Barwy jesieni , wspomnienie lata- część 8
- iwona0042
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Barwy jesieni , wspomnienie lata- część 8
Bogusiu nie wątpię nawet, sama w sobie już wygląda fajnie, ale pokażesz już z ozdobami 
- bwoj54

- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iwonko!
wstawiłam wczoraj w wątku Moja druga pasja
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- Koleszko
- 500p

- Od: 14 wrz 2013, o 20:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Piękna choinka .
. Oglądałem w drugim wątku . 
- bwoj54

Pawle
cieszę się,że oceniasz pozytywnie moją pracę
Wspomnieniowe fotki

[/UR]
[url=http://www.fotosik.pl]

Wspomnieniowe fotki

[/UR][url=http://www.fotosik.pl]

"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
- ElleBelle
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 5 paź 2009, o 15:36
Cudowne kolory lata na te szare dni to jak słoneczko 
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
Boguniu, ta przedostatnia fotka zatyka dech
JA CHCE WIOSNY!!!!
Pozdrawiam, Atena
Mój wiejski bałagan
Mój wiejski bałagan
- gracha
- 1000p

- Od: 23 maja 2012, o 21:49
Rumiankowe pole urocze

- bwoj54

Kochani! Miło mi,ze jesteście
Święta coraz bliżej a ja wciąż ze swoją "podłopatkową" dolegliwością
Niestety bez blokady nie obejdzie się. Na dodatek coś się porobiło ze sterownikami w komputerze stacjonarnym , w którym mam zdjęcia archiwalne , aby je przesłać nagrywam na płytę lub pendraiva i dalej laptopem na FO. Pochłania to sporo czasu a ja z bólem ,zaciskając zęby , udaję ,ze nic mi nie jest.
Elu!
U mnie dwa dni skromnie, przez chmury przedziera się słoneczko
Anetko!ja tez chcę WIOSNY. Taka 'zgniła" pogoda w moim regionie wzmaga dolegliwości reumatyczno- zwyrodnieniowe
Po świętach szybko zleci i będziemy bliżej wiosny
Grażynko!
To są moje ukochane margarytki , w takim właśnie ulubionym zestawieniu, z irysami i kosaćcami.Całkowicie bezproblemowe kwiaty, które wysiewają się same - moje zadanie to je trochę trzymać w ryzach
Elu!
U mnie dwa dni skromnie, przez chmury przedziera się słoneczko
Anetko!ja tez chcę WIOSNY. Taka 'zgniła" pogoda w moim regionie wzmaga dolegliwości reumatyczno- zwyrodnieniowe
Po świętach szybko zleci i będziemy bliżej wiosny
Grażynko!
To są moje ukochane margarytki , w takim właśnie ulubionym zestawieniu, z irysami i kosaćcami.Całkowicie bezproblemowe kwiaty, które wysiewają się same - moje zadanie to je trochę trzymać w ryzach
- Darmokot

- Od: 10 lis 2012, o 20:37
Bogusiu! Współczuję dolegliwości kostnych, bardzo dużo osób teraz choruje. Też bardzo podoba mi się zdjęcie biało niebieskie z irysami i margerytkami, moje kosaćce w tym roku niestety nie zakwitły, może było zbyt mokro? W sumie tam gdzie rosną nigdy gleba nie przesycha i jest głęboki cień, jednak w zeszłym roku kwitły. . Czy na 2 zdjęciu od góry w 3 miejscach jest bordowy złocień? Czy mógłbym na wiosnę prosić o kawałek?
Zdrówka życzę i wyleczenia komputera bo wiem jakie denerwujące jest takie nagrywanie i przenoszenie zdjęć
Zdrówka życzę i wyleczenia komputera bo wiem jakie denerwujące jest takie nagrywanie i przenoszenie zdjęć
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Bogusiu też należę do Klubu Dolegliwości
i też zachwycam się zdjęciem biało-niebieskim. Uwielbiam złocienie a jeszcze w dużych ilościach są takie radosne
Zdrówka życzę 
- bwoj54

Michale! okropny jest ból, który nasila się zwłaszcza w nocy gdy mięśnie w spoczynku. To już będzie 4 noc z krótkimi epizodami płytkiego snu , podczas którego i tak czuję ból.
Tak to są bordowe złocienie/ oczywiście podzielę się z Tobą /. Moje kosaćce co roku zasypują "burzą kwiatów". Rosną w słońcu, gleba dobra, przepuszczalna.
Powiem szczerze ,ze sprawa komputera "spełzła" na drugi plan choć jest to utrudnienie/ tym bardziej ,ze wolę pracować na stacjonarnym niż z laptopem. Właśnie to przegrywanie zdjęć, przez moje roztargnienie, kończy się czasami wstawieniem ich nieodpowiedniego rozmiaru. Zapisałam nasionka szarłata tricolor i bordowe margarytki.Czy jeszcze coś powinnam zapisać?
Marysiu! ale jesteśmy "chorowite bidulki"
Wszystko przez przestój w pracach ogrodowych
Złocienie
bezproblemowe. 
Tak to są bordowe złocienie/ oczywiście podzielę się z Tobą /. Moje kosaćce co roku zasypują "burzą kwiatów". Rosną w słońcu, gleba dobra, przepuszczalna.
Powiem szczerze ,ze sprawa komputera "spełzła" na drugi plan choć jest to utrudnienie/ tym bardziej ,ze wolę pracować na stacjonarnym niż z laptopem. Właśnie to przegrywanie zdjęć, przez moje roztargnienie, kończy się czasami wstawieniem ich nieodpowiedniego rozmiaru. Zapisałam nasionka szarłata tricolor i bordowe margarytki.Czy jeszcze coś powinnam zapisać?
Marysiu! ale jesteśmy "chorowite bidulki"
- Darmokot

- Od: 10 lis 2012, o 20:37
Bogusiu będziemy przez całą zimę uzupełniać listy chciejstw żeby wiosną hurtowo wysłać. Też mam ostatnio problemy ze spaniem, śpię od 1 do 4 a potem nie mogę już, a jak uda mi się usnąć to przed 7 i mam koszmary więc jutro już wstaję o 4 i nie wiem co będę robić. Gdyby coś Ci się u mnie spodobało to daj znać, jeszcze pewnie będę zdjęcia z całego sezonu wstawiać.
A masz chociaż jedną kępkę kosaćców w cieniu? Bo może cień od wiaty im przeszkadza w kwitnieniu. Liście za to mają ponadmetrowej długości.
A masz chociaż jedną kępkę kosaćców w cieniu? Bo może cień od wiaty im przeszkadza w kwitnieniu. Liście za to mają ponadmetrowej długości.
- bwoj54

Michale! ok będziemy do wiosny "polować" na roślinki. Moje kosaćce cały czas w słońcu . Ja pozostawiam je z żółkniętymi liśćmi przez zimę / wycinam tylko przekwitnięte kwiatostany na taką długość , aby badylki z liści nie sterczały. Dopiero wiosną usuwam wszystko co zbędne. Nie przesadzam, w kępie średnicy około 70 cm było po 50- 60 kwiatów . 
-
e-babcia

- Od: 31 paź 2011, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Bogusiu i ja biegam teraz cały czas po lekarzach , ale cóż taki los staruszki, czyli mnie
, bo Ty jesteś jeszcze taka młoda.
Dalie masz cudowne
Pracuj spokojnie
Dalie masz cudowne
Pracuj spokojnie