Ogród - mój azyl - JolantaG cz.2
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jolu zakupy zrobiłaś przednie.
Już miałam jutro wybrać się po kwiaty mniszka na konfiturę, ale poczekam do niedzieli.
Syrop wprawdzie zrobiłam, ale tak na teraz, bo zaraz pewno zniknie.
A więc wiem już co zaplanować dalej.

Już miałam jutro wybrać się po kwiaty mniszka na konfiturę, ale poczekam do niedzieli.
Syrop wprawdzie zrobiłam, ale tak na teraz, bo zaraz pewno zniknie.
A więc wiem już co zaplanować dalej.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- JolantaG
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
MONIKO ,mnie niestety też czasami pokłują ,ale podobają mi się, więc nie mam zamiaru z nich zrezygnować.Róże też kłują ,ale i tak je sadzimy .
MONI ,szukaj białych niezapominajek ,warto .Rosną chyba troszkę wyższe niż pozostałe .
ONKA,w te dni co podałam odpoczywamy w ogrodzie ,nie pracujemy ,bo księżyc ma wpływ na to co rośnie jeśli jest pełnia, nów ,lub jego kwadry ,to ma zły wpływ na roślinki .Lepiej wtedy nie siać i nie przesadzać ,bo może nam się to zmarnować .Więcej na ten temat możesz poczytać w linku ,który podałam przy kalendarzu .
PELAGIO ,ostróżek nigdy wcześniej nie miałam ,a bardzo mi się podobają .Teraz kupiłam 3 kolorki i jeszcze od IZUNI dostałam ,więc mam nadzieję ,że u mnie zechcą rosnąć .
AGNIESZKO ,ALU ,białe niezapominajki są chyba coraz łatwiej dostępne .Ja kupiłam u babcinki ,na targu po 1,5zł. -za dwie sadzonki .
ASIU ,jak zobaczyłam pigwowca z białymi kwiatami ,to nawet się nie zastanawiałam ,kupiłam .Myślałam ,że są tylko kwitnące na pomarańczowo i czerwono .
ASZKO pigwowca i jaśminowca kupiłam w BRICO ,więc chyba łatwo je będzie znaleźć .GRAŻYNKO ,cieszę się ,że mogłam pomóc z tym kalendarzem .
IZO ,jak coś fajnego zobaczę ,to muszę kupić
,chyba ,że jestem z M ,tak jak dzisiaj i nie kupiłam nic ,bo to co mi się spodobało ,było bardzo drogie .Nie chciałam go za bardzo denerwować .Pojechaliśmy po drzwi ,czeka nas remont i 18- stka syna ,więc nie chciałam już pokazywć jaka jestem uzależniona, od zakupów roślinek .
Życzę wszystkim miłego odpoczynku .
MONI ,szukaj białych niezapominajek ,warto .Rosną chyba troszkę wyższe niż pozostałe .
ONKA,w te dni co podałam odpoczywamy w ogrodzie ,nie pracujemy ,bo księżyc ma wpływ na to co rośnie jeśli jest pełnia, nów ,lub jego kwadry ,to ma zły wpływ na roślinki .Lepiej wtedy nie siać i nie przesadzać ,bo może nam się to zmarnować .Więcej na ten temat możesz poczytać w linku ,który podałam przy kalendarzu .
PELAGIO ,ostróżek nigdy wcześniej nie miałam ,a bardzo mi się podobają .Teraz kupiłam 3 kolorki i jeszcze od IZUNI dostałam ,więc mam nadzieję ,że u mnie zechcą rosnąć .
AGNIESZKO ,ALU ,białe niezapominajki są chyba coraz łatwiej dostępne .Ja kupiłam u babcinki ,na targu po 1,5zł. -za dwie sadzonki .
ASIU ,jak zobaczyłam pigwowca z białymi kwiatami ,to nawet się nie zastanawiałam ,kupiłam .Myślałam ,że są tylko kwitnące na pomarańczowo i czerwono .
ASZKO pigwowca i jaśminowca kupiłam w BRICO ,więc chyba łatwo je będzie znaleźć .GRAŻYNKO ,cieszę się ,że mogłam pomóc z tym kalendarzem .
IZO ,jak coś fajnego zobaczę ,to muszę kupić
Życzę wszystkim miłego odpoczynku .