Mój mały ogródek - Isia cz.1
-
bożena170365
- 500p

- Od: 17 lut 2008, o 22:48
- empuza
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Isiu
Fantastyczne nowe nabytki, jak zakwitną dopiero będzie widać ich piękno.
Bardzo mi się podoba u Ciebie.
Fantastyczne nowe nabytki, jak zakwitną dopiero będzie widać ich piękno.
Bardzo mi się podoba u Ciebie.
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Witaj Isiu!
Złotokap piękny taki dorodny uważaj na niego ponieważ często chwytają mączniaka.Tamaryszek już nie taki mały piękny okaz można oko nacieszyć ja to wiem.Isiu czy wiosną nie spotkałaś się czasami z kiełkowaniem nasion z pęcherznicy .Pytam ponieważ parę lat temu u mnie spotkałem się że wyrosły młode pęcherznice z początku myślałem że zielsko ale podpadło mi to że taka ilość przy krzewie.Po pewnym czasie okazało się że to pęcherznice.Przesadziłem do sąsiada wzdłuż ogrodzenia teraz mają prawie 2metry wys.
Zdjęcia makro super
. Piękny ogród.

Złotokap piękny taki dorodny uważaj na niego ponieważ często chwytają mączniaka.Tamaryszek już nie taki mały piękny okaz można oko nacieszyć ja to wiem.Isiu czy wiosną nie spotkałaś się czasami z kiełkowaniem nasion z pęcherznicy .Pytam ponieważ parę lat temu u mnie spotkałem się że wyrosły młode pęcherznice z początku myślałem że zielsko ale podpadło mi to że taka ilość przy krzewie.Po pewnym czasie okazało się że to pęcherznice.Przesadziłem do sąsiada wzdłuż ogrodzenia teraz mają prawie 2metry wys.
Zdjęcia makro super