Ogród Agnieszki

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
dodad
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2009, o 18:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogród Agnieszki

Post »

Agnieszko, wiem o co ci chodzi. Myślę, że żwir może być dobrym rozwiązaniem. Wykop trawę na szerokości ok 10-15 cm i 3-5 cm głęboki i w to nasyp żwir. Potem, jak trawa przerasta trzeba albo wyrywać albo pryskać Rundapem.
Ogród - moje miejsce na ziemi
Zapraszam serdecznie - moje linki
Pozdrawiam, Dorota
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Moniu zapytam jeszcze Igi tak jak mi radzisz. Też tam myślałam, że to marmolade. Powiedz mi w jakim otoczeniu ładnie wyglądałyby żurawki??? Patrząc na mój ogród??

Dorotko dziękuje za podpowiedzi. Tak też zrobię :) ale chyba niestety nie w tym roku- za dużo wydatków :D ale mam to w priorytetach.
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Właśnie wróciłam z pracy i niestety dzisiaj nic nie porobię w ogrodzie- pada. Chciałam myć okna, hmm chyba się uda tylko te na które nie zacina deszcz. Weszłam szybciutko aby dodać zaległe zdjęcia. Mia

Widoczek ogólny mojego ogródeczka

Obrazek

Mój jedyny powojnik PILLU- ale za to jak cieszy :tan

Obrazek

A teraz coś w stylu sielsko-anielsko pod tytułem lawenda skąpana w słońcu :wink:

Obrazek

Znikam bo zupa się przypala ;:223
Adriano931
ZBANOWANY
Od: 4 lip 2010, o 10:40
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj ogladam twoje focie oczko masz I klasa;] ale patrzę teraz na pierwsze zdjęcie (wyżej) częsci frontowej ogrodu chyba tak?jeśli nie to przepraszam ...ale nie jest to widok za fajny :| chętnie ci powiem kiedyś co można zrobić aby to miejsce nabrało charyzmy;)pozdro;)
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

AGNIESZKO nareszcie się zmobilizowałam i przejrzałam cały Twój wątek . Pracy nie zazdroszczę ,ale efekty są bardzo widoczne . Jeszcze jak trochę tam pomieszkasz to zmieni się wszystko w mgnieniu oka . Bardzo podoba mi się ten kącik z oczkiem wysypanym żwirkiem . Małe też jest ładne a ja nie mam żadnego i też muszę być zadowolona . Szczególnie to podwyższenie rabaty przy drzewie bardzo mi się podoba . Nie minie dużo czasu jak nie poznasz swojego dawnego ogrodu
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Aga śliczny clematis, ja podobny kupiłam w tym roku, ale niestety okazał się zupełnie inny, taki jednokolorowy, bardziej pospolity. Bardzo żałuję, bo naprawdę podobał mi się taki wyrazisty z ciemnym środkiem liści. Tych pomyłek z odmianami jest stanowczo zbyt dużo :roll:
Lilia śliczna i storczyki pięknie kwitną :D
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Adriano czekam na sugestie i podpowiedzi :) Dom w którym mieszkam to bliźniak to co widzisz na zdjęciu powyżej to zdjęcie frontowej ściany domu ale zrobione z boku. ZRobię również inne fotki - ujęcia i wtedy czekam na twoje pomysły.

Jadziudziękuje za odwiedziny :wit Oczko to całkowice mój pomysł- czytałaś chyba wypowiedz Pawła :( - nie wszyscy uważają, że jest takie ładne jak TY. Pracy sporo już włożyłam a w głowie ciągle nowe pomysły. Czym dłużej przebywam na forum- i przeglądam wasze ogrody, aż chce mi się coś zmienić u siebie. Nasadzenia na trawniku mało mi się podobają. Już zaczynam myśleć jak to wszystko zorganizować ;:224 .

Agness ja kupiłam mojego w Auchan i nie myślałam, że będzie zgodny z opisem z zawieszki i że urośnie taki piękny i będzie miał tyle kwiatów. Kupiłam go za 5 zł :D . Naprawdę miło zostałam zaskoczona- że np odmiana się zgadza. Kwiaty ma małe i sama nie wiem może tak ma być?? W Auchanie naprawdę można wychaczyć czasem jaką okazję.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
markonix
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 16:38

Post »

patrząc na kocicę to jakbym swoje widział :;230 , musisz pilnować cann , bo patrząc na zdjęcia chyba uciekają do sąsiada ..... :wit
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

markonix mówisz, ze twoja kocica robi tak samo? Pocieszyłeś mnie :;230 Co do cann to tak jakoś idą w stronę sąsiada. :D
Awatar użytkownika
basjak
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 wrz 2009, o 13:34

Post »

Agnieszka, podoba mi sie Twój powojnik. Chyba nie jest zbyt duży, a kwitnie dość obficie. Dawno go masz? Może chce Ci podziękować za uratowanie od śmietnika w Auchanie :)
W moim ogródku koty wylegują się przeważnie pod piwoniami, mają tam cień i są niewidoczne dla otoczenia.
Ofertę róż prześlę Ci emailem.
Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Basiu powojnika mam od wiosny a więc naprawdę krótko. Nigdy bym nie pomyślałam, że tak będzie obficie kwitną. Co do kotki to moja też lubi się wylegiwać pod piwoniami, ale ostatnio chyba zmieniła upodobania ;:224. Na ofertę róż czekam cierpliwie ;:65 ;:196
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kochani proszę o pomoc- muszę przesadzić iglaczki i proszę pomóżci jak to mam zrobić najlepiej- bez szkody dla nich, kiedy najlepiej??

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Ellaa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lip 2008, o 23:59
Kontakt:

Post »

Agnieszko widzę, że Twój ogródeczek się rozwija, roślinek wciąż przybywa :D
Bardzo ładnie Ci kwitnie powojnik.
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Elu roślinek przybywa, przybywa. Powojnik mnie zaskoczył, że tak ładnie kwitnie. ;:196
rm27
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 paź 2008, o 11:52

Post »

Agnieszko, zaczekaj do września, teraz zbyt gorąco. Przesadź z dużą bryłą korzeniową i nie zapomnij o podlewaniu po przesadzeniu.
Pozdrawiam. Romek.
Lata wcześniejsze
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”