Moje storczyki i problemy....

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Meggi
100p
100p
Od: 12 lut 2008, o 21:21

Post »

Edytuje, już wcześniej powiedziałam AMEN i nie dotrzymałam słowa. Edycją staram się to poprawić. W wyżej wymienionej sprawie nie zabieram już głosu.
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lut 2008, o 19:31
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

kiedyś napisałam 173 posty w 1 dzień, ale na innym forum.

a co do uważnego czytania, to nawet, jak przeczytam uważnie, to potem zapomnę co było lub pomyli mi się z innym postem. ale zamiast czytać posty niedotyczącem oich storczyków i moich problemów, a także problemów, na które nie moge udzielić porady, wolę pooglądać fotki. bo ja przede wszystkim oglądam fotki storczyków gdy pisze.
Awatar użytkownika
Aankaa
500p
500p
Od: 11 kwie 2008, o 12:31

Post »

Dziewczyny litości!!!!! My jedno Storczykowa drugie...Meggi ona nie rozumie chyba ze to źle...ty jej piszesz ze tyle postów w kilka minut a Storczykowa sie chwali :lol: ze potrafi wiecej........Ja juz zostawie to bez komentarza.....
Lana
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 lis 2007, o 13:52
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

W takim razie może tylko Duśka ogranicz się do ogladania. Zyskamy na tym wszyscy. Swoim postępowaniem doprowadzisz do tego, że wszyscy zaczną cię ignorować. Jeżeli tego chcesz, to nie ma sprawy.
Awatar użytkownika
MariaTeresa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lut 2008, o 02:43

Post »

no cóż nie będę "rzucać kamieniem" bo zdarzyło mi się coś niedokładnie przeczytać...
a zwykle piszę i czytam w nocy .
błagam sąd "skorupkowy" o ułaskawienie..
;:114
Pozdrawiam ciepło
Ulubieńcy MariiTeresy
Awatar użytkownika
Aankaa
500p
500p

Post »

Oczywiscie ułaskawiamy ale prosimy o większą uwagę :D

Ostatnio podlewałam moje storczyki...prawie dwie godziny :D ...ale miałam przy tym przyjemnosci:) wszystkie ogladałam....podziwiałam i cieszyłam sie sama do siebie :roll: Rozładowały mi sie baterie w aparacie...jak podładuje to zrobie zdjęcie mojego storczyka nr 2....Pęd sie pnie do góry niesamowicie....Juz sie nie moge doczekac kwitnienia :twisted:
Awatar użytkownika
miaaa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 lut 2008, o 13:58

Post »

Aniu ja tez lubię podlewać, bo wtedy robię gruntowny przegląd storczyków :wink: a to sama przyjemność ( jeśli oczywiście wszystko jest w porządku) :lol: mój falenopsis też wypuścił pęd kwiatowy, który pnie się jak szalony :lol: ciekawe, który będzie pierwszy (zakwitnie) - Twój czy mój hehehe :D
Czekam na fotki ;)
Pozdrawiam słonecznie ;:3
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Aankaa
500p
500p

Post »

Dam fotki dam jak tylko zawiążą się pączki...Od ciebie tez czekam na info :D Mi dwa storczyki wypuszczaja nowe pędy...ale różowy jest większy...biały wypuszcza dwa...jeden na starym obciętym pędzie. Czekam i sie niecierpliwie bo to moje pierwsze własne pędy kwiatowe :D
Awatar użytkownika
miaaa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aniu mój biały też właśnie puścił pęd z uśpionego oczka :lol: na dole też coś się pojawiło, tylko trudno mi ocenić czy jest to pęd kwiatowy czy korzonek :D :?: mam nadzieje, ze to pierwsze :wink: w ogóle ten falenopsis rośnie jak szalony - od wiosny wypuścił 8 korzonków, dziewiąty - wychodzi, 2 listki i to "coś" - co trudno określić ;) Pokażę w moim wątku, tylko zrobię fotki - na razie baterie się ładują ;)
pozdrawiam serdecznie 8)
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lut 2008, o 19:31

Post »

najlepiej to w ogóle odejdę z forum, jak wam nie pasuje. nie to nie. oglądanie mi nie starczy, musze coś pisać, albo przynajmniej chwalić fotki storczyków. ale wam nic nie pasi. a nie zmusicie mnie, bym zaczęła interesować się czymś, co mnie nie interesuje (tzn. czytać postów, które nie dotyczyły i nie dotyczą moich storczyków). zawsze odpowiadam na najświeższe posty, nie przeglądam kilku stron. zresztą na problemy sprzed kilku stron już odpowiedziałam w poprzednich dniach lub odpowiedział ktoś inny.
Awatar użytkownika
Aankaa
500p
500p

Post »

Nie o to nam chodzi abyś odeszła....Badz i chwal fotki ale uwazniej czytaj troszke. KONIEC TEMATU!!!!!!!!
Awatar użytkownika
Aankaa
500p
500p

Post »

A mam pytanie...czym mierzycie wilgotnosc powietrza?
Awatar użytkownika
miaaa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Storczykowa tu nie o to chodzi, żebyś odeszła. Jesteś tu potrzebna, bo masz doświadczenie w uprawie storczyków i Twoje rady na pewno się przydają. Poza tym bardzo miło oglądać Twój wątek i Twoje przepiękne storczyki. Chodzi tu natomiast o to, żebyś się troszkę bardziej zaangażowała w to co piszesz.
Chyba o to chodzi, żeby dzielić się wiedza praktyczną.
Pozdrawiam i nie uciekaj od nas :wink:
Awatar użytkownika
dorela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lut 2007, o 15:26

Post »

ja mam takie stare,ale wciąż działające urządzenie;termometr+higrometr :D Obrazek
widać je trochę za Dendrobium
pozdr Dorota
Moje storczyki
Awatar użytkownika
Aankaa
500p
500p

Post »

Piękne Dendrobium:) Zaraz zobacze na allegro po ile takie cacko mozna kupic:) Ale pewnie u mnie jest za sucho i jak juz będę miała czym mierzyc to będzie kolejny problem... :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje storczyki !”