Maska-Marysiu  to fajnie,że też chcecie budować grilo-wędkarkę .To suuper sprawa.Tak,  tam gdzie wiaderko jest wylot rury paleniska do wędzarki.To jest  przy domu na Dębowym, ale to też jest tam  dom mieszkalny.Tylko w zimie częściej w miecie  pomieszkujemy  

Owszem,wiem hosty odbiją,ale sporo stracą .Szkoda  

Dziękuję,za dobre słowo co do syna. Mam nadzieję,że wszystko ułoży się dobrze  

korzo_m-Dorotko

korzo_m-Dorotko  Dorotko, staram sie pokazywać to co lubię, mój ogród i kochane rośliny. Są zakątki ciągle do modernizacji, te mniej pokazywane,Ale cóż  chyba u każdego są  jakieś rachityczne  plecy.A może tylko  u mnie ? 

Z nowo-powstającej grilo-wędzarni też się cieszę :P
Ja też zaczynam już podpisywać swoje zdjęcia. niech , ktoś wie,że są czyjeś.Ale to smutne,że taka firma,a kradnie cudze zdjęcia dla swojej reklamy produktu 

O ten powojnik ci chodzi ??On dalej jest w paczkach.Zimno i nie chce  się rozwinąć w kwiatach 
powojnik  Atragene Maidwell Hall 

daysy
 daysy  Jestem  pełna uznania,że chciało ci się  przeglądać moje wątki  

Dziękuję za miłe  słowa .
Koty też lubię.Moja  Fiona liczy sobie już 7, 5 roku ale wiernie mi asystuje  przy wszystkich pracach w ogrodzie i nie tylko.to taki bardzo wierny kot, choć  czasami indywidualistka  

Dziś też za mną po zimnym i mokrym  ogrodzie chodziła i łapki strząsała  

JAKUCH-Jadziu
JAKUCH-Jadziu   Tam , jakiś znacznik wetknęłam,ale nie pamietam co to za tulipki. 

Posadziłam je dopiero jesienią Następnym razem cyknę albo sprawdzę, co to za odmiana .
Shire[Moniś witaj!  J? niby wiosna i kwiecia trichę w ogrodzie było i jest. to otworzyłam watek, bo już  trudno było wytrzymać bez ogrodowych  konwersacji z wami .
Tak, grilo-wędzarka powstaje i z przodu ta cegła  zostanie.Oczywiście odczyszczona  
 clem3-Małgosiu

clem3-Małgosiu  dokładnie tak, jak ktoś żle robił, to powinien szukać kompromisu i  sprawę rozwiązać,A nie wody w usta,  nie odpowiadać i dalej posługiwać się  cudzymi zdjęciami.A taka duża firma.Chyba  jako o ludziach to nie najlepiej świadczy. 

Host mi szkoda bardzo.Ale cóz taka przyroda...
Llili a  jeszcze dużo, to jeszcze będą liliowe widoczki  

i inne kolorki- tej naszej dziwnej wiosny  

karolacha-Karolinko
 karolacha-Karolinko  Witaj! Dziękuję za  dobre słowa.Tak, mam męża  zaradnego i  znającego się na rożnych pracach.Tam  gdzie  nie wie czytam radzi się i próbuje, Dużo  od projektu domu po nadzór i inne prace  wykończeniowe  zrobił sam  i  chyba będzie jeszcze robił ,  bo w planach jeszcze cosik jest  
 cyma2704-Soniu

cyma2704-Soniu   Dziękuję kochana.Robię to  co lubię.Tak powiększyliśmy duużo tego  areału.Jak na razie do pracy dużo.
Od lat robimy swoje wyroby, tylko u sąsiada wędziliśmy, teraz będzie lżej i na swoim .EW końcu.
Tak, to  smutne i żałosne,że taka znana  firma 
 Oczarjk - kradnie  zdjęcia   dla swojej korzyści. 

I dalej nic nie robi, tylko  bazuje w dalszym ciągu na różnych stronach z moimi zdjęciami!!!
I moja Magnolia Ann  .Czyli moja imienniczka.I zadecydowała ,że ją kupiłam. 

No i I to,że to krzaczasta magnolia,A nie wysokie drzewo docelowo.
Czyli idealna do mniejszych ogrodów. 

Z jednej strony lekko trącona przez przymrozek.Ale z  drugiej nic nie widać.Ciekawa jestem czy   dzisiejszy  przymrozek jej  dalej nie zetnie