapkę ale z drugiej strony wiem że ręki do nich to ja raczej nie mam....
  Jak je widzę w sklepach to bardzo mam na nie chrapkę ale z drugiej strony wiem że ręki do nich to ja raczej nie mam....  Dla mnie to chyba  raczej taki sztuczny bo będzie zawsze piękny..
   Dla mnie to chyba  raczej taki sztuczny bo będzie zawsze piękny..  i bezproblemowo... ale  jeszcze się nie odważyłam na nie.
  i bezproblemowo... ale  jeszcze się nie odważyłam na nie.

Zaglądam często, ale z pisaniem gorzej.
 Zaglądam często, ale z pisaniem gorzej.  Storczykowe kolarze cudne. Jak z każdymi kwiatami są mody i teraz mniej ich w domach. Są piękne, ale w naszych przegrzanych zimą mieszkaniach słabo sobie radzą. Prosiłam bliskich i znajomych o nie obdarowywanie tymi kwiatami, bo tak jak u  Igi, najwyżej dwa lata przeżyły na parapecie.
 Storczykowe kolarze cudne. Jak z każdymi kwiatami są mody i teraz mniej ich w domach. Są piękne, ale w naszych przegrzanych zimą mieszkaniach słabo sobie radzą. Prosiłam bliskich i znajomych o nie obdarowywanie tymi kwiatami, bo tak jak u  Igi, najwyżej dwa lata przeżyły na parapecie.  
  Nie tylko zjadłeś, ale też rozmnożyłeś.
 Nie tylko zjadłeś, ale też rozmnożyłeś.

Poza tym,lubię grafikę komputerową ale,żeby się tym parać to tak naprawdę najpierw trzeba lubieć roślinki i umieć wydobyć z nich to co mogą i chcą nam zaoferować.
 Poza tym,lubię grafikę komputerową ale,żeby się tym parać to tak naprawdę najpierw trzeba lubieć roślinki i umieć wydobyć z nich to co mogą i chcą nam zaoferować.
 Wreszcie zobaczyłam jak rosną ananaski
  Wreszcie zobaczyłam jak rosną ananaski  

A ta kąpiółka do góry nogami to  już wyczyn
   A ta kąpiółka do góry nogami to  już wyczyn   Sporo ci urosła;czy jest szansa że zakwitnie wcześniej niż jak ten "kwiat raz na 1000lat", da sie to sterować?
   Sporo ci urosła;czy jest szansa że zakwitnie wcześniej niż jak ten "kwiat raz na 1000lat", da sie to sterować?

Jednak jak do tej pory nie było tak źle,bo jedna z nich jak wspomniałem w poprzednim poście zakwitła po dwóch miesiącach od ich zakupienia.Następnie po pięciu latach i nie pamiętam dokładnie ale wydaje mi się,że po kolejnych dwóch jak byliśmy na wakacjach.
 Jednak jak do tej pory nie było tak źle,bo jedna z nich jak wspomniałem w poprzednim poście zakwitła po dwóch miesiącach od ich zakupienia.Następnie po pięciu latach i nie pamiętam dokładnie ale wydaje mi się,że po kolejnych dwóch jak byliśmy na wakacjach.

Obuwik sztuczny bardzo udany. Oplątwy ciekawe, a ta kwitnąca to cudo
  Obuwik sztuczny bardzo udany. Oplątwy ciekawe, a ta kwitnąca to cudo