Kobieta zmienną jest czyli manewrów ciąg dalszy.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
magenta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2010, o 19:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Re: Kobieta zmienną jest czyli manewrów ciąg dalszy.

Post »

Dziewczyny cudnie się do-energetyzowałyście :lol: Od samego patrzenia aż chce się żyć! Dużo było atrakcji, a czy były jakieś wodne kompozycje, tzn. z wodą w roli głównej ? Jakieś cieki, strumyki itp? Akurat to mnie interesowało najbardziej ;:108
Najmniej podobają mi się chyba kompozycje florystyczne, jakoś mnie nie powaliły, za to wszystkie duperele wnętrzarskie bardzo!
Byle do wiosny :wit
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38

Post »

W sumie to dobrze, że nie pojechałam na Gardenię, bo pociągiem ciężko by było wrócić ;:224 ;:306
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p
Od: 2 maja 2006, o 19:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ja się nie bawię ;:145 ! Od rana skrzętnie odpowiadałam zgodnie z obietnicą na Wasze posty i jak chciałam wysłać - wszystko mi skasowało ;:223 .ja się załamię... pół dnia pisania poszło się...
Jutro zacznę od nowa...
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 wrz 2010, o 11:47

Post »

Asiu, zapisuj sobie albo kopiuj, ja zaczęłam tak robić, po kilku wciętych postach, czasami jeszcze też zapominam i kiedy zniknie dostaję dosłownie "szaleju" :twisted: Mam nadzieję, że się nie obrazisz jak odpowiem na Kasi pytanie - wszystko, co było z wodą, uwieczniłam i wstawiłam u siebie ;:108
bozunia
1000p
1000p
Od: 30 maja 2010, o 01:41
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Asiu, ja zawsze robię Ctrl A i Ctrl C dla pewności... żebym później mogła ewentualnie zrobić Ctrl V ;:306
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Asiu przybyłam w końcu do Ciebie pospacerować po pięknych zakątkach twojego ogrodu. ( od Kasi-Robaczka)
Metamorfozy cudne..ogrom wykonanej pracy ;:180
Będę zaglądać i wypatrywać kolejnych zmian jak i pierwszych tchnień wiosny u Ciebie
;:168
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

Pracowite odpowiedanie na posty i jedno kliknięcie, a potem od nowa ;:223 Skąd ja to znam...
Jakoś zmęczona jestem tą zimą... Weny brak. Najwyższa pora zaserwować sobie Bodymaxa ;:108
PS/ Zazdroszczę targów ;:131
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38

Post »

Asiu, sporo Forumek planuje aktywny weekend w ogrodzie, czy Ty również będziesz tańczyć z grabiami? Jak tam pierwsze pączkowanie?
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p

Post »

Ratunku! Ja już chyba nie dam rady wszystkich zaległości nadrobić, więc jeśli się nie obrazicie odpowiedz będzie czesciowo zbiorcza.
Dziękuje Ilonko i Nelu za podpowiedzi rabatowe.
Spieszę donieść zainteresowanym, ze z moim zdrowiem już całkiem niezle - wczoraj skończyłam drugi antybiotyk i wydaje się, ze jest Ok.
Gardenii niech żałują, te które nie były, a się wybierały. Było wspaniale, a i łupy zacne. Co upolowaly Marta, Robaczek, Ilonka i Bozunia już zapewne wiecie. Ja, ponieważ solennie sobie obiecałam, ze nie kupię żadnego iglaka, skusilam się tylko na 3 ;:306 : dwie kulki świerku białego odmiany Dendrofarma Gold ( normalna i na pniu) i nutkaja Gloria Polonica. Z powodu totalnego braku miejsca nabylam...4 powojniki - głownie nowości, jedną różyczkę ( pirinceskę Olę ), azalkę japońską, żurawki i tiarellkę, wrzośce, a w gratisie upolowałam cebule lilii, cyklamenów neapolitańskich, kłącza piwonii, trochę nasionek, nawozy i... słynną łopatę. Moja jest fioletowa - też w kolorze ulubionego lakieru do paznokci. W weekend wystawie fotki :D .
Jednym słowem Gardenię 2013 uważam za udaną. ;:306
Magento, poza jednym czy dwoma wystawcami z kamiennymi fontannami, szału wodnego nie było.
Aage, miło powitać nowego gościa :wit . Wpadaj i wypatruj wiosny Kochana kiedy tylko zechcesz :D . A ja wkrótce wpadnie z rewizytą ;:108 .
Sweety, jakoś tak się wczoraj zgrałyśmy w czasie... Ja akurat pisałam u Ciebie, jak to dawno Cię nie " widziałam" :;230
Lulko, trzeba by wypróbować nową łopatę, no nie? Chociaż z drugiej strony taka ładna, że żal brudzić... A serio, wszystko zależy od pogody, jeżeli będzie ładnie - pewnie w domu nie usiedzę ( chociaż niestety mam na weekend robotę - muszę przygotować na przyszły tydzień 4 wykłady ;:222 oj, jak mi się strasznie nie chce... ;:219 )
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

