Ja bym między te kamienie posadziła troszkę bylin takich poduchowych jak gęsiówka ,żagwin ,skalnica arendsa ,mydlnicę bazyliowatą no i masę innych
Moja działeczka - Ziel@
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj ziela bo nie wiem jak się zwracać do Ciebie
Ja bym między te kamienie posadziła troszkę bylin takich poduchowych jak gęsiówka ,żagwin ,skalnica arendsa ,mydlnicę bazyliowatą no i masę innych
tak żeby ożywić troszkę te kamyki i od razu Twój ogród by zyskał nowe oblicze ,bo same kamienie to troszkę za mało

- Isia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 27 maja 2007, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
witaj Ziela widzę że poranne z nas ptaszki :P zwiedzam sobie Twój ogródek z poranną kawą i jak u każdego z nas można i u Ciebie podpatrzeć ciekawe rzeczy, kształt działeczki masz bardzo ładny chylę czoło na wypielęgnowanym trawnikiem (spisałam sobie nawóz) miejsca na roślinki dużo, pomysł z kamieniami oryginalny najwazniejsze że Ci sie podoba
Pozdrawiam Isia
a ja uważam, że ogród robi się dla siebie i jeśli Tobie podobają się kamienie to mają tam być, jak przestaną się podobać, czy też nakupujesz roślinek, których nie będzie gdzie posadzić to tak jak ktoś napisał wyciągniesz i po kłopocie.
Widzę, że masz piękny trawnik może i mó taki urośnie
Widzę, że masz piękny trawnik może i mó taki urośnie
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
-
acidantera
- 100p

- Od: 14 kwie 2008, o 21:14
- Karo
- -Administrator Forum-.

- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Krzysztof pisze:Oglądając to poletko z kamieni, dostałem gęsiej skórki, nigdy bym czegoś takiego nie zrobił u siebie na działce, ale to rzecz gustu.="Ziela1233"hmmmm... sami oceńcie:)
No to jest nas dwoje
Czyż oglądając ogródki forumowiczów nie znalazłeś żadnej inspiracji by dysponując taką masą deficytowego towary (kamieni) stworzyć coś pięknego na tej działce?
Nie wiem co ta kamienna płaszczyzna ma dać,bo dla oka to dosłowne odpychająca sprawa
a czy praktyczna - wątpię.
Wybacz - to Twoje pole ,zrobisz z nim co zechcesz i jak czytam - znajdujesz na forum
zwolenników zakamieniowania ojcowej działki ,więc zrobisz to co Tobie się podoba .
Jednak nie mogłam sie powstrzymać - dla mnie to profanacja ziemi i całej idei uprawiania ogródków ,wszystkich ogródków.
Zajrzę znowu za pewien czas zobaczyć czy zostawiłeś choć skrawek zielonego pola i co na nim posadziłeś ciekawego ....