http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=644
Póki co (tego jeszcze nie pokazywałam) moje malinki mniam, mniam niezawodna odmiana Polana, krzewy dosłownie oblepione owocem

i szpaler winogron

i sam owoc

Maryla
  Maryla

, żeby nadrobić zaległości, a jeszcze w międzyczasie na "forum". Tak więc śpię ostatnio po 6 godzin, ale naszczęście mi to wystarcza. W tym tygodniu też przyszły roślinki i te co miałam zaplanowane już siedzą w ziemi, ale dostałam więcej niż się spodziewałam z czego oczywiśce bardzo się cieszę więc czekają zabezpieczone do soboty. I tak właśnie się zastanawiam czy nie wykopać już mieczyków, ale to chyba trochę za szybko wiec znów będę kombinować
, żeby nadrobić zaległości, a jeszcze w międzyczasie na "forum". Tak więc śpię ostatnio po 6 godzin, ale naszczęście mi to wystarcza. W tym tygodniu też przyszły roślinki i te co miałam zaplanowane już siedzą w ziemi, ale dostałam więcej niż się spodziewałam z czego oczywiśce bardzo się cieszę więc czekają zabezpieczone do soboty. I tak właśnie się zastanawiam czy nie wykopać już mieczyków, ale to chyba trochę za szybko wiec znów będę kombinować   

Pięknie.
  Pięknie.

, przyjemnie pospacerować po Twoim ogrodzie
 , przyjemnie pospacerować po Twoim ogrodzie   .
 . 
   .
 . 

,praca o.18.00  działka,potem 20.00 do domku(pewnie gdyby nie komary,to siedziałabym tam do..24.00
 ,praca o.18.00  działka,potem 20.00 do domku(pewnie gdyby nie komary,to siedziałabym tam do..24.00  )noi potem odrabianie domowych zaległości
 )noi potem odrabianie domowych zaległości  do póznej nocy...noi forum :)Ale to nic,tak jak pisałaś,my Zielono Zakręceni tak mamy..Pozdrawiam i na pewno będę Cię odwiedzać
 do póznej nocy...noi forum :)Ale to nic,tak jak pisałaś,my Zielono Zakręceni tak mamy..Pozdrawiam i na pewno będę Cię odwiedzać