Gosiu pewnie, że będę miał, co sadzić. jeszcze za rok jakieś nowinki ogrodowe dojdą
Przemku pokazałem, co miałem jeszcze w pokoju. Reszta już poszła do schowka. U mnie ten ogórek bardzo dobrze rósł. Mój też rósł w gruncie i rozrósł się niesamowicie, że aż nie zdążyłem zebrać wszystkich owoców. To, co widać to niewielki procent tego, co zebrałem

Dziwaczek za kilka dni pójdzie do pudełka z trocinami. Już o tym pomyślałem o roślinach późnojesiennych, ale zakwitną dopiero za rok
Magdo

ja ciągle zmniejszam i powiększam swój ogród, czy zapowiedź była trafna dowiemy się już na wiosnę, bo teraz tylko wszędzie patyki z oznaczeniami gdzie co rośnie

skarpa niestety jeszcze nieobsadzona, ale myślę, że taką skarpą można by było obsadzić dynią, bo i tak jest zbyt stroma na inne rośliny. Oczywiście i ja będę do ciebie zaglądał
Jasiu ja też się zdziwiłem, jak zobaczyłem w kalendarzu imię
Hortensja 
Akurat tutaj chyba nie ma żadnej Hortensji ale może... Jakaś Hortensja uprawiająca hortensje się znajdzie
Wiolu kuszę
bo muszę
odłożyłem Ci do nasion nasiona kiwano więc za rok będziesz się chwaliła swoimi ogórkami kolczastymi zwanymi kiwano