Tulipany - miód!

Ten pierwszy kremowy z różowym rumieńcem znasz może odmianę?
 Ten pierwszy kremowy z różowym rumieńcem znasz może odmianę?

czy czegoś tam nie ma
 czy czegoś tam nie ma  a co do lilii to u mnie też jeszcze wszystkie nie wyszły a zjedzone raczej nie są bo 200 szt sadzone w donicach bo umnie nornic to normalka
 a co do lilii to u mnie też jeszcze wszystkie nie wyszły a zjedzone raczej nie są bo 200 szt sadzone w donicach bo umnie nornic to normalka 

U mnie wsadzonych zostało ok 20 lilii, a tyle kilka nornic dałoby radę zjeść.
 U mnie wsadzonych zostało ok 20 lilii, a tyle kilka nornic dałoby radę zjeść.

Pomarańczowy cudny.
 Pomarańczowy cudny.

. Masz chyba wszystkie kolory, w realu pewnie jeszcze piękniej to wygląda. Na swojej działce nie byłam ponad tydzień a tu widzę u ciebie robale na różach.
 . Masz chyba wszystkie kolory, w realu pewnie jeszcze piękniej to wygląda. Na swojej działce nie byłam ponad tydzień a tu widzę u ciebie robale na różach.   Aż się boję co u siebie zastanę.  Dziś kupiłam róże na pniu i już się zastanawiam jak ją będę zimować.
  Aż się boję co u siebie zastanę.  Dziś kupiłam róże na pniu i już się zastanawiam jak ją będę zimować.   . Pozdrawiam serdecznie.
 . Pozdrawiam serdecznie.  

a co do róż pobiegłam wczoraj swoje obejrzeć i ,,,,,,, robali nie zobaczyłam ale za to sporo liści takich ledwo rozkręcających się przebarwionych na jasny do żółtego koloru nie wiem czego to objaw nawóz dosyć wcześnie sypałam dla róż a potem po 3 tyg podlałam raz rozcieńczoną gnojowicą od krówek 1:10 może jednak z nawozem przesadziłam nie wiem ?
 a co do róż pobiegłam wczoraj swoje obejrzeć i ,,,,,,, robali nie zobaczyłam ale za to sporo liści takich ledwo rozkręcających się przebarwionych na jasny do żółtego koloru nie wiem czego to objaw nawóz dosyć wcześnie sypałam dla róż a potem po 3 tyg podlałam raz rozcieńczoną gnojowicą od krówek 1:10 może jednak z nawozem przesadziłam nie wiem ?