Cześć Asiu,
wszystko co tylko mogłam o Gardenii już obejrzałam wyczytałam. :;230
Normalnie jest co Wam zazdrościć ... łopaty ..... cebulek i innych cudeniek,
a o roślinkach kupionych nie wspomnę. Dobrze, że nie było wyboru róż, bo
chyba z trawniczka już byś nie miała. :;230
Czekam na zdjęcia z przyjemnością popatrzę na Twoje trofea.... :heja
Awatar użytkownika
szyszunia
1000p
1000p
Od: 4 lis 2009, o 13:38

Post »

Cudowne zakupy aż miło oczy nacieszyć nagromadzeniem takich cudeniek tylko strach o portfel bo wszystko by się chciało mieć ;:138
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Z niecierpliwością będę wypatrywać fotek upolowanych zdobyczy...a łopaty macie rewelacyjne ;:215
daffodil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lut 2011, o 23:21

Post »

Od Kasi przywędrowałam do Ciebie Asiu -plany zmiany rabaty popieram, wygląda to fajnie.
Wycieczki - Gardenii bardzo zazdroszczę, szczególnie w tak doborowym towarzystwie. Łopat też..... ale cóż, nie każdemu dane. Obejdę się ze smakiem ;:174
Asiu, serdeczności ;:196
Awatar użytkownika
OLUNIA
500p
500p
Od: 11 sty 2012, o 12:47

Post »

Witaj Asiu ;:196
szkoda ,że tak wyszło ,że nie mogłam z Wami wędrować wśród tych piękności...nie wiedziałam ,ze w sobotę też się wybieracie i w rezultacie chodziłam sama i jakoś nic nie kupiłam :( ,podobał mi się żółty rodo ,ale nie chcieli mi go w sobotę sprzedać ;:185
Wiosna za pasem ,więc mam nadzieję ,że jeszcze nie jednokrotnie będzie nam dane się spotkać w większym gronie ;:196 ,a tak na marginesie i nie na temat ,bardzo ładnie Tobie w tym kolorze włosów jak dla mnie dużo ładniej niż w rudym ;:333
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p

Post »

Już czwartek ;:65 ... Śniegu prawie nie widać, a pogodynka zapowiada słoneczny (acz nie do końca ciepły) weekend :D, a ponadto jutro 1marca :heja !!!
Aż chce się żyć!!! :uszy
Maju, jak Ty mnie już zdążyłaś poznać ;:306 ... na szczęście brak różanych wystawców ( choć po cichu liczyłam, że jakieś rarytasiki będą ) uratował efekty ciężkiej pracy mojego M ;:306
Myślałam, że Ćwik pokaże nowości Kordesa - Constance Mozart i Grafin Diana, ale najwcześniej będzie je miał pewnie za 2 - 3 lata (na jesieni dopiero maja dostać oczka).
Maju gdzie Twój wątek?
Szyszuniu, to prawda można było stracić rozum i... majątek w takiej masie śliczności wszelakiej.
Asiuniu, miło ze wpadłaś, bo Ciebie też dawno nie " widziałam". Czy śniegi już u Was stopniały? Podobno ocieplenie miało iść od południa.
Oluniu wielka szkoda, ze się nie spotkałyśmy ;:174
OLUNIA pisze:...a tak na marginesie i nie na temat ,bardzo ładnie Tobie w tym kolorze włosów jak dla mnie dużo ładniej niż w rudym ;:333
Mój M też tak twierdzi ( cytuję:"no nareszcie mi się podobasz" ;:306 ), aczkolwiek ja lepiej czułam się krótko i rudo - ten kolor bardziej pasował do mojego charakteru :twisted: Ale mam fryzjera z wizją i aktualnie wymyślił mi taki look ( za grzywkę myślałam, że go poćwiartuję...). Jedyne wyjście, to zmienić fryzjera, ale zbyt jestem do niego przywiązana...
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